Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

4698. Csinita
2010. okt. 29. 15:28

Hello Lanyok!

Koszi mindenkinek a kerdest! Megvolt az utolso napom, kaptam meg sok kis baba ruhat, meg csokit, ajandekokat. Jo volt nagyon. Olyan hihetetlen, hogy most 1 evig nem megyek dolgozni! De nekem ez mar megvaltas volt, mert en mar tenyleg oriasi vagyok! Mint egy 9 honapos... Na a labaimrol meg nem is beszelve! :(( Most szegeny ferjem pakol, en meg feltett labbal itt fekszem, mert annyira be vannak dagadva, hogy alig birok ra allni. :((

Pandamama, en is imadom ezt a forumot!!! Meg fogok orulni internet nelkul az uj lakasban 3 hetig! :((

4697. Adali
2010. okt. 29. 15:22
Kerdeznek anyukaktol: Ti vettetek e es ha igen, mit arra az esetre ha az agyban ejjel folyik el a magzatvizetek vagy vezetes kozben? Valami nylon lepedo alatetet ilyesmire gondolok? Vagy nem erdemes ilyennel foglalkozni, mert annyira nem egy nagy tenger jon, hanem csak kicsi?:)
4696. cirbolya2
2010. okt. 29. 15:18
Tenyleg Csinita hogy telt az utolso munkanapod?? Mar biztosan vegeztel, hisz pentek van! Biztos vegyes erzelmeid lehetnek... az utolso nap mindig nehez, hiaba varjuk, hogy tul legyunk rajta es pihenhessunk a nagy esemeny elott:)! Nagyon megerdemled mar, mert ugye Te 2 babat hordasz a szived alatt! Pihenj jo sokat, mindig tedd jo magasba a labad, a valladdal egy vonalban legyen azt mondjak!
4695. Adali
2010. okt. 29. 15:04

En is szeretem a forumunkat, nem vagy egyedul..

Na, Csinita, milyen volt az utolso orad a munkahelyeden egy darabig????

2010. okt. 29. 14:40

Amugy Anyapocakrol nem tudtok semmit??

Azt hiszem,irok neki a wiwen..

Remelem,jol vannak. Biztos sokat babazik,nem er ra netezni :)

Csinita, a csaszarrol irok kesobb.pusz

2010. okt. 29. 14:39

Sziasztok, el kell,hogy mondjam az erzeseimet:

IMADOM EZT A FORUMOT ES A TAGJAIT!!!!!!! :) :)

Jo kis csapat vagyunk. ezer pusz mindenkinek!!!

4692. cirbolya2
2010. okt. 29. 13:58

Tenyleg epp mondta Sanyi hogy a gyerek javara le kellene faragjunk a macska koltsegeibol:):):)

De en tiltakoztam!

4691. cirbolya2
2010. okt. 29. 13:53

tudom, azert vagyok is mad... amugy mi nagyon apoljuk Cicust:) Vedooltasok, eves ellenorzesek, bolhatalanito... fereghajtas.... itt minden befigyel....

Remelem nem lesz semmi baj!

2010. okt. 29. 13:52
Mi jolvagyunk. Meg nemgondolkodunk a babateman. Talan par honap mulva.
4689. Judy86
2010. okt. 29. 13:52
Képzeljétek a mi macskánk otthon mo-n perzsa és baromi beképzelt és lusta is!Szóval a szomszédban van 1 nyári kiscica és basszus minden nap átmegy és megveri a kismacskát szegény múltkor már összeszarta magát...szörnyű egy dög :))rakok a naplómba képet róla
4688. Adali
2010. okt. 29. 13:47

Azert vigyazz a cicaval meg a babaval egyutt... kaphat el a macskatol valami fertozest allitolag, toxoplazmozis vagy mi

:(

De amugy funny volt, ahogy irtad.:)

ES allitolag a cica meg leveszi sokszor a negativ energiakat, tehat nem minig az a jo hely ahova o ul...

na jo nem akartam negativ lenni:)

4687. cirbolya2
2010. okt. 29. 13:42

Jo reggelt!

Nekem van a vilag legpofatlanabb macskaja.......... gggrrrr...... harmadjara zavarom le Dorka polyajarol, 100 millio puha hely van a hazban, mi a francnak az kellene neki???

Szerintem kiteszem az udvarra ha meg1szer beprobalkozik!

4686. Adali
2010. okt. 29. 13:20
Jaj, csajok, tudom, hogy turelem, turelem, de meg mindig sehol semmi. Nem tudom mneddig varjak, mert penteken nyilvan hamarabb zarnak mindenhol es ez vonatkozik az ugyfelszolgalatra is. Ha varok itt vagy 3-4 ig, utana mar majd hiaba hivom oket, mert nem lesznek nyitva:(
4685. Adali
2010. okt. 29. 13:18
Ooo, koszonom, de aranyos vagy. Te/ti a paroddal hogy vagytok? Remelem minden rendben, es mar ujra gondolkodtok a bebi teman:)
2010. okt. 29. 12:57

Sziasztok lanyok.

Adali nagyon aranyos a pelenkazo. Meg az a kis pulcsi. Hugom is imadta a kotott dolgokat a babyknek. Nagyon aranyos kismama vagy. :)

Jo vegre kepet latni rolad.

Kata hogy birod a terhesseget? Csinita jolvagy?

Tobbiek jolvagytok?

Puszi

4683. Adali
2010. okt. 29. 12:44
En jol:) Kisendre is, rugdos vidaman...:) Te es a kisunoka?
4682. Gwendolin (válaszként erre: 4681. - Adali)
2010. okt. 29. 12:41

Köszönöm Adali.:-)

Jól vagy ?

4681. Adali
2010. okt. 29. 12:35

hello, comfy-living.co.uk

es 84.99 volt a double sofabed.

Nem egy nagy szam, de majd ha megerkezik leirom milyen, meg lefenykepezem:) ha egyszer megerkezik...

4680. Gwendolin (válaszként erre: 4679. - Adali)
2010. okt. 29. 12:01
Hol vetted és mibe van,az összecsukható ágy?
4679. Adali
2010. okt. 29. 11:08
Na vegre megtudtam, hogy a sofabed-em vegre erkezik ma 12 es 3 kozott...nagyon ajanlom nekik...
4678. Adali
2010. okt. 29. 10:46
korba = korbe
4677. Adali
2010. okt. 29. 10:45

Hello csajok, jaj, orulok, hogy tetszik nektek. Ja, es van belole antique szinu, ami ilyen sotetebb, szerintem az van a website-on, meg feher, biztos mindketto szep lehet.

Annyit hozzateszek, hogy a parom mondta, hogy az volt rairva hogy Made in Latvia, tehat lett, de es akkor mi van mondom en neki. Plusz amikor erkezett, rohadt nehez volt, de a faszikam rendes volt, es felhozta igaz lift-tel, a lakasig. Ott meg amikor vettem at, lattam,hogy a doboz teteje fel volt mar szakitva, es kerdeztem, hogy ez normalis e, mondta, igen, mert ok is csekkoljak, amikor erkezik, hogy megvan e minden. Ez kicsit furi volt, de minden megvolt benne, es nagyon edi lett. Ferjem ma reggel azon laptopozott legalabb valamire letette vegre iroasztal hijjan...:)

Es meg annyi is van rajta, hogy 12 honapos korig hasznalhato, de anyukam szerint eleg nagy kesobb is, plusz rateszek korba valami puha torolkozot kesobb, es feljebb is lehet tenni a babot. Meg kesobb mar hallottam, hogy sokat mozgolodnak, es tenyleg biztonsagosabb agyon cserelni oket. Akkor meg majd felteszek ra szep viragokat, lehet kesobb jatekokat, konyveket:)

Most varom a masik ket delivery-t, az egyik csajt mar hivtam, hogy mi a franc van mar, de meg varom hogy visszahivjon...grrr...ha ma nem jon meg, nem tudom, mit csinalok.

A babakocsis azt mondta, hogy ma megerkezik 9 es 4 kozott..jo fej, varhatok...:)

Ki hogy van? Engem Kisendre szetrugdalt ejszaka:) meg most is mozog forgolodik, remelem forul fejjel lefele...

4676. Gwendolin
2010. okt. 29. 10:38
Legyen szép a napotok ! :-)
4675. Csinita (válaszként erre: 4672. - 1kata)
2010. okt. 28. 23:16

1kata, itt van Adali linkje a pelenkazorol, visszakerestem:

[link]

4674. Csinita (válaszként erre: 4671. - Adali)
2010. okt. 28. 23:06
Nagyon klassz ez a pelenkazo, azt hiszem, hogy mi is ilyet fogunk rendelni.
4673. Csinita (válaszként erre: 4669. - 1kata)
2010. okt. 28. 23:02

1kata, en is ugy tudom, hogy ikreknel erdemesebb elobb menni, de nekem is ugy jott ki, hogy akkor voltunk otthon Budapesten, igy en is 21 hetesen mentem. Jol lehetett latni a kis arcukat, bar a picurka arca a hatam fele a gerincemhez volt fordulva, igy Rola nem keszultek olyan jo kepek. De a nagyobbikat jol lehetett latni es a dvd film is jo lett. Van itt fent ket kep a fiukrol, azok akkor keszultek. Ketten ilyenkor mar nem fernek el a kepen sajnos. Olyan lehet, ami nekem is volt, hogy az egyiknek ott az arcocskaja es belog ele a masik valamije, pl. valla vagy hata. Az enyemen is latszik a masik fiucska gerince.

Nekem is az a fontos, hogy a fiuknak jo legyen, mert tenyleg csak ez szamit, de azert ez olyan felelmetes. En ugy tudom, hogy hosszaban mar nem vagnak, csak keresztbe, bikini vonal alatt.

4672. 1kata (válaszként erre: 4671. - Adali)
2010. okt. 28. 22:56
Szerintem nagyon jo!! Hol szereztetek be? A pocid is aranyos! :)
4671. Adali
2010. okt. 28. 22:04
Csajok felteszek kepet az uj pelenkazorol, nagyon szep, ugy orulok. Nezzetek meg, tetszik?:)
4670. 1kata (válaszként erre: 4669. - 1kata)
2010. okt. 28. 19:08
Es azt nem tudod, hogy ikreknel, hogy vagnak? Vizszintesen, vagy fuggolegesen?
4669. 1kata (válaszként erre: 4666. - Csinita)
2010. okt. 28. 19:06

Amikor Ti voltatok 4D-n akkor rendesen lehetett latni a fiukat? Ketten mar gondolom nem fertek ra a kepernyore. En 22 leszek mikor mennek. Csak hallottam, hogy ikreknel elobb erdemes menni. Mar fel is hivtam a rendelot ahova mennenk, ok csak annyit mondtak, hogy 15.-hettol erdemes.

Nekem is mondta a doki mar 14-15. het korul, hogy csaszar lesz. Illetve megkerdezett, hogy nincs-e kifogasom ellene. De engem nem erdekel, csak a fiuknak ne legyen semmi bajuk. Annak azert orulok, hogy parom bennt lehet, egyedul nagyon felnek.

Szep estet, kellemes vacsorat Neked!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook