Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele? (tudásbázis)
nem igazán jött be ez a magazin, egy barátnőmnél lapoztam át, de egyből megállapítottam, hogy ez most nem éri meg a pénzt, tele van reklámmal, meg rizsával. majd talán a következő :)
amúgy Réka tornái nagyon jók, ütősek.
Úgy látszik,engem ma mindenki félreért,mert én is a sikertörténetekre céloztam :-) Amik az újságban vannak (sikertörténetek),én azokkal még nem találkoztam fönn se Réka oldalán,se a honlapján.De ezért tényleg kár lenne megvenni,plusz ebben már ugye elmaradt a mindennapi kis bátorítás,pedig ezek olyan jók voltak..:-/
NA mindegy,nem szidom tovább az újságot :-)
Én sem szoktam venni ezt a magazint,én nekem bőven elég a dvd is.Ez is csak reklámfogás.Am meg,h pl benne vannak,h ki milyen volt elötte-utánna sikersztorik azokat FB-on is Réka oldalán is meg lehet nézni.Én mindig ott olvasom el ezeket!
Nekem eddig szimplán csak a dvd-ivel 9hét alatt lement rólam 22,5kg.És még 16-ot szeretnék fogyni.Ami remélem hamarosan sikerül is:)
Szia!
Én nem szoktam ezt a magazint venni. Csak a dvd-it ismerem.
De annak köszönhetően már lement rólam 8kg szerintem ez nem is olyan rossz arány. :)
Érdekes amúgy ez,mert nekem meg az első vált be a legjobban,talán az a legerősebb mind közül.Nekem az segített leadni több,mint 10 kilót,és akkor kaptam meg a bókot,miszerint lassan már elfogyok és hogy gebe vagyok.
Nekem ebben az újban nagyon sok a mellérizsázás,mintha mozgásanyag,biztatás tekintetében kicsit kifogyott volna az ötlettár.Amitől hülyét tudok kapni,az a támogató cégek reklámozása,mint most a p*wer plate...Szerintem az olvasói 98%-a sosem jut ennek a gépnek a közelében,egyrészt mert nem túl gyakori,másrészt meg anyagilag nem éppen a legolcsóbbak közé tartozik.Olvastam az újság megjelenéséhez kapcsolódó kommenteket,és bizony ott is előfordult pár embernél,hogy csalódtak az új számban,és hogy ez a mostani lap nem különb egy egyszerű m*ximánál,j*ynál,szóval a tipikus női magazinoknál.Elismerem,hogy vannak benne jó dolgok,meg színes,érdekes,de nekem ez most kicsit olyan "nem volt most sok ötletem,de azért adjuk ki,hogy legyen bevétel belőle" érzés.Mondom úgy,hogy abszolút kedvelem Rékáékat.
Mivel a többi is megvan,ma megvettem Réka legújabb Alakreform magazinját...Hát.....Még nem volt időm normálisan elolvasni,csak átlapozta,de így első ránézésre csalódás.Eleve 4 hét edzés helyett csak 2 van benne,bár gondolom majd leírja róla,hogy milyen hiper-szuper intenzív.Az elosztása se olyan,mint amilyen lenni szokott: először a kaják vannak ömlesztve 1 hétre,aztán az edzések.Nagyon sok lett benne ez a "hogyan legyél szép nő" tippsorozat,írnak a babaprojectről,koktélokról,stb,meg most újdonságként vannak benne ekkoráról ekkorára fogytam sikersztorik is.Edzések leírásánál az általa most favorizált p*wer plate-et erőlteti itt is,ezen végzi a guggolást,popsiemelést,de egyébként ezek a szokásosak,nincs bennük újdonság,talajon is végezhetőek.
Hát,ez van.Nekem kissé sok lett benne a duma,az edzés meg kevés.Bár ez a személyes véleményem.
Valaki más?
Eprecske nincs könnyű dolgod.
Az én párom nagyon sokat segít nekem, de ő is egy két mondattal elrendezi a dolgott. :S
Én lehet elbeszélegetnék a párommal erről, hogy árulja már el, hogy ő szerinte kinek akarok megfeleni, ha nem neki, meg saját magamnak.
Csak igazából engem az zavar egy kicsit,h a pasimmal nem tudok ilyenekről beszélgetni,mert mikor pl mondom neki,h mennyit fogytam,v pl mondják nekem,h látszik,olyan mintha nem érdekelné,és ha beszélek neki a fogyókúrámról,azt mondja nem érdekli.
Jó múltkor mesélte anyósjelöltem,h megkérdezte tőlle a barátom,h szerinted,h most fogyózik nincsen neki pasija,meg,h stb...?
Szerintetek?
És igazából tőlle várnám a legnagyobb támaszt,de semmi hatás.....