Kihasználom a férfiakat? (beszélgetés)
Nem vagyok kinevetős!
Az nem ugyanaz :O)))))))
Én úgy gondolom,mindenki ott van ,ahol.
Mindenki maga irányítja az életért,vagy épp sodródik.
Semmi alapunk megítélni senki életét ,sem minősíteni,mert igazából az az övé,ez pedig a miénk.
Mindenki úgy él ebben a pillanatban ,ahogy .
Hogy boldog-e,vagy elégedett -e,nem az fogja minősíteni,hogy más esetleg boldogtalanabb,vagy rosszabb helyzetben van-e,mint ő.
Amúgy én is voltam hasonló helyzetben,és minden egyes férfi,vagy éjszaka ,vagy csak pár óra szerelem volt,a maga módján.
Nem hinném ,hogy csak a sok éves kapcsolatok,gyűrődések az "értékesek" .
Persze emberi szempontból nézve,azok az igaziak,de szerintem pár órás "összekapcsolódás " is lehet tökéletes szerelem....persze a maga módján.
:)))
Tisztára, mint az oviban .... én szoktam nevetni, meg nem nevetni, sőt, sírni is, ha meghúzzák a copfomat .....
:o)))))))
Akik nevetnek, sokszor tévednek a legnagyobbatt!
:O))))
veszed ki a rugómat az agyadból de rögtön!
:)
Végigvzettem a dolgot,ha egy 20éves tette volna föl a kérdést,a nem a "barátőm szerint"tel nem is nagyon irogatnák itt,de egy 30as lány,kinek nincs tartós kapcsolata partizik a haverokkal és utána jól-jól érzi magát valamelyikkel,miközben a szórakozóhelyken sorra kicserélődik a társaság,új arcok ,fiatalok...
..a régi barátnők már nicsennek viszi őket az élet,kapcsolat gyerekek,kívülről tök boldogság,neki meg ez jutott..
van néhány 30-as barátnőm akiknek csak "ez jut"és bizony savanyú szőlő..
Jó fórumozást:-)
Szeretem a kijelentéseidet. :O))))
Tedd rá a megfelelő cimkédet és akkor még érteni is fogod.
Etalon, különbség (különbség=lehet másképp egyensúlyban)
Reciproknak semmi köze hozzá.
Ki mondja?:)
Az ösztön,vagy a gének?:D
ajjajjj
nem egy malomban őrlünk úgy érzem...a különbség nem reciproka az etalonnak Doki :)
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Nem tudom már tisztelni a férfiakat