Ketogén diétázók (beszélgetés)
Sziasztok!
Ezennel Én is csatlakozom a ketonozók táborába.
Büszkén jelentem, hogy 5 napja sikerrel álltam a próbát, mert bizony a cukor iránti vágy hatalmas volt.
Sikerült ketontesztet is szereznem. Mindenkinek tudom ajánlani a CIBOW 5 tesztet amit Szegeden könnyű beszerezni a Fekete sas u. Gyógysegédeszköz boltban. Az ára 2000,-Ft körül van és 100 darab van benne. Mára az utolsó előtti csíkban járok. Sötét rózsaszín vagy ciklámen.
Jelentem, jól érzem magam :) Fogyás szempontjából nem tudom mennyire lesz sikeres, mert fogadalmam;hogy 3 hétig kerülöm a mérleget.Viszont ajánlanék két linket:
és
Szia!
Nekem is volt az elején izomfájdalom gyengeség fejfájás és reggel látászavar de harmadik napon elmúlt.
Sziasztok!
Nekem az utolsó reményem ez a diéta. Ha ez sem sikerül feladom. Számomra hihetetlen hogy szenvedés nélkül sikerülhet. Egy barátnőm ajánlotta mert ő 22kgtól szabadult meg. Szóval hétfőn kezdtem a diétát ,kedden volt egy kis rosszullét szerdára maradt egy kis fejfájás azóta viszont egész jól vagyok. Szorítsatok hogy sikerüljön! Üdvözlettel Dia
Izomfájdalom, levertség, mint influenzában. Természetesen köhögés, orrfolyás nem volt :)
Az első 3 napban volt kb.
Mindenkepp javasolnam. Ezzel a tsh ertekkel mar ezer szazalek, hogy a pm hormonjaid nem jok.
Ezert kell t3, t4-et is nezetni es atpo-t. Az is volt? Ha az atpo-d is magas (ez mutatja az autoimmunitast), a joddal csunyan hazavagod a pajzsmieigyed!
De ha autoimmun a pm alulmukodes akkor jodot tilos fogyasztani....mert megjobban belobbantja. Szerintem ugy egyebkent sem tesz jot a jod az alulmukodesnek.
Keress masik orvost, mert diagnosztizalt alulmukodesre gyogyszert kell szedni.
Sziasztok!
Cukorbetegek ketózhatnak? Sajna cukorbeteg lettem, és doki azt mondta 100-120 gr között kellene ennem szénhidrátot. Meg fogyjak le. Nem igazán fogyok így, pedig betartom. Igaz kiderül a pajzsmirigyem meg alulműködik. Nagyon szeretnék lefogyni. Valaki tud róla, hogy lehet-e?
Szia zsanci79
Sajnos nem találom a csoportot.az adatlapodon.😥
Akinek van kedve, csatlakozzon:
Szia!
Konkrét étrendet nem fogsz találni, csak receptet.
Van több naplóba is sok recept, és van egy klub, ahol sokan ketózunk, ha gondolod csatlakozz.
Az adatlapomon megtalálod a csoportot.
Sziasztok!
Úgy látom itt kevés a hozzászólás.
En 01 02.tól ketozom.
-10kg val könnyebben
Igaz neha több a ch bevitelem de igy is müködik.
Viszont segitseget kérnék!
Tudtok étrendet valamelyik oldalon??
Köszönöm.
Nekem is emelkedett volt kisse, habar en atlagosan eszem hust, nem is sokat.
De olvastam, hogy a ketotol ez van.
Patikaban. Nem tartjak, de megrendelik masnapra.
Ketophan a neve, en Benuban szereztem be.
1000 ft 50 db, de en felbe vagtam, igy lett 100 db. Siman megeri megvenni
Sziasztok!
Írtok valamilyen tesztcsíkról ami kimutatja,hogy ketózisban van -e a szervezet,honnan veszitek azt?