Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Jó reggelt!
Köszi az infót! Akkor még türelmesnek kell lennem. :)
Amúgy többször elolvastam a súgót, de valahogy ezen átsiklottam. :S Na, mindegy! Akkor gyűjtögetem a pontokat szorgalmasan, de az áfonyabáróság még messze van.
:-)))
nálunk akkora összmunka van céhen belül, mint egy családban)) néha jókat mosolygok, de nagyon élvezem))
húúú:) nagy gratula nekem se sok van már:)
Üdvözlünk Kertbirodalomban!
cicamezsgye
Készpénz: 3.926,59 gyT
Pontszám: 177.899
Szint: Zöldségügynök
Érme: 0 | Deko: 40
Céh: [HSC]
én még az elején beléptem egy céh-be, szóval nem áruló vagyok, csak mire ez megalakult, én már tag voltam máshol(((
nekünk a világcsoda pálmakert.. el tudom képzelni, hogy hetekig fog 1 pálma nőni, és az is majd mikor!
ráadásul egész ligetet kell felhúzni belőle((
sziasztok))
ma reggeli állapotom))
Üdvözlünk Kertbirodalomban!
Lotti birodalma
Készpénz: 1.472,11 gyT
Pontszám: 208.879
Szint: Vakondvadász
Na akkor a világcsodát Áfonyabárói szinttől építhetjük 550 000 gyT-tól. Úgyhogy még nem maradtunk le semmiről, hiszen én is még csak Vakondvadász vagyok és még a Kiskertész szinten is át kell magam rágni.
Elnök
A céh témakörének súgója
A céhek klubja a Vakondvölgye déli részén székhellyel rendelkező Kertészegyesület része. A céhek klubját a „Krumplihámozó” szinttől kezdve használhatod. A céh keretei között más játékosokkal is együttműködhetsz itt. Céhtagként részt vehetsz a céhes törzsasztal körül zajló megbeszéléseken, és megtekintheted a céh-statisztikákat is. „Áfonyabáró” szinttől kezdve azután a céhben részt vehetsz a világcsoda megépítésében is. Ezen kívül úgy állíthatod be a piactér megjelenítését, hogy csak a céhtársak ajánlatai jelenjenek meg. A céhalapítás egyszeri díja 10 érme.
A céhtagok közös projektje a világcsoda létrehozása. Ehhez az építési helyre kell szállítani meghatározott mennyiségű árucikket az igényelt termékek közül. Ehhez a céhek klubjának világcsodákat részletező oldalán találhatsz formanyomtatványt, és itt nézheted meg az építkezés aktuális állását, valamint az építéssel kapcsolatos statisztikákat is.
A céhek élén a különleges jogosultságokkal rendelkező elnök áll (legtöbbször az alapító). Így például ő dönthet új tagok felvételéről, ő szerkesztheti a céhprofilt, illetve játékon belüli üzenetet küldhet a céh tagjainak. Munkája megkönnyítése érdekében az elnök közel azonos jogosítványokkal rendelkező helyettest nevezhet ki.
Még friss a cégünk, tegnap előtt alakult, de azért most már illene utánanéznünk mit is lehet kell ott csinálnunk. És még elnökhelyettest is kellene választanunk. Szeretne valaki helyettes lenni vagy szavazzuk meg a céh törzsasztalánál?
Elnök
Szép reggelt mára is!
Megtaláltam!!!!!!! "Lehetek én akár krumplhámozó..."
Bródy János: Az ész a fontos, nem a haj
Kétszer voltam kopasz életemben
Először, mikor megszülettem - igen
Másodszor is kopasz lettem
No, de semmi baj
Az ész a fontos, az ész a fontos, az ész a fontos
Nem a haj
Rendőr szólt, hogy így nem járhatok
Hosszú hajjal nem világítok - igen
Hosszú hajam sötét folt
Hát levágták hamar
Nem a haj
Lehetek én akár krumplihámozó
Fő, hogy egy lány úgy szeressen
Ahogy nekem jó, tánc
Az emberek mind bámultak reám
Gúnyolódtak: fiú ez vagy leány? -igen
Rájöttek már (megmutattam), és azóta
Senki nem zavar
Nem a haj
Lehetek én akár krumplihámozó
Fő, hogy egy lány úgy szeressen
Ahogy nekem jó
Akármilyen ruhát felvehetsz
De tiszta szívvel piszkos nem lehetsz, igen
Hajad lehet hosszú
És ha kopasz, az se baj
Nem a haj
:) mára befejeztem! :)
Holnap fél 10ig pihi! :D
nekem meg paprikát még tegnap ,a másik szemüveges meg paprikát meg brokkolit,a harmadik meg krumplit:)
de jól fizetnek érte ,hagy várjanak:)
Tisztára ki akarják használni szegény gazdálkodókat! :))
Kellene wérwakond!
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?