Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

4728. kiddy (válaszként erre: 4725. - Pandamama3)
2010. okt. 30. 11:58

Aham,énis szoktam ott vásárolni,néha meglepő mikre bukkan rá az ember. az angolok nagyon sok uj ruhát "kidobnak"...

Piacra is járunk rendszeresen.jó dolgok vannak és fillérekért.hihetetlen.

4727. kiddy
2010. okt. 30. 11:54

Szép jó napot Kismamik és Anyukák:)

Levagyok maradva,mint mindig és sajnos nem is nagyon tudok visszaolvasni:(

Lányok,olyan hamar eltelt az idő,már hétfőn kezdem a munkát:(nem sok kedvem van hozzá de muszáj,kell a pénz.a nagymamám jött ki multhéten vasárnap és ő marad itt(de amikor jött végig sirtam mert a szivem szakadt meg hogy papikámat ott kellett hagynia:()de megprobálom majd megoldani hogy a lehető leghamarabb ujra együtt legyenek.Aztán meg jön ki a párom ancija vigyázni Roli babára.Idegenre nem szivesen biznám rá...

Most azt beszéltük meg hogy nem megyünk haza Karácsonyra,itt töltjük,szépen feldiszitem majd a házat,biztos fog Roli babának tetszeni:)bár másrészt sajnálom mert nem lehet együtt a család:(

Roli baba nagyon szépen fejlődik,már van két fogacskánk is:)megzabálom vele,annyira aranyos:)de már tudja is használni,olyanokat harap vele hogy csak na:)tettem fel iwiwre is képeket,1-2 képen már látszik is neki.

Már egyik pillanatrol a másikra feláll,és gyakorolja a támaszkodás nélküli állást kisebb-nagyobb sikerrel:)néha még tul bátor is és akkor koppan,dehát sajna ezt nem lehet megelőzni:(

Pandamama,olvastam hogy Márk nyügösködik,nem lehet hogy a fogacskája miatt???az ASDA-ban árulnak Bonjela gélt,2.47font,hüsiti a kis inyjét.

Csinita,örülök hogy összejött a költözés.de ne hajtsd tul magad:)pihikézzél...láttam a pocakod,biztos nagyon nehéz lehet vele,nekem kb akkora volt amikor szülni mentem és emléxem hogy az utolsó éjszakákon már sirtam hogy legyek tul rajta.

Anyapocak,ne aggodj ez érthető hogy nem érsz rá....egésznapot igényelnek,főleg most amikor mászkálnak.

na jól van lányok nagyon hosszura sikerült...legyen mindenkinek szép napja.

pusza

2010. okt. 30. 11:48

Na,mar majdnem teleirtam egy oldalt egyedul, ugyhogy ideje lesz lelepni :)

Pusszantas. kesobb meg jovok,ha tudok.

2010. okt. 30. 11:47

Ti szoktatok turikban/ charity-kben vasarolni?

En nagyon sok ruhamat ott veszem, Marknak is szep ruhacskakat szoktam talalni,es sok jateka,konyve is onnan van.

Szeretem nagyon az ilyen kis vegyesbutikokat :)

2010. okt. 30. 11:46

Kepzeljetek, mikor szeptember vegen jottem vissza, anyu kezembe nyomott egy 5fontost, hogy az meg nala maradt februarban,mikor itt jart <3 , es tudja ,hogy az semmi, de mivel en sokat jarok turizni, bolhapiacra,bazarokba.. biztosan talalok valami meglepit magamnak vagy a kis Markomnak, es meg egy kellemes delutant is eltolthetek a nezelodessel.

Tudjatok,milyen jokat vettem??

(talan mar irtam is.. de azt hiszem,meg nem..)

Az itteni piacnak van bo9lhapiac resze is, es ott az egyik hapsinal sokszor talalok valami kincset :)

Most az 5fontos felet koltottem csak el, es vettem:

-egy mecsestarto kis allvanykat

-egy teljesen uj(szeru) ekszeresdobozkat, 4 fiokkal,kulon retesszel,amiben egy kis notesz van. Rengeteg ekszer belefer, es szep.

-es egy TESZTAVAGO/NYUJTO GEPET!!!

Teljesen uj, eredeti,lezart csomagolasban!!!!!!!

(lett volna minimum 60 font szerintem ,vagy meg tobb, mert valami nagy szakacs markaja..)

Hat en olyan elegedetten indultam haza aznap.

2010. okt. 30. 11:41

Adali,en a helyedben megrendelnem netrol a kisagyat,amit kineztel. Azt mondod ,olcsobb, es nagyon szep.

Ne tetovazz, lehet,hogy most abszolut minden rendben lesz a kiszallitassal.

Azon a 100 font kulonbsegen meg vegyel valami nagyon szepet meg a babanak!! Vagy lepjetek meg magatokat valamivel.

Jo erzes lesz,hidd el!

2010. okt. 30. 11:40

Cirbolya, talan mar tudod,hogy ket oltast kap egyszerre a babad mindket comjaba egyet-egyet :(

Bar bevallom,nem emlekszem teljesen, hogy az elso oltason is igy van-e... De a masodikon es a harmadikon igen.

Nalunk ugy volt,hogy az olemben kellett fognom a babam, nyugtatgatni es lefogni a kis kezeit, a ket nover pedig elvonta a figyelmet, beszeltek hozza, bolondoztak es egy ovatlan pillanatban beledoftek jobbrol balrol az injekciostuket :(

Na,akkor vegtelen orditas!!!! Elkeseredett siras, de par perc alatt mindig sikerult megnyugtatnom, es kifele jovet mar ismet vigyorgott a kedves noverekre a dragam.

<3

Ez a forgatokonyv jatszodott le mindharom oltasnal eddig.

Hamarosan kapjuk az egyeves oltast... hat nem varom, ugy sajnaltam szegenyemet.

Keszulj fel, lelkileg nehez lesz.

4721. pandamama3 (válaszként erre: 4718. - Csinita)
2010. okt. 30. 11:07

Csinita,jo koltozkodest!

majd jelentkezz,ha tudsz!

4720. pandamama3 (válaszként erre: 4716. - Anyapocak)
2010. okt. 30. 11:06

szia Anyapocak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vegre hallunk rolad, jo tudni,hogy jol vagytok.

En november 30.-an megyek haza Markkal,es dec.23-ig maradunk, ugyhogy esetleg otthon majd talalkozhatnank.

puszi

2010. okt. 30. 11:04

Jo reggelt! Mark kikeszitett ma, pedig meg csak reggel van!!!!

Reggel ota nyafog,bog!

Tegnap ezt csinalta egesz nap, orditva bombolt, es nem tudtuk ,mi baja, hihetetlen volt!

4718. Csinita
2010. okt. 30. 10:29

Hello Lanyok, csak bekoszonok, mert ma koltozunk es utana nem tudom, hogy mikor tudok jonni legkozelebb!

Mindenkinek minden jot!!! Majd konyvtarbol es internet kavezobol irok neha, meg persze olvasok is.

Puszi es szep hetveget Mindenkinek!

4717. Adali
2010. okt. 30. 09:48

Jo reggelt csajok! Meg nincs semmi hir a cegrol. Annyi a szerencsenk, hogy ferjem hetfon itthonrol dolgozik, mert delutan lesz ez az allampolgarsagi ceremonia, hatha megerkezk a babakocsink:(

Ma meg elvisszuk anyat a repterre 11 korul, aztan elmegyunk veszunk/nezunk kisagyat, elegem van az internetes rendelesekbol...:( pedig olyan edeset neztem ki..:( na meglatom, mit gondolok majd. Ti mit csinalnatok? Rendelnetek meg netrol?

Cirbolya, lehet te fogsz sirni az oltason, nem Dorka:)

Anyapocak, ne aggodj, ha nem tudsz irni, probalj csak olvasni, aztan majd lassan felzarkozol:)

Jaj, ne is mondd, a bankkartyarol jut eszembe, en mindent elfelejtek. Reggel van, hogy 3 szor jovok vissza a lakasba. A munkatarsaim azt mondjak terhessegi hormon, plusz amikor megszuletik, meg rosszabb lesz:)))

Na, ferjemnek nem tetszik a fotelagy, el akarja adni. Valakit erdekel mondjuk egy 50-60 fontert:))))?

4716. Anyapocak
2010. okt. 30. 09:15

Sziasztok Lányok!

Nagyon röstellem magam, de egyszerűen nincs időm írni..... nem érem utol magam. a tegnapi napom katasztrófa volt, elmentem bevásárolni majd a boltban vettem észre h nincs meg a bankkártyám, tök ciki. Hál'istennek a férjem tette el, véletlenül. Akkor 2 órát kóvályogtunk kispocakkal mert be kellett vásárolnom a főzéshez, aztán meg 2 órát tündérkedtem a konyhába és a férjem utána meg már meg is érkezett!

Látom Pandamama is visszajött és vannak új tagjaink is, de nem tudom h lesz e valaha is időm visszaolvasni. Azt még sikerült olvasnom h Adali bajlódik az internetes rendelésekkel. Csak annyit mondok h ne mérgelődj, tudom h bosszant, de nem mind ilyen és az ha az áruházban vásárolsz akkor is előfordulnak bakik. :-)

Mindenkinek sok puszit küldök...jajj még annyit h Kispocakkal nov 23án repülünk haza....apa nélkül. Még nem tudjuk meddig maradunk csak egy irányban vettem meg a jegyet, mert a férjem mondta h nyugodtan maradhatunk Karácsonyra is de hát nem tudom. Viszont ha meg sokat dolgozik akkor tényleg jó lenne, ha maradhatnánk. Mindegy majd az idő meg a Jó Isten megoldja!

Most már negpróbállak titeket követni és tényleg ne hari h nem tudok visszaolvasni.

4715. cirbolya2
2010. okt. 30. 09:07

Jo reggelt Mindenkinek, ma en vagyok az elso:)!

Kepzeljetek a kislanyim tegnap meg elozo ejszaka is csak 2x ebredt fel ejszak, fel 1kor meg reggel 6kor!! Ami meg ettol is jobb hogy mind2x elaludt mar este 8 korul! NAgyon orulok, hatha lassankent beallna az ejszakai alvas, bar meg nem kiabalom el!

Adali anyukad mar visszament? Mikor repul?

En is sokszor latom, hogy az emberek toljak a tescos kocsit, itt bar hill tele van tescos kocsikkal, aztan neha meg jon a nagy tescos kocsi es sorra begyujti oket:)

Hetfon godoljaotk rank, delutan fel5kor viszem Dorit az elso vedooltasra... Mar most ugy sajnalom a kis dragat,remelem minden oke lesz!

Most megint ebredezik a draga, megyek mosdatom, tisztaba teszem, keszulunk a napra, pussz mindnekinek!

4714. Csinita (válaszként erre: 4712. - Pandamama3)
2010. okt. 29. 22:58
Pandamama, ez tenyleg jol hangzik! :) Egyebkent mi is multkor hazatoltuk a Tesco-bol a ferjemmel a bevasarlo kocsit, kesobb vitte vissza. Kicsit tul vasaroltuk magunkat es mivel nekunk sincs autonk es en egyaltalan nem tudok most cipekedni, igy elhoztuk! Eloszor tok egonek tartottam, de aztan a ferjem mondta, hogy Ot ugyan nem erdekli, gondoljon aki amit akar! :))
2010. okt. 29. 22:30

Ja,amugy azt mondanom sem kell,hogy altalaban szurkolunk,hogy kessen a szallitas :)

Jol jon az a 10font is. :)

4712. pandamama3 (válaszként erre: 4711. - Cirbolya2)
2010. okt. 29. 22:29

Na,az tenyleg vicces lenne!! :)

Tesco mellett megall a Sainsbury-s auto :)

Egyebkent szerintem igy sem hulyeseg a hazhozszallitas, mert hiaba van mellettetek,ha nem lenne autotok (mint ahogy nekunk nincs),akkor is nehez lenne hazacipelni egy nagybevasarlasnyi cuccot.

Bar velunk megtortent mar,hogy hazatoltuk a bevasarlokocsit,ahogy a kis kinai tanulok szoktak :)

4711. cirbolya2 (válaszként erre: 4710. - Pandamama3)
2010. okt. 29. 22:20
ez csabitoan hangzik... lehet 1x beprobalok en is hazhoz szallittatni, bar mellettunk van anglia egyik legnagyobb tescoja:) mekkora poen lenne ide szallittatni a sainsbury-vel:):)
2010. okt. 29. 22:02

Nekem szerencsere eddig nem volt bajom delivery-vel itt.

Sot, mi az elelmet is hazhoz szallittatjuk, es tobbszor elofordult mar,mikor a Sainsbury`s-es auto kesett kb8-10 percet, adtak egy 10fontos vasarlasi utalvanyt vigaszdijkent!!!

Beszaras szerintem. par perc kesesert.

Na,en ilyet otthon meg nem hallottam ,hasonlot sem :)

4709. Gwendolin
2010. okt. 29. 21:45
Kellemes pihenést kívánok ! :-)
4708. Csinita (válaszként erre: 4704. - Adali)
2010. okt. 29. 20:08

Adali, annyira sajnalom! Igazabol en azt tapasztaltam ebben az orszagban, hogy az ilyen hazhoz szallitasos dolgok nem nagyon mukodnek! Olyan hanyagok, nem allnak a helyzet magaslatan...

Elmeselek egy sztorit. A ferjem, akkor meg nem volt a ferjem, egyutt jartunk, de meg kulon laktunk. Szoval elmentunk Karacsonyra es Ujevre Magyarorszagra. Januar elejen, amikor jottunk vissza, elveszett mindkettonk csomagja, valahova mashova szallitottak. Na a lenyeg, hogy ki kellett toltenunk papirokat stb. es mondtak, hogy masnap (egesz nap lehetseges, nem tudnak pontos idot mondani, majd elotte fel oraval jelzik) kiszallitjak a cimunkre. Ok, gondoltuk. Az enyem masnap meg is erkezett, akkor Hendonban laktam, kaptam egy sms-t, hogy fel oran belul itt lesznek a csomaggal. Meg is jott rendben.

A parome nem jott delutanig az O cimere, el kellett mennie dolgozni. Kapott egy sms-t este 10.30-kor, hogy a csomagja fel oran belul szallitva lesz. Na mar most, O dolgozott, egyreszt nem tudott elszabadulni, masreszt haza sem ert volna fel ora alatt...

A parom az X utca 99 szam alatt lakott. Kepzeljetek, mikor hazaert sehol semmi, de egy cetli be volt dobva a postaladaba, amit egy olyan ember irt, aki az X utca 24-ben lakott, kb. 5 perc setara a parom hazatol. Azt irta, hogy a delivery company hozzajuk adta be a csomagjat, masnap jojjon erte. El is ment a parom masnap, meg jo, hogy egy rendes csalad volt. A masik mondjuk az, hogy en nem vettem volna be senki csomagjat a csalad helyeben. Valoszinu azert adtak be ennek a csaladnak, mert este 11-kor csak ott eghetett a villany, vagy csak ok nyitottak ajtot, lehet, hogy felcsongettek az egesz utcat. Most komolyan, hogy adhatnak be egy oriasi suitcase-t egy vadidegennek? Meg csak nem is a szomszednak, hanem 5 percre lakonak! Komolyan, olyan hanyagok!

4707. Csinita (válaszként erre: 4706. - Martamay)
2010. okt. 29. 19:53

Igen, nagyon sok ruhat kaptam egesz heten folyamatosan, meg is lepodtem. Ha ezt tudom, akkor nem veszunk mi ennyit a sracoknak! :))

Ez az 1 ev is ugy 1 ev, hogy en valasztottam, ez a maximum, amit otthpon maradhatsz, de ebbol ugye csak 9 honap a fizetett, az utolso 3 honap fizetetlen. de en nem fogom a fiukat egyedul hagyni, mikor kb. 7-8 honaposak! edes kicsi sziveim, biztosan szukseguk lesz ram! Majd megoldjuk valahogy anyagilag!

4706. martamay (válaszként erre: 4698. - Csinita)
2010. okt. 29. 19:15

Csinita csak pihenj! Szegeny ferjed meg pakoljon.. :))

Azert az olyan rossz, hogy itt cask 1 evig maradhat otthon az anyuka, nem? Marmint nem ugy, mint Mo-on..

De jo, hogy ennyi mindent kaptal.. (csoki, ruhak..) Rendesek voltak!!

4705. cirbolya2
2010. okt. 29. 18:12

Adali sajnalom, hogy nem jott meg amit rendeltel, sajna ez tipikus....

Majd lassna osszegyulik minden, aztan Ti is elfeljthetitek a sok bonyodalmat:)

Koncentralj kis Endrere, o biztos azt szeretne hogy mosolyogj:)

take it easy!

4704. Adali
2010. okt. 29. 18:04

Nem, mar holnap megy vissza...:(

Most mar sirva hivtam fel a hapsit, a skotot, a ceg vezetoje szerintem, mert amikor felhivtam a tracking number-rel a depot ahonnan kuldenek, egy no eleg bunkon kijelentette, hogy a driver nem talalta meg a cimet. Kerdezi, mi a cimem, mondom, erre meg se varja, csak amig a haz nevet mondom, tudjatok....court, hanem belevag a szavamba, es mondja, hogy a sender nekik nem jo cimet adott meg, es mar ma is probaltak kihozni, de nem jo a cim. Nem ertem, ezek a driver-ek miert nem hivjak fel az embert, ha nem tallajak a cimet. KERDzem a notol, milyen cim van neki megadva, azt mondja, hogy o azt nem mondhatja meg...(??) Ezek utan kijelentette, hogy mar cdsak hetfon fogjak tudni hozni, ha lesz helyes cimuk. Szerintetek??? En sirva megprobaltam megegyszer a skot szamot, es felvette a pasi, (nem szamitottam ra, hogy felveszi) erre meg sirva elmagyaraztam neki, mi van, tokre sajnalt, es azt mondta, let me handle this, es fog hivni meg ma. Hat csajok, mar megnyugodtam, de lehet lemondok az internetes kisagyrol ezek utan, ez csak idegeskedes, ami nem eri meg, inkabb kifizetem a 100 fontttal dragabb kisagyat mert ha meg beleszamolom a telefonkoltsegeket is, akkor lassan ott vagyok, hogy a babakocsi se 299 volt, hanem lassan 350. De ugy emlekszem, cirbolyanak is ugyanilyen bajai voltak...meg vagyunk mi aldva a delivery company-kkal...elegem van az online rendelesbol:(

mit szoltok csajok?

4703. Csinita (válaszként erre: 4702. - Adali)
2010. okt. 29. 17:03

Hatha meg megerkezik! Anyukad meddig marad, O mar nem lesz ott hetfon, hogy atvegye? De szerintem, hogy ha ma nem jon meg, akkor hetfon hivd fel oket es mondd meg, hogy ne hozzak napkozben, mert nem tudjatok atvenni, nem vagytok otthon. Hetvegen nem dolgoznak?

Ferjem elment dolgozni, miutan kicipekedte Magat. Holnap ugy nez ki, hogy vegleg koltozes. Mondjuk a lakas meg romokbnan, meg ossze kell pakolni egy csomo mindent...

Most megyek Tesco-ba, mert semmi kaja nincs itthon. Majd este meg jovok.

Adali en azert drukkolok! Az agy legalabb megjott!

4702. Adali
2010. okt. 29. 16:35
Gyerekek, olyan szivas! A babakocsist hivtam fel haromkor, azt mondta biztos benne, hogy megerkezik, de azert felhivja a delivery-seket, es visszahiv fel oran belul (azota is hiv) En most elegeltem meg, felhivtam, es mar nem veszi senki a telefont, voicemail-re megy....pedig negyig vannak nyitva elvileg:( most mit csinaljak? Hetfon nem tudom atvenni mar, dolgozom:(
4701. Adali
2010. okt. 29. 16:27

Most hivott valami driver aki kb annyi tudott angolul, mint Coca Cola meg London, es probalta elmagyarazni hogy o nem talal...

nagy nehezen egy pizzas motoros futar idevezette. Megjott a fotelagy, hat picike, de jo, foleg ha parnat teszek nagyot ra, akkor meg kenyelmes is. Viszont agynak nagyon kenyelmes szerintem. Mindjart fenykepezek majd:)

Babakocsi meg mindig sehol:(

4700. Csinita
2010. okt. 29. 15:30
Adali megjottek mar a cuccok?
4699. Csinita
2010. okt. 29. 15:29
Turoscsusza, jo olvasnini, hogy Te is itt vagy! Koszonom, a labdagadast leszamitva jol vagyok! Remelem Ti is jol vagytok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook