Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Szerintem a fő válasz mindegyik kérdésre a prémiumtagság.
Ja ... és a gyik :D
----------------------------------------------------------------------------------
Hol vehetek autót?
Autóvásárláshoz először is normál fiókról prémiumfiókra kell váltanod. Kérjük, nézd meg a játékon belüli súgót, ahol több információt találsz arról, hogyan lehet prémiumfiókod!
A prémiumfiók aktiválása után szállj buszra (szerdán vagy szombaton) és utazz Kertesújfaluba és látogasd meg a Játékboltot, ami mostmár elérhető a számodra. Az első új autód (egy csilivili piros traktor) 500 gyT-be fog kerülni. Ezzel már egy kattintással Kertesújfaluban, Vakondvölgyén vagy a kertedben, kertjeidben teremhetsz.
Ha meguntad a traktort, lecserélheted egy új autóra vagy mopedre.
Figyelj rá, hogy ez egy prémiumszolgáltatás, csak addig lesz elérhető számodra az autó, amíg prémiumfiókod van. Ha lejár a prémiumtagságod, az autót se használhatod. Ha folyamatosan használni akarod az autót, újítsd meg a prémiumtagságodat.
-----------------
Sziasztok lenne egy kérdésem vagyis kettő!
Van már valakinek autója?
És ha igen vagy valaki tud róla valami infót hogy hogyan lehet és melyik szinttől kérem hogy írja le!
Ja és hogy mennyi gyt!
Köszönöm szépen előre is!
Hogyan lehet 1 Db kerted:
Regisztrálsz és belépsz.
Hogyan lehet egy második kertem is?
Egy idő után egyetlen kert nem lesz elég ahhoz, hogy mindent megtermelj, amire szükséged van. Ha eljön ez az idő, el kell kezdened gondolkozni egy újabb kert vásárlásán. Így lehetőséged lesz egyszerre termelni olyan növényeket, amelyek gyorsan érnek, és olyanokat, amelyeknek hosszú órákra vagy akár napokra van szükségük.
A második kertedet 90.000 gyT-ért veheted meg, amint elérted a "Vakondvadász" szintet (8-as szint). Harmadik kerted csak prémiumfiók aktiválásával lehet.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
Hogyan lehet egy harmadik kertem is?
A második kertedet 90.000 gyT-ért veheted meg, amint elérted a "Vakondvadász" szintet (8-as szint).
Harmadik kerted csak prémiumfiók aktiválásával lehet.
----------------------------------------------------------------------------------
Összefoglaljam az alapvető dolgokat?
A gond az, hogy egy páran feltesztek olyan kérdéseket amire itt és a másik fórumon már nem egyszer válasz született!
Trükk???
Miért vannak trükkök egyébként is?
Vakondvadász???
Hát én még csak zöldségügynök vagyok!
90 ezer??? Akkor szerintem arra gyúrok ezek után, gyűjtök...
Nekem is kéne az a második!!!
Olyat mikor lehet???
1. 1000 saláta
2. 2400 répa
3. 1800 uborka
4. 702 répa, 520 szamóca, 500 retek
5. 3000 paradicsom
6. 1100 krumpli
7. 5000 spenót
8. 1500 margaréta
9. 1600 paradicsom
10. 300 krumpli, 2400 hagyma,
500 retek, 600 uborka
1.feladat: 1000 saláta
2.feladat: 2400 sárgarépa
3.feladat: 1800 uborka
4.feladat: 702 sárgarépa,520 szamóca,500 retek
5.feladat: 3000 paradicsom
6.feladat: 1100 krumpli
7.feladat: 5000 spenót
8.feladat: 1500 körömvirág
9.feladat: 1600 paradicsom
10.feladat: 300 burgonya, 2400 hagyma, 500 retek, 600 hagyma
Babli!
Ha meglocsoljuk akkor öt százalékkal csökken a termési ideje!
10töl felfelé látom a feladatokat 1töl 10ig valaki aki tudja irja már be:)
köszönöm
sziasztok)
na én még itt elég új vagyok)
de üdvözlök mindenkit:)
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?