Kihasználom a férfiakat? (beszélgetés)
Biztosan.....
Most nézzünk népcsoportokat akiknek ivóvíz sem jut,és ott van Bill Gates,akinek esze nincs róla mennyi pénz tulajdonosa.
Biztosan az etiópok etikátlanul jártak el,így megérdemlik az éhezést.....vagypediglen ők most egyszerűen a karma törvénye szerint cselekszenek,és oda akartak leszületni.
Azértnem boldog, mert nem is tud boldogságot érezni.
Nincsenek érzelmei, ezért félelmet sem érez.
Viszont szenved attól, hogy nem az történik, amit akar. Szenvedés az inkább bosszantja.
Ezért nem is lehetne boldog.
Aki nem látja igazságosnak az életet?
Azt látod, amit látni akarsz.
Ha más szemszögből kezded nézni és megérted az ok-okozat összefüggéseit, akkor látni fogod, hogy tökéletesen igazságos.
DEEEEEEEHOGY vagyok keserű!!!
Én egy vidám ember vagyok!
Nem sajnálok senkitől semmit,nem a keserűség mondatja velem,hanem az hogy ezt látom....
Ja.....jó ezt hallani egy pasitól....már ami a melleket illeti.....
.....visszamondom a személyi hitel kérvényemet amit műtétre szántam:-))))))))))))
Oliva, ezt nagyon nem jól látod.
NAGYON!
Az élet tökéletesen igazságos.
Nem szabad keserűnek lenni, mert elvakultá tesz.
És akkor a dákókkal is ugyanez a helyzet.....
:-)))))))))))
Na jó,félretéve a poént,nincs jó elosztásban semmi,és arra akartam kitérni,hogy mindez nem azért van,mert azt érdemli az illető,vagy jót cselekedett,érte,vagy rosszat,vagy jó döntést hozott e vagy rosszat.
32 évesen meg elválni, mert mégsem működik a kapcsolat? Ne gondold azt hogy azért mert 30 éves azért már kötelessége gyereket szülni..mindegy milyen áro...
Éljen, bulizzon, ameddig ezt igényli. Ha 35 évesen nyugszik le, az is az ő dolga..nincs egyedül.
sziasztok :)
most akkor ki használ kit????
Harmónia az nem relatív. Az aztán abszolút nem!
:O)))))))
De a mellekben egyetértek, bár én nem vagyok nagy mell párti. (ha most meg akarnak lincselni a pasik ezért, hát hajrá. Mind a kettővel elbánok) :O))))
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Nem tudom már tisztelni a férfiakat