Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Hello Lanyok!
Koszi mindenkinek a kerdest! Megvolt az utolso napom, kaptam meg sok kis baba ruhat, meg csokit, ajandekokat. Jo volt nagyon. Olyan hihetetlen, hogy most 1 evig nem megyek dolgozni! De nekem ez mar megvaltas volt, mert en mar tenyleg oriasi vagyok! Mint egy 9 honapos... Na a labaimrol meg nem is beszelve! :(( Most szegeny ferjem pakol, en meg feltett labbal itt fekszem, mert annyira be vannak dagadva, hogy alig birok ra allni. :((
Pandamama, en is imadom ezt a forumot!!! Meg fogok orulni internet nelkul az uj lakasban 3 hetig! :((
En is szeretem a forumunkat, nem vagy egyedul..
Na, Csinita, milyen volt az utolso orad a munkahelyeden egy darabig????
Amugy Anyapocakrol nem tudtok semmit??
Azt hiszem,irok neki a wiwen..
Remelem,jol vannak. Biztos sokat babazik,nem er ra netezni :)
Csinita, a csaszarrol irok kesobb.pusz
Sziasztok, el kell,hogy mondjam az erzeseimet:
IMADOM EZT A FORUMOT ES A TAGJAIT!!!!!!! :) :)
Jo kis csapat vagyunk. ezer pusz mindenkinek!!!
Tenyleg epp mondta Sanyi hogy a gyerek javara le kellene faragjunk a macska koltsegeibol:):):)
De en tiltakoztam!
tudom, azert vagyok is mad... amugy mi nagyon apoljuk Cicust:) Vedooltasok, eves ellenorzesek, bolhatalanito... fereghajtas.... itt minden befigyel....
Remelem nem lesz semmi baj!
Azert vigyazz a cicaval meg a babaval egyutt... kaphat el a macskatol valami fertozest allitolag, toxoplazmozis vagy mi
:(
De amugy funny volt, ahogy irtad.:)
ES allitolag a cica meg leveszi sokszor a negativ energiakat, tehat nem minig az a jo hely ahova o ul...
na jo nem akartam negativ lenni:)
Jo reggelt!
Nekem van a vilag legpofatlanabb macskaja.......... gggrrrr...... harmadjara zavarom le Dorka polyajarol, 100 millio puha hely van a hazban, mi a francnak az kellene neki???
Szerintem kiteszem az udvarra ha meg1szer beprobalkozik!
Sziasztok lanyok.
Adali nagyon aranyos a pelenkazo. Meg az a kis pulcsi. Hugom is imadta a kotott dolgokat a babyknek. Nagyon aranyos kismama vagy. :)
Jo vegre kepet latni rolad.
Kata hogy birod a terhesseget? Csinita jolvagy?
Tobbiek jolvagytok?
Puszi
Köszönöm Adali.:-)
Jól vagy ?
hello, comfy-living.co.uk
es 84.99 volt a double sofabed.
Nem egy nagy szam, de majd ha megerkezik leirom milyen, meg lefenykepezem:) ha egyszer megerkezik...
Hello csajok, jaj, orulok, hogy tetszik nektek. Ja, es van belole antique szinu, ami ilyen sotetebb, szerintem az van a website-on, meg feher, biztos mindketto szep lehet.
Annyit hozzateszek, hogy a parom mondta, hogy az volt rairva hogy Made in Latvia, tehat lett, de es akkor mi van mondom en neki. Plusz amikor erkezett, rohadt nehez volt, de a faszikam rendes volt, es felhozta igaz lift-tel, a lakasig. Ott meg amikor vettem at, lattam,hogy a doboz teteje fel volt mar szakitva, es kerdeztem, hogy ez normalis e, mondta, igen, mert ok is csekkoljak, amikor erkezik, hogy megvan e minden. Ez kicsit furi volt, de minden megvolt benne, es nagyon edi lett. Ferjem ma reggel azon laptopozott legalabb valamire letette vegre iroasztal hijjan...:)
Es meg annyi is van rajta, hogy 12 honapos korig hasznalhato, de anyukam szerint eleg nagy kesobb is, plusz rateszek korba valami puha torolkozot kesobb, es feljebb is lehet tenni a babot. Meg kesobb mar hallottam, hogy sokat mozgolodnak, es tenyleg biztonsagosabb agyon cserelni oket. Akkor meg majd felteszek ra szep viragokat, lehet kesobb jatekokat, konyveket:)
Most varom a masik ket delivery-t, az egyik csajt mar hivtam, hogy mi a franc van mar, de meg varom hogy visszahivjon...grrr...ha ma nem jon meg, nem tudom, mit csinalok.
A babakocsis azt mondta, hogy ma megerkezik 9 es 4 kozott..jo fej, varhatok...:)
Ki hogy van? Engem Kisendre szetrugdalt ejszaka:) meg most is mozog forgolodik, remelem forul fejjel lefele...
1kata, en is ugy tudom, hogy ikreknel erdemesebb elobb menni, de nekem is ugy jott ki, hogy akkor voltunk otthon Budapesten, igy en is 21 hetesen mentem. Jol lehetett latni a kis arcukat, bar a picurka arca a hatam fele a gerincemhez volt fordulva, igy Rola nem keszultek olyan jo kepek. De a nagyobbikat jol lehetett latni es a dvd film is jo lett. Van itt fent ket kep a fiukrol, azok akkor keszultek. Ketten ilyenkor mar nem fernek el a kepen sajnos. Olyan lehet, ami nekem is volt, hogy az egyiknek ott az arcocskaja es belog ele a masik valamije, pl. valla vagy hata. Az enyemen is latszik a masik fiucska gerince.
Nekem is az a fontos, hogy a fiuknak jo legyen, mert tenyleg csak ez szamit, de azert ez olyan felelmetes. En ugy tudom, hogy hosszaban mar nem vagnak, csak keresztbe, bikini vonal alatt.
Amikor Ti voltatok 4D-n akkor rendesen lehetett latni a fiukat? Ketten mar gondolom nem fertek ra a kepernyore. En 22 leszek mikor mennek. Csak hallottam, hogy ikreknel elobb erdemes menni. Mar fel is hivtam a rendelot ahova mennenk, ok csak annyit mondtak, hogy 15.-hettol erdemes.
Nekem is mondta a doki mar 14-15. het korul, hogy csaszar lesz. Illetve megkerdezett, hogy nincs-e kifogasom ellene. De engem nem erdekel, csak a fiuknak ne legyen semmi bajuk. Annak azert orulok, hogy parom bennt lehet, egyedul nagyon felnek.
Szep estet, kellemes vacsorat Neked!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?