Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele? (tudásbázis)
Kb ilyeneket csinálok a popsi,csípő gyakorlatokkal is:)
Én ezt a Yout*be-on találtam 3 része van fent összesen, de ha jól tudom talán 5 van belőle. Ez régen valamelyik tv csatornán ment reggel és valaki feltette.
Persze,én is úgy szeretném majd,h ha elértem az alakom akkor tovább is tornázok,és edzek.Mert nem csak lefogyni szeretnék,hanem formálódni is.:)
Akkor lehet hogy elsőnek keskenyíteni kellene a combod és nem pedig erősíteni. Én erre azt a tippet tudom adni, hogy feküdj hanyatt emeld fel a magasba a lábaidat, hogy derékszöget alkosson a felsőtesteddel és nyitogasd a combod. Elsőnek csinálj meg 30. Minél jobban kitárod a lábad annál hatásosabb lesz. Utána csinálj meg 10 úgy hogy kitárod 3x össze egy kicsit és negyedjére teljesen összezárod. Remélem érthető volt :D
És ezt a kettős sorozatot csináld meg összesen 3x és minden este :)
Hát én attól függetlenül hogy megvan az álom alak 60 kg, ugyanúgy csinálom a tornát, nem hagytam abba, így tartom a súlyom, és csak nőiesedem, jobb alakom lett, bár már kilóba nem mérem .
Futás rá a legjobb szerintem.
Hát nekem Norbi nem igazán jön be..nem tudom miért!:S
Köszönöm PeachFlower:)
És aki elérte már a kívánt hatást az,h tartsa a súlyát?Erre nagyon kíváncsi lennék.Mert nem vaok benne jártas!
Hát akkor kitartás :) Drukkolok :D
Én Norbi ducival kombinálom...:)Nagyon jó zsírégető a kettő együtt..:)
Vmi tuti,h ment le a combomból,mert nem csak kg-ban mérem magamat,hanem centivel is.Meg már a régi nadrágjaimból ki is fogytam...szval...vmi hatás 100%,h van.De mondom heti 2x-er 1hónapja már fitness edzésre is járok.Úgyh valószínűleg csak később v nehezebben megy onnan le.
Nem lehet, hogy csak erősíted a combodat a tornával? Kéne csinálni valami zsírégető tornát is mellette, nekem az nagyon bevált.
Erről a napi 5perces Rubint Rékáról nem is hallottam még..pedig kb vagy 7-8dvd-m van tőlle.
Nekem végülis ezek a blokkok is beváltak.
Ügyes vagy!Gratulálok neked!:)MÉg kb 18kg-ot szeretnék fogyni..:(És nagyon remélem,h sikerül.márpedig sikerülni is fog!!
Viszont nekem az a baj,h erősek a combjaim,és onnan olyan nehezen megy le:(Pedig a napi edzéseimben benne van a napi 20perc comb...meg a csípő,popsi is.Szval nem értem..valószínűleg genetika.
Én a Rubint Rékás tornák közül a "Van 5 perced?" sorozatot csinálom meg minden nap az 3x kb 5-6 perc és nekem bevált, persze diéta mellett ;)
Én már több mint egy éve Rubint Rékázok, a napi 20 percet csinálom. Nekem 10 kilót kellett fogynom, úgy lettem 60 kg ami a cél volt. Azóta tartom is vele, de az étkezésemen nem nagyon változtattam, bár nem ettem sokat addig se, lustaság miatt szedtem fel a 10 kilót. 4 hónap alatt ment le a torna segítségével. Hajrá :)
Én eddig 20,5kg-ot fogytam,h minden nap tornáztam rá 40percet.2hónap alatt sikerült ezt elérnem.De kb 1hónapja Fitness edzésre is járok.
Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai?És kívánt hatást el-e ért vele?
További ajánlott fórumok: