Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Segítségkérés: Kérések-Felajánlások fórum

Segítségkérés: Kérések-Felajánlások (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
szept. 13. 06:53
Sziasztok!Talán egyedi lesz a kérésem lesz felétek!A balaton északi partján lakom.Van egy tündéri kislányom, feleségem, lakásom és munkám is...Minden tökéletes látszólag!Viszont olyan a munkahelyem ahol bár nyugdíjas koromig is lehetnék, de sem szellemileg se anyagilag nem adja meg amire igazán szükségem volna.Jogi doktori címem is van, igazából ebből szeretnék hosszú távon profitálni.Szóval a kérésem az volna, hogy ha lenne itt olyan, vagy ismer valakit akinek szüksége lenne jogászra és tiszteségel meg is fizetné az jelentkezen.Nyílván nem 7 számjegyű fizetést szeretnék most azonnal, de a 150 ezer nettó ajánlatal sem tudok mit kezdeni...Az esetleges gúnyos megjegyzéseket kérném mellőzni!A segítséget bármilyen formában is érkezik, előre is köszönöm!Üdvözlettel és Tisztelettel:Pillangó83
3577. Hencsi44
szept. 6. 08:13
D kerésel fordulnék hozátok el kezdtem dolgozni de jövöhonapba kapok fizetést mivel most kezdtem a kisfiam 12 en lesz 5 éves sajnos nem tudok neki venni semmit arra szeretnelek beneteket kérni ha valaki tudna segiteni bar menyivel segitsetek valami kis ajándékot tudjak neki venni termeszetesen visza adom miest meg kaptam a fizetést feketehenriett67@gmail.com email cimre kerem jellezen aki tudna segitenni a kisfiunak nagy öröm lenne köszönöm
3576. Bless the child (válaszként erre: 3575. - Ritikee80)
aug. 17. 13:46
Tegnap még vmi idős párról írtál, akiknél laksz.
3575. ritikee80 (válaszként erre: 3572. - Ritikee80)
aug. 17. 13:32
Kérem segítsenek most már a másik,lábát is műteni kel.Ma voltak orvosnál lelettel tudjuk bizonyitani. előre vették de egy évet kel várni
3574. Hencsi44
aug. 17. 07:43
Jonapot kivanok segitseget szeretnek kerni nehéz anyagi helyzetbe kerültem van egy 5 éves fiam dolgozni szeptembertöl vettek fel sak a családi potlékot kapom meg az fht 22800 at ha szerdaig nem fizetem ki a vizet szerdan csinkrol le vágják kérem segitsenek az elsö fizetésemböl visza fogom fizetni a kisfiu nem maradhat viz nélkül köszönöm feketehenriett67@gmail.com kerem jelezen aki tud segiteni holnap kikötik valaki segitsen elvagyok keseredve itt az 5 éves gyerek kérem aki tud segitsen
3573. aszparagusz (válaszként erre: 3572. - Ritikee80)
aug. 1. 08:32

Mégis mire gondolsz?

Dobjunk össze másfél-két millió forintot (egy magánklinikán kb. ennyi egy ilyen műtét ára)?

3572. ritikee80
aug. 1. 07:45

Kérem Segítsenek Apukám műtétre vár Csípő protézisre sajnos más betegségei is vannak magas vérnyomásos ,cukros, volt már agyi infartua. Sajnos az anyagi helyzetünk nem tuja meg oldani hogy sürgősen meg műtség három év múlva műtenék meg mert sokan vannak előtte. Én közmunka bérből élek lányommal nehéz helyzetben anyukám közmunká é rókant nyugdia kérem aki tud segítsen apukám már alig tud menni a fájdalomba.

Bármilyen segítségnek örülnék

Remélem vannak segítő emberek a világon

3571. Detti7 (válaszként erre: 3570. - Vivo44)
máj. 19. 21:40
Jó a semmi közöd hozzá c nem megbántani akartalak. De nekem rosszul esett az, h egyből nem reagáltam és kezted a gyanusitgatásodat! Pedig tényleg csak annyi ,h nem ülök itt egyfolytába! És ha most megírtam volna neked ,h nem vagyok beregisztrálva ,úgy éreztem egyből az lett volna a következő lépésed ,h akkor nem is igaz! Pedig igaz Volt meghallgattak! De mivel visszautasítottam nem is jegyeztek be engem! Nem vagyok ágyhoz kötve de lázas vagyok és fulladok. Nem vagyok jól, ahoz hogy mászkáljak illetve ki fognak jönni lakásra h gyorstesztett csináljanak. Próbálom elfogadni a nehéz helyzetett, de nagyon nehéz. De ezt nyilván te is tudod akkor magadról.
3570. vivo44 (válaszként erre: 3568. - Detti7)
máj. 19. 21:26

Lényegtelen!

Nem kell sajnálni, mert picike külső segítséggel (természetbeni és nem anyagi) sikerült megoldani.

Na pontosan ezért tudom, hogy ha baj, van, akkor lehetek én lázas, fáradt beteg, de olyan nincsen, hacsak ágyhoz nem vagyok kötve, hogy elsősorban megoldást keressek a magam, vagy hozzátartozóm bajára.

Inkább kérj élelmiszert lenyomozhatóan, amivel több 10ezret spórolhatsz, meg. Amit ha valóban kell, akkor kezelésre fordíthatsz, de ha pénzt, akkor azt is kizárólag lenyomozhatóan!

Ez a "semmi közöd hozzá, meg nem tartozom magyarázattal" nem célravezető, mint inkább nagyképű. Pedig egy nehéz helyzetet el kell tudni fogadni, ahhoz alkalmazkodni, olykor meghunyászkodni, ha kell bizonyítani.

Sok sikert!

3569. Detti7 (válaszként erre: 3567. - Piroska52)
máj. 19. 21:21
Maszirozás volt neki és gyógytorna valamit használt neki! De sajnos a lábai északánként annyira fájnak mintha tépnék ki a helyéről. Nem lazul el. Most vagy az ideg vagy az izom nem tudom. Gyógyszert izomlazitot kapott. És amúgy leírtam első komentbe amikor legelőször irtam ide.
3568. Detti7 (válaszként erre: 3566. - Vivo44)
máj. 19. 21:18

De igen olvasd vissza!! Valamelyik koment igen is bántó sértő volt! Igen valószínűleg, akkor voltál te is nehéz helyzetbe ! Én nem gyanusitalak meg h ez nem így volt! ! Sajnálom neked ,akkor tényleg nehezebb volt, mint most nekem!Meg fogom azt próbálni majd ,ha jól leszek,amit te írtál

, de az orvos eddig azt mondta nincs tb alapon! Ami szomorú...

3567. Piroska52 (válaszként erre: 3565. - Detti7)
máj. 19. 20:59

Figyelj kislány, forditva ülsz a lovon, ha segitségre van szükséged, nem tizkörömmel kéne nekimenni annak, aki segiteni akar, hisztizel ahelyett hogy normálisan leirnád a dolgokat, követketetesen, na de az nincs, csak hiszti.

Sajnálom ha az anyukád beteg, de talán nem egyből a drága kezeléssel kéne kezdeni, hanem megkérdezni a háziorvost mit tud mondani, milyen sztk-ás kezelés van erre.

3566. vivo44 (válaszként erre: 3565. - Detti7)
máj. 19. 20:55

Nem bánt veled sehogyan senki! Nem kell az áldozatot játszani.

Én annyit kértem, hogy segíts, hogy segíteni tudjak. Válaszod: Semmi közöm hozzá.

Mások pedig csak szimplán kérdeztek, amire bepörögtél!

Én is voltam annál sokkal rosszabb helyzetbe, mint amit te felvázoltál, de akkor egy kiló kenyérnek is örültem, mert az a 200 forint megmaradt másra, vagy 10 kg húsnak, mert 10ezer megmaradt másra.

De te szemeid előtt nem a baj megoldása, hanem csak a pénz lebeg.

Ez nem vita, hanem ezek az általad leírt tények.

3565. Detti7 (válaszként erre: 3562. - Vivo44)
máj. 19. 20:50
Te nem tudod az életemet se azt, h anya milyen beteg volt és, h jelenleg is milyen az állapota!!! Könnyű itélkezni csak a másik ember felett! Meg gyanúsitgatni.Te is megtennél bármit a hozzá tartozód miatt.Én már írtam ,nem vitatkozok veled többet! Remélem az élet mindenkinek vissza adja amit megérdemel vagy éppen ahogy bánik a másikkal!
3564. vivo44
máj. 19. 20:45

Sajnos én is itt a "nagy nyilvánosság" előtt. Jó tanulópénz volt, akkor, de tanulságos is.

Nem esett jól a 37 degradáló üzenet, de jogosan kaptam.

Néha pofonok kellenek, hogy tanuljon az ember, mert a hioszékenység nagyon rossz tanácsadó.....

3563. Detti7
máj. 19. 20:45
Jó megértelek! Félsz esetleg attól hogy ,nehogy felsüljél rendben van!
3562. vivo44 (válaszként erre: 3561. - Detti7)
máj. 19. 20:40

Ügyes vagy!

Nem kell ruha (ami pénzbe kerül)

Nem kell élelmiszer (ami pénzbe kerül másnap a boltban)

Nem kell regisztráció! De ha valaki bajban van, segítséget kér, az a látókörükbe esik...Így természetesen alá tudnák támasztani, hogy van baj, vagy nincsen.

Orvosi papírom nekem is van olyan 13ezer oldalnyi, semmit nem jelent!

Ha van orvosi papír, akkor az azt jelenti, hogy az oep finanszírozási körébe tartozó betegséget állapít meg, melyen enyhíthető, javítható az állapot, csak utánajárás kérdése (persze nem betegen, tüdőgyulladással)

Mást lehet meg lehet etetni ezzel a dumával, de ez a "semmi közünk hozzá" sokat mondó...

Gondold át, hogy a ló melyik végére ülsz legközelebb.

3561. Detti7 (válaszként erre: 3559. - Vivo44)
máj. 19. 20:34
Kösz én alá tudom támasztani orvosi papirral anya betegségét! koponya Mr záró ambuláns lappal is. De tudod van olyan segítség amiből inkább nem kér az ember. Főleg ezek után! És értem mire irod, de oda engem nem regisztráltak be, mivel nem kértem a ruhát élelmiszert.
3560. Detti7 (válaszként erre: 3557. - Ilián)
máj. 19. 20:30
Ez igaz ebbe igazad van! Csak szerettem volna ha minnél hamarabb megkezdik a kezelést, mert azt csak én tudom milyen nagy fájdalma van, hogy északákat nem alszik mostmár.
3559. vivo44 (válaszként erre: 3556. - Detti7)
máj. 19. 20:30

Csak tudod a bank is úgy ad hitelt, hogy van egy hitelminősítés. Ott sem mondhatod, hogy semmi közük hozzá!

Egy anyagi segítség kérése esetén pedig természetes, hogy az adakozó szeretné tudni, hogy a forint, az valóban jó helyre kerül.

Hogy te ennek lehetőségét elzártad, azzal, hogy semmi közünk hozzá, így ezzel a lehetőségét is a bizalomnak, a segítségnek.

(talán így érted, bár kétlem!)

3558. Detti7
máj. 19. 20:29
Felölem!! Jó szándéku segitséget vár az ember és nem ilyet!!
3557. Ilián
máj. 19. 20:29
De nem fogod fel ,ha kapsz élelmiszert ,akkor megmarad a pénz csontkovacsra?
3556. Detti7
máj. 19. 20:28
Már mondtam azt gondolsz amit akarsz!!! Én az igazat írtam le és nem vádaskodni kell!!!
3555. Detti7
máj. 19. 20:27
Igen ,de mivel keveset keresek és másra is kell a pénz nem marad sok, ha hiszed ha nem. Anya alig kap ellátmányt és ketten élünk ebből a pénzből. Rádásul nem saját lakás hanem albérlet. Azért szerettem volna a pénzt mer nincs tb alapon csontkovács. Fizetni kell érte. Ezért is próbáltam meg hátha valaki csak átmenetileg segítene hogy minnél hamarabb megkezdődhessen a kezelése.
3554. Detti7
máj. 19. 20:20

Azt gondolsz amit akarsz!! Látom te a gyanusitgatáshoz nagyon jól értesz! Azért mert nem reagáltam rögtön már egyböl az volt h kamu!! Csupán csak annyi van, h nem ülök egész nap a gépnél! Tévedsz, ha azt hiszed beregisztrálnak mindenkit! Sose kértem senkitöl se segítséget megprobaltuk mindig is magunk megoldani a problémát. Aztán gondoltam ,hogy elmegyek és megpróbálom anya miatt mert nagy fájdalma van ,és többen csontkovácsot javasoltak, elmentem meghallgattak, h mire szeretném,de mondták nem tudnak segíteni pénzbe. Ruha vagy élelmiszer, megköszöntem de az meg van nekünk nem kértem. Utána betegedtem le én is. Én nem tudtam, h beteg leszek. De én többet nem magyarászkodok.

Na pá

3553. Ilián (válaszként erre: 3551. - Detti7)
máj. 19. 19:43

Ha nem érted az baj.Ha tüdőgyulladásod van nem tudom mióta ,de mondjuk 1 hete ,akkor elvileg most még a fizetésedből élsz és nem táppenzből.

Elvileg nem tudsz receptet kiváltani a fizetésedből akkor.Mi lesz a jövő hónapban, ha a fizetesed helyett a táppenz jön?

Amúgy nem értem mi a bajod azzal, ha vki segítene étellel ,mert gondolom vásárolni jártok és az nem kevés kiadás, azt mind megspórolhatnád.

3552. Detti7 (válaszként erre: 3548. - Vivo44)
máj. 19. 19:29
Azt gondolsz amit akarsz! Nem vagyok köteles neked beszámolni hogy kihez tartozom. Főleg úgy h magadnak kell a segítség ezt ki is írtad! Amúgy meg megnéznélek én téged h tudsz e lázzal, tüdő gyulladással dolgozni vagy sem. Könnyen osztod itt az észt! Részemről én befejeztem veled! Nem fogok veled vitatkozni mer ennek semmi értelme nincs.
3551. Detti7 (válaszként erre: 3546. - Ilián)
máj. 19. 19:25
Gyárba dolgozom. És tüdőgyulladásom van. Ez most miért olyan fontos nem értem...
3550. Detti7 (válaszként erre: 3547. - Bless the child)
máj. 19. 19:24
Jó mind1 hagyjuk én nem vitatkozok veled mer látom nincs értelme
3549. Detti7 (válaszként erre: 3549. - Flóra76)
máj. 19. 19:24
Akkor örülj annak h neked jó minden! Amúgy sose tudhatod hogy alakul az élet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook