Kinek lenne kedve velem tartani? (beszélgetés)
3in1 kávé: Nekem sajna kell. 100 körül van a vérnyomásom (terhesség alatt 90/50-nel másztam el a védőnőhöz, hogy naggggyon szarul vagyok, mérjünk egy vérnyomást), székletem heti 1-szer van és inkább a szülés, mint az.
(Beleestem ebbe a járványba és nálam csak hasmenéssel járt.... hú de szerettem, de komolyan).
Szóval, hogy ne fájjon annyit a pocim mindig iszok egyet.
Szerintem ennyire nem kellene rágörcsölni a diétára, ha lelkiismeretes endzel mellette. Nem gondolod?
Ezzel én is mindig így voltam, amikor egyedül neveltem a Manóm.
Ma nem reggeliztem. Ebéfre burgonyafőzelék lesz szójafasírttal. A vacsorám még nem tudom mi lesz, de szerintem fél liter tea tojásos vajaskenyérrel vagy sárgarépás vajaskenyérrel. Majd még eldöntöm.
Ma 3X50 hasprésem lesz, 3X20 gugolás, 5kg-os egykezes súlyzóval 3X20 bicepsz, leülök a földre, hátsó támasz és nyújtott lábbal 3X20 lábemelés. Anno bokasúllyal ment, de mára elszoktam attól.
És a kardió előtte é utána kihagyhatatlan.
A 90 naposom minden egyes napját megtalálod a fogyis naplómban. Mozgásnak Billy Blanks thaibo-ját használtam. Eleinte nagyon nem ment, de mégis élveztem. :)
Nálam az a legnagyobb gond, hogy egész nap jövök-megyek, ezért nincs időm rendesen enni, de sokszor eszembe sem jut. Viszont este, mikor a kicsik is megpihennek, gyakran már rosszul vagyok az éhségtől. Ezen kellene valahogy változtatnom szerintem.
A célt elérted vele :)
De nehéz minden nap mozogni ismét :S
Sziasztok
Ma eddig 1,5 pár pulykavirslit 3 szelet toast kenyérrel, 1 túrós -1 mákos rétest ettem és most kel a daráskeltrétesem, amiből max eszek 1 szeletet.
Ma a folyadéké lesz a hangsúly.
Valahogy alig van étvágyam :S
Ha elalszik a csemetém akkor nekiállok a remélhetőleg 1 órás edzésemnek, de estefele az ő súlyával is fogok tornázni.
Lefekszek, felhúzom a 2 lábam, ő a hasamra ül (14-16kg) és a csípőm addig emelem lassan amíg nem lesz egyvonalba a hátsóm a lapockámmal. Lizi élvezi és én is elvagyok ezzel a gyakorlattal.
De jó azoknak,akiknek már megvolt a torna.Én csak este tudok menni.Olyan nehéz az elindulás,amikor ellustulok a Tv előtt,de az óra akkor kezdődik..
Egyébként nekem most sül az ebédem, csirkemellfilé+ bacon+óvári sajt+brokkoli :) Ezt fogom kevés rizzsel enni.Kis husi gombócokat görgettem,kettőt fogok enni.
Ez a legnagyobb butaság, amit tehetsz.
Lehet, hogy kibírod reggelig, viszont reggel ha eszel több szívódik fel, mint ha rendszeresen eszel kis adagokat.
Hali
Csatlakozooooooom
25 vagyok, 61kg és 178cm.
Az utóbbi 2-3 hóbnapba felszedtem 6kg-ot. Kicsit másabb a közérzetem meg fáradékonyabb vagyok.
Én nem fogyózok, mert isten ments. Reggel 6 és 10 között kelek és éjjel 2 körül fekszek le.
Éjfél körül vacsizok (szendvics, jégkrém, desszert... mikor mit).
Van egy 2,5 hónapos kislányom, gyesen vagyok és mellette nem sok időm van. Csak este 10 körül lenne mikor inkább a neten böngészek.
Sokszor próbált uténozni, de nem szeretem mikor a szobakerékpár közelébe jön, mikor tekerek vagy ha a felülőpadom csúszdának használja. Így leálltam róla. Nem tettem jól, mert rá kellett jönnöm a tavalyi ruháim nem jönnek rám :)
Szóval:
Mától nekiállok edzeni és szedem hozzá az Aminostar fat burner termogenic kapszulát + energiaital, mert helyrerázza az emésztésem. Néha reggel iszok 3in1-be kávét is.
Edzés:
30 perc jump style dance (ugrálás, de elég fárasztó - lányom imádja) bokasúllyal 5,4kg/pár
Majd a bokasúly használatával popsi, comb és hasizom gyakorlatok.
Kezdésnek 3-szor 50 hasprés, majd ezt emelem 3X3X50-re. (reggel-délbe-este)
Levezetésnek ismét jumpstyle...
Jó lenne esténként 1 órát intenzíven tekerni, de a szobakerékpár a párom szüleié volt, ahonnan elköltözünk :S
Futás nem jöhet szóba. Hideg van és ilyenkor nem szeretek :)
KOnditerembe talán majd lesz időm járni, ha a városba költözünk (heti 1 max 2 alkalom) futni padon és erősítő gyakszik miatt).
Elhatározás van, akaraterő van. Édesapám génjeit örököltem. Nehezen hízok, de könnyen fogyok.
Ma eddig ettem 2 szendvicset toast kenyérből (margarin, sajt, savanyú uborka, sajtos-füstölt pulyka párizsi)
Edzés után eszek desszertet (egyik felét) Piskóta tekercs házi baracklekvárral, azt felszeletelve beletettem egy tálba, leöntöttem vanília pudinggal, rá banán karikák, ananász befőtt, majd ismét piskótatekercs és rá ismét a puding. Isteni finom szokott lenni, persze mindig variálom. Egy carte dor doboz lett vele tele. Vacsira a másik felét eszem meg.
Ez nekem mára elég, de ha a lányom eszik virslit (pulkya), akkor eszek vele egy párat mustárral.
Minden csak elhatátrozás és akarat kérdése.
Hajrá mindenki
Kitartást
én épp most majszolom a linzerem :-)
de ma már nem eszek többet.
így van ez nálam. Ha ebédelek, akkor kibírom másnap reggelig, viszont ha csak hébe-hóba eszem, akkor 7 körül tuti beszabadulok a hűtőbe :-)