Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
A futrinkára is rákerestem porton, az sem az, mert abban kutya, cica is van... :)
Atyám, még nagyon porbafingó voltam, mikor ezeket nyomatták...
Süni és barátai!!!!
Köszi köszi!Ez annyira kézenfekvő hogy tutira nem jutott volna eszembe:DDDD
a mazsola és tádé az más... az egy "síma" malac volt ez meg vad:)
ezek mindig bent voltak egy házban...
ez volt a futrinka utca???
Na, tutira nem Mazsola és Tádé... Megnéztem porton. :)
Most rákerestem, de mégsem a Futrinka utca az! Tudom melyikre gondolsz egyébként, csak nem ugrik be a címe!
Szia! Talán a Süni és barátai-ra gondolsz?
Csukás István:Süni és barátai
Nekem is rögtön ez ugrott be. :)
De lehet, hogy ez a kettő ugyanaz, és akkor a Futrinka utca a címe. :)
Mazsola és Tádé pedig a malac és a süni (de hogy melyik melyik???).
Az a Futrinka utca szerintem.
Huhh...
Vagy Mazsola és Tádé, vagy a Futrinka utca...
Sziasztok!
Volt régen egy magyar bábos mese! Egy kakukk volt benne, egy vadmalacka, egy borz meg a süni.
Emlékszik erre valaki???
MESECÍM! Ki emlékszik rá?
kb. 25 évvel ezelőtt moziban láttam a kis hableány "ősét", amiben Adélnek hívták a leányzót. Nemsok mindenre emlékszem, de ha valaki felismerné és megmondaná a címét az sokat segítene.
Köszönöm!!!!nagyon kedvesek és gyorsak voltatok!!!most meg is nézem ezeket trailereket,már most ráz a hideg:)
És Csepkét is megtaláltam:))) bes*arok:))
Ez az,már azt hittem csak képzeltem hogy volt ilyen film az életemben.Hűűű,kösz nektek.Magamtól sose jövök rá.
Igen,ez az:))
És ahogy böngésztem megtaláltam a Farm,ahol élünk sorozatot is:) De szerettem!
Én a másikra gondoltam. A hegy gyomrában. Évekig eszembe sem jutott. De jó lenne megnézni!
Itt van, ez a legelső rész:
[link]
További ajánlott fórumok: