Kineziológia (beszélgetés)
Nekem 3-szor kell felváltva beszívnom és kifújnom a levegő,úgy,hogy befogom az egyik orrlyukam.
Hát...nyitott?Nem is tudom.De már nincs vesztenivalóm!Ezért próbáltam ki.
A meditációról mit kell tudni?
Az egyedül is megtanulható,hogyan?Ha tudsz,kérlek segíts!
Köszönöm!
Hát nem tudom.
Hétfőn megyek újra.
Csinált nekem oldásokat is.Meg ajánlotta,hogy vegyek tigrisszemet.
Meg csinált olyat,hogy leültem,ő mellém állt,tenyerébe fogta a fejem.
El kellett képzelni egy szituációt,és megváltoztatni,ahogy szeretném.
Meg olvastatott stb.
Hát nem tudom.
Én szorongásos pánikbetegséggel küzdök.Szedek is rá gyógyszert,már 6 éve.
De én komolyan rosszabbul vagyok.Remélem ez tényleg jó jel?!
Ja és van 3 hónapig házi feladatom is.:)
Ez tetszik :-))
Van aki nem is beszél hangosan csak a kezedet mozgatja :-)
Én sem mindig szoktam!
Van valami változás? Te hogy látod? Érdemes volt elmenni, valami elindult benned?
Nekem a súlyproblémám a fő gondom a teszt szerint.....megcsinálták az oldást s én nem éreztem semmi változást! Azt hittem, hogy fú mostmár olyan vékony leszek, hogycsak na! De olyan téren változtam amire nem is számitottam. Eddig a napi folyadékbevitelem max l pohár viz volt. S az oldás hatására már simán lemegy a l,5 liter viz. Nekem ez nagy teljesitmény, eddig ez heti adagom volt.
Szia!
Tudom,hogy több ága van.Mi is az izomtesztelést használjuk/használtuk.
De tök fura,hogy mozgatja a kezem,közbe gyorsan hadar.
A felét nem értem.
Szia!
Igen,Saroltánál voltam.
Nekem is mondta,de csak azt,hogy fájhat a fejem.Hát,nekem az is fájt,de a közérzetem is nagyon rossz.Azóta felerősödtek a tüneteim,és állandóan szédülök.:(
szia!
A kineziológiának több ága is van. Neked attól függ a kezelés menete. Mi pl. az izomtesztelést használjuk. De van aki a szineket..........
Szia!
Saroltánál voltál?
Én is voltam de Szabó Katinál.:)
Rosszabbul voltam tőle 3napig,de utána határozottabban jobban lettem.De nekem mondta is ,hogy ne aggódjak ,mert így fog történni,inkább próbáljam meg kívülről figyelni magam ,ne azonosuljak a problémával.Ne aggódj ,szerintem jobban leszel!
Szia!
Voltam nála múlthéten.Hát...nem tudom.
Nem is igazán tudom mit várhatok egy alkalomtól??!!!
Jövőhéten kell megint mennem.
Aki jár/járt kineziológushoz:mit csinált vele,hogyan?Mert nekem egy kicsit"muris"volt a dolog.
Hány alkalom után van változás?
Mert nekem őszintén,rosszabb lett.Ez lehetséges?Vagy csak átmeneti?
Aki tud,segítsen!
Szép estét!
sziasztok!
nekem a kineziológusom egy könyvet ajánlott, állítólag nagyon jó!
Estés, Clarissa Pinkola:
Farkasokkal futó asszonyok - Beavatás a nőiség őseredetének titkaiba
olvasta valaki már?
Szia!
Sajnos nem tudok ebben segíteni de engem is érdekelne,hogy Dr.Nádai Saroltáról mit hallottatok ,milyen kineziológus.Nekem Dr.Szabó Katalint ajánlották Szajolban.
Én szívből ajánlom Mindenkinek :-)
Talán be lehetne tenni a kötelező oltások mellé:-)
Annyi mindenre nem is gondolunk, amitől stressz és betegség érhet minket.
Pl. egy kedves ismerősömnek a gyerkőc állando köhögés-felsőlégúti betegségben vackolódik.
Nála kijött az oldáson, l éves korában érte egy stressz amire ezzel a betegséggel reagál a mai napig. Anyukának egyből beugrott, akkor vette el tőle a cumit, de a gyerek nem ellenkezett. Persze, hogy nem ellenkezett, hisz ő csak egy gyerek.
Mi is igy nőttünk fel, megmondták mit tegyünk, mikor vagyunk jól és nem volt választásunk. De ezt meg kell tanulni mindenkinek,hogy VAN VÁLASZTÁSA!
S a kineziológus erre ad segítséget. Nem gyógyít de segít megtalálni a betegség okát, forrását, korát.....s mindenkinek saját döntése, hogy elfogadja s elindul a saját választásának útján.........
Pl.:
Louise L. Hay: Az erő benned van!
Shakti Gawain: Teremtő képzelet; Ébredés; Élj a fényben
Andrew Matthews: Hallgass a szívedre; Élj vidáman!
.... de rengeteg van ...... :o))
Szia!
Tudsz még ehhez hasonló könyveket? (Éld az életed.) Akinek szántam elolvasta, és nagyon tetszett neki. Neten rengetegen ajánlották. Viszont szeretnék több ehhez hasonlót is. Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Ha ismeri valaki Szolnokon Dr.Nádai Saroltát,mondana nekem véleményt?
Köszönöm!
:oPPPPPPPPPPP
:o))
Sziasztok!
Engem is érdekel ez a téma.Régóta fontolatom,hogy elmegyek kineziológushoz,nekem is vannak szorongásos és egyébb jellegű problémáim,állandóan ,ideges,feszült,türelmetlen vagyok.A nagyobbik fiam (4 éves)elég érzékeny, és az utóbbi időben elég kezelhetettlen is, tudom,hogy ez nagyrészt az én hibám,azért mert az én feszültségem ráragad a gyerekre ezért is szeretnék mihamarabb segítséget kapni!Ezen is tud segíteni a kineziólogia?Remélem!
voltam.hát nem nagyon értettem mi történik,és azért teljesen nem tudtunk mindenről beszélni,ezért nem hiszem,hogy lesz javulás.vagy attól még érhetett valamit?
amikor a kezemet fogja és beszél valamit,az az oldás?ez hogy működik?
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki kineziológusnál? Mik a tapasztalatok érdemes elmenni? Használ?
- Járt már közületek valaki kineziológusnál? Érdemes elmenni?
- Hogyan űzzem el párom szkepticizmusát a kineziológiával kapcsolatban?
- Adjunk esélyt gyermekünknek a kineziológiával!
- Járt már valaki kineziológusnál?
- Hogyan gyógyít a kineziológus?