Kismamák magas vérnyomással (beszélgetés)
Atya világ!!!!!!!!!!!!!4 fiú:) gondolom lányt szeretnétek!hát komolyan mondom , hogy ez az igazi kemény meló:)
Nekem is myomának nézték 10 hetesen....aztán 15 megmozdult , én meg néztem hogy akkor szia:)
Én lányt akartam , nagyon lányos anyuka vagyok , elrontanám azt a kis krapekot:)
Nekem? :D
Van 4 fiam...és a babára is fiút mondtak a 18 hetes uh-n :D
azért...csak a jövő héten fogom elhinni,mert itt sokat tévedtek 18.héten :)
:D
Igen..bár nagyon jól bírják.
Várják a tesót nagyon :)
Neked a 3. lányod van a pocakban?
Én?
Igen, de ez vérnyomástól független :)
Már sajnálom a gyerekeket, mert am birka türelmem van :)
nekem 90/60 körül van a pulzusom , 100-120 nyugodt állapotban:)
az biztos hogy más és más!én azt hittem fiam lesz annyira más ez , erre ő is kiscsaj:)
pedig mást kivántam , stb
Feszülten , pattanosan , fejleharaposan érzed magad?
Nem az első terhességem nekem se...de eddig mind kb időben született...ez a terhesség viszont nagyon más-de lehet, h csak öregszem :)
Nekem ink a pulzusom megy fel, ak a szívem ki akar ugrani. Ha magas a vérnyomásom, azt is erről veszem észre+ nehezebben kapok levegőt.
És Ti mit éreztek mikor magas a vérnyomásotok ???
Nekem mindig is alacson yvolt így nem tudom:)
31 :)
Gondolom, egyedül nem mászkálsz az utcán :)
És kapaszkodsz otthon is mindenbe :)
Meglátjuk :)
Most már nem parázok rajta...24-26 héten nagyon fájt a hasam, ak féltem...már nem :)
Már nem is annyira kicsi,és nem is fájok :)
Szia :)
A kávé se segít?
Igen, az alacsony vérnyomás "csak" kellemetlen,de gondolom szédelegsz egész nap tőle :(
Ez az én formám :D
Nagyon remélem, h Picur odabenn marad júni 3-ig, mert addigra lecsengett az összes mizéria :D
További ajánlott fórumok:
- Terhességi magas vérnyomás
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- A kismamak hamarabb megerzik a fronthatast? Ilyenkor felmehet a vernyomasunk?
- Magas vérnyomásos kismamák ide