Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Segítség 1:
Kérdést szépen érthetően megfogalmazni, és a segítséget megköszönni! :DDDD
Mint már másnak írtam ... de elfelejtetted elolvasni a keresés sokkal gyorsabb és lényegretörőbb dolog.
Ha már elkezdtél személyeskedni leírom. Én sem állandóan az várom, hogy mikor kérdez valaki.
Ha a hozzád hasonló keresni lusta ember beír valamit akkor kb olyan 1mp alatt belépek a fórumba, ott 10 mp alatt megnézem a gyik -et és ha nem találom használom a keresőt.
Az egész kb. 30másodperc. Ne mondd , hogy nincs 30 -40 -50 mp-ed erre.
Mondjuk nem kell áskálódni és lesz időd erre!
Kertesújfalu
Kertesújfalu viszonylag fiatal település. Utcáin virágboltot és kutatóközpontot is találhatsz.
Az 5. szinttől kezdve a virágboltban virágot is vásárolhatsz.
A Kutatóközpontban egy segédtörpe áll rendelkezésedre.
Ez az öntözősegéd egy kattintásra megöntözi a kertben növekedő növényeidet, ezzel pedig jelentősen megkönnyíti a kerti életet. Kezdetben szakmai gyakorlatát tölti nálad, később viszont már csak prémium felhasználóként veheted igénybe szolgáltatásait.
Dolgoznak itt azonban kutatótörpék is. Segítségükkel legfeljebb 3 növény kutatható. A kutatás lerövidíti a kiválasztott termék vegetációs idejét. Vigyázat, ha már mindhárom terméket kiválasztottad, később csak jelentős gyT-veszteséggel változtatsz ezen.
Végül pedig az intézetben trágyakutatást is végeztethetsz. Ezzel tovább rövidítheted a telepített növények növekedési periódusát.
na ebben szerinted benne van hogy mennyivel csökken az idő pontosan???
Az pedig le van írva a GYIKben!
A hozzáállásról meg szerintem ne nyissunk vitát ismerem az elő és utóéletedet! Majd talán valaki segít ha lusta vagy 1 percet erre áldozni!
DE AZ NINCS odairva hogy mennyivel rövidül meg az idő ha kiválasztom valamelyik zöldséget!!
És már megbocsáss de itt kulturáltan próbálunk egymás segitségére lenni ,a hozzáállásodon van kis csiszolni való ,én sem kezdőként játszok ,csak közben van 3 gyerekem is,nem mint egyeseknek ,és nem tudok mindenbe annyira belemélyedni!
Egyre több tuskó tűnik el az én környezetemből is.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szerintem felesleges kocsit venni, mert bejutni a városba 2 kattintás. Vissza meg 1 a cserépre kattintva!
Vélemény?
:) Véégre egy értelmes idevaló beírááás!
Gratuláálok!
Veszel majd valamit vagy megvárod a feladat- jutalmakat?
Azon gondolkodom, hogy ha majd én is végzek mindennel megkérek valakit, hogy küldjön egy undok vakundokot és akkor be tudom lőni a helyeket, hogy hova ne kattintgassak feleslegesen.
Szeretnék még jobban segíteni!
Mivel írod, hogy nem tudsz egész nap a gép elött ülni és érdekelnek egyes dolgok:
Itt a fórumban és mindkét másik fórumon is van egy általában KERESÉSNEK hívott segéd kütyü. ha ebbe beírod azt amit KERESEL és ÉRDEKEL még az itteni kérdés / válasznál is sokkal de sokkal gyorsabban választ kaphatsz a kérdéseidre, és akkor egy másodpercet sem veszítesz drága idődből.
Sőőt személyes tepasztalat az, hogy a googlenek bringnek szörcsnek nevezett förMEDVÉnyek is sokat tudnak segíteni a HOZZÁ(d)NK nem mindig gép előtt ülő de nagyon elfoglalt és kíváncsi emberkéknek. Akik mint én is ha már regisztráltak valamire és foglalkoznak valamivel egy cseppet vegyék a fáradtságot, hogy megismerjék azt a VALAmiT.
Egyébként szívesen máskor (sem) is! :DDDDDD
mit veszel?
minden infó ott van a kutatóközpontban csak rá kell kattintanod az általad érdekelt dologra. (gyk. szak***, mütrágya***).
:) szerintem a legegyszerűbb elolvasni a gyiket vagy a fórumot! kb olyan 2 perc! én is onnan veszek minden infót. Egy fél répányi idő alatt át lehet futni és ne mondd, hogy ha játszani nincs időd erre ne lenne!
Azért engedd meg, hogy morogjak amiatt, hogy mindent többször el kell mondani mert valaki lusta.
Jó reggelt kertészek!
Végre kiírtottam az össze felesleges dolgot a kertből! a 2 lakó persze maradt!
jöhet a kertépítés! :))
Itt egy jó vakondos bejegyzés:
Re: idomított vakond???
Igen, Pandamaci, jól tudod, egy kertben csak max. három vakond lehet. Az angol fórumon pedig olvastam egyszer valami olyasmit, hogy egy vicces kölyök a barátjának küldött egy csomó vakondot poénból, de a rendszer nem jelezte, hogy a kertekben már voltak vakondok :) Így a vicces pajti egy csomó pénzt költött a barátja meg vagy kettőt kapott csak meg belőlük 8-)
:-) leírom még 1x Eddig csak kétszer pötyögtem be.
lehet érméket venni a piacon gyökértallérért. ha összegyűjtöd a a megfelelő mennyiséget prémiumtagságot is vehetsz rajta.
köszönöm azoknak akik válaszoltak:)
rendesek vagytok nekem még itt sokminden uj)
Medve úr nagyon szépen köszönöm!
Örök hála!
Én azt szeretném megkérdezni, hogyha leülök a gép elé akkor, hogy kell bekapcsolni?
Kell hozzá áram, vagy elég ha csak odarajzolok egy konnektor orrú malacot és becsapom vele az elektronokat?
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?