Kertbirodalom játék (beszélgetés)
ma nekem is 1100 krumpli jön, de már elkészült...
Sziasztok!
Én is a krumplikra gyúrok.
bizony bizony!! elvileg 1-et kapsz ,csak kérdés mikor veszed észre!! a kisfiam a 2. szerveren van neki már 3 volt! :(
Na húzok az oviba a gyerekkel mielőtt belep a gaz meg a medvetalp!!!:)DDD
De komolyan ezek a feladatok röhejesek ,alig adnak valamit értük!De egy törp talicskányi gyt nagyon jól jönne mindenkinek ,könnyebb lenne a játék:)
Éljen a következetesség! :-PPP
az jóóó,én még az 1100 krumplira gyúrok:)DD
Ma reggel kitúrta a gyom az egyik érőfélben levő krumplimat és egy hagymát. Rosszabb mint a vakondok! Ültettem helyette spenótot, mert nekem most a 7. feladat jön ami ugyan 3-ad annyit fizet mint ha a piacon adnám el de kapok egy kettes számú kutat is és az már majdnem egy + vevő.
Biztos el jön majd az az idő amikor talicskával hordják majd a pénzt a kis törpök, és akkor jó lesz ez a pénzköltési lehetőség! :D
Jéé feltűntek eltűnt növények! :DDDD
Na ez volt az én kérdésem ,is mert úgy néztem ,hogy nem éri meg a sok gyt áldozni emiatt!!!
Éreztem hogy senki nincs ezzel tisztában.
Egyébként további jó termést mára is!
Jó, hogy kitetted ezt a táblázatot, mert én eddig azt hittem, hogy az alap 5%-hoz képest csökken az első szinten 6%-ot az érési idő és így tovább az első szinthez képest 7%-ot, de nem. Akkor ezek szeint minden szinten cak 1-1 %-ot csökken az érési idő és temérdek gyT kell hozzá. Hát akkor inkább ne csökkenje csak akkor ha már nem tudom hova tenni a gyT-t. :)
Én is kaptam, de megszabadultam tőlük.
Lassan haladok, de biztosan. Gyökerek, kövek, gazok kiírtva, a vakondok meg maradnak, mert kell egy kis élet is! Nyugdíjas koromra lesz második kertem is. Akkor legalább ráérek ültetni!
Kaptam ma két gyomot, más is járt már így? Mi lett volna ha nem irtom ki őket elszaporodtak volna?:DDDDD
Hát akkor marad az neked is egyenlőre, hogy vagy gyökértallérokért vagy emeltdíjas smsért összehozol 30 érmét és 1 hónapig lesz egy prémiumkerted. A trágyaszintekért akkor ezek szerint nem érdemes hajtani, túl sok gyT-be kerül.
itt:
Készpénz: 103,90 gyT
Pontszám: 235.097
Szint: Vakondvadász
Ha valakit érdekel, hogy a trágyázás mennyivel csökkenti az érlelési időt. Milliomosok figyelem!!!
1. szint: 5.000 gyT 6%
2. 20.000 gyT 7%
3. 45.000 gyT 8%
4. 80.000 gyT 9%
5. 125.000 gyT 10%
6. 180.000 gyT 11%
7. 245.000 gyT 12%
8. 320.000 gyT 13%
9. 405.000 gyT 14%
10. 500.000 gyT 15%
11. 605.000 gyT 16%
12. 720.000 gyT 17%
13. 845.000 gyT 18%
14. 980.000 gyT 19%
15. 1.125.000 gyT 20%
Nekem a 90 ezer csak a jövő évszázadban jön össze. Pedig ültetnék is örömmel, de mindenki paprikát, brokkolit meg krumplit akar.
Nekem már lehetne plusz kertem ha nem trágyaszint emelésre költöttem volna 5000 gyT-t. Hanem érméket vettem volna érte és prémiumtagságot váltottam volna és egy öntözősegédet is. De igyekszek hogy minél hamarabb összejöjjön. Aztán meg ha a 90 000 is összejön akkor meg egy második állandó kertet veszek.
Értékelem, ha megmondod milyen néven vagy fent.
Szia én értékeltem! és jó:)
[link]
Bocsi a link lemaradt:)
Sziasztok. szeretnélek kérni benneteket ,hogy lesétek már meg ,lehet e a kertemre szavazni?!
Köszönöm.
Medve úr! Hol tartasz a 2es szerveren?
Vakondvadász lettem!!! :)))
További ajánlott fórumok: