Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
nincs mit, nem akartam hogy úgy járj mint egyszer én, hogy 4 évig gondolkoztam egy versen!:)
de, de... köszi!!!
rákerestem, majdnem az :) én más fordításban ismer(t)em :)
de így is jó :)
szia,ez nem Goethe a Rémkirály című verese?
sziasztok!
nem akartam ezért új topicot nyitni... nem film, nem rajzfilm... egy vers címét keresem. sajnos a költő neve sm jut beszembe (halványka tippem van, de nem akarok hülyét csinálni magamból)
a sztori, hogy erdőn/mezőn át lóval vágtat az apa a beteg kisfiával, akit hív a ...(?)király (asszem ez a vmilyen király a cím is), hogy magával vigye.
talán a végére odaérnek a segítsághez (de ebben nem vagyok biztos), de addigra a kisfiú már halott.
nem hosszú a vers, de nagyon száp... örülnék, ha valakinek beugrana, hogy mi ez :)
Regsiztáltam. Remélem tudnak segíteni. Köszi Nektek is.
Esetleg, ha ideregisztráltok, talán megtudjátok.
[link]
:) Igen, tudom, akkor már rákerestem volna. De sajnos nem tudom a nevüket, mondom alig emlékszem a filmre...
Ha legalább egy szereplőt le tudnál írni, hogy Kicsoda, akkor a portponthun utánna lehetne nézni, hogy melyik filmekben játszott az illető még...
Pontosan ez az bár én ennyi mindenre nem emlékeztem. Honnan másoltad ki? Ott "megfejtették"?
Sajnos nem. De mivel nagyon szomorú film, ha láttad volna tuti emlékeznél rá. Ha a címére nem is, de a filmre biztosan. Sajnos nagyon rég láttam, kb több,mint 10 éve. Csak tegnap szóba jött és annyira szeretném megnézni...
2030. Mokucyyy (2010-03-23 15:53.30)
Sziasztok!
Még mindig keresek egy filmet, leírom újra, hátha van akinek ép beugrik.
Több éve láttam a filmet. Egy házaspárnak meghalnak az ikrei, a szabadba temeti őket a tanyán, ahol laknak. Éjjel a farkasok, megeszik Őket... Az apa egy fiút hoz a házhoz, de az anya nem örül neki. A kisfiú próbál jó lenni, az anya kedvébe járni, de mindig balul sül el a dolog. Pl. csúszómászókat főz ebédre.
Karácsonyra vesz egy tükröt a mostohájának, mert a másikat eltörte.
Van egy láda, amibe a kislányok cuccai vannak, nem szabad belenyúlnia. Ő Karácsonykor kivesz egy babát, betakargatja, s az istállóban Jézus születését játssza, az anya észrevette, hogy turkált a ládában, mérgesen keresi, végül meghatódik azon amit a kisfiú imádkozik...
Szóval nagyjából ennyi.
Úgy örülnék, ha valaki tudna segíteni!
Nem mondtam,hogy vígjáték...
NEM FÉRT EL A LEÍRÁS A KÉRDÉSNÉL,GONDOLTAM IDE ÍROM LE, AZT HITTEM EGYÉRTELMŰ...
AHA, AZT A FILMET ÉN IS LÁTTAM:)
Több információt nem tudnál adni?:)
Nagyon régen láttam, nem sok mindenre emlékszem. Olyan "Farm ahol élünk" -szerű házban lakik egy család, ahol van egy kisgyerek (talán). Ami biztos,hogy volt 2 kislányuk, akik meghaltak, megették őket a farkasok....
Elmés kérdés::))Gondolatátvitellel,vagy telekinéziával küldöd el amire gondoltál?!
Nem tudja valaki ennek a filmnek a címét?
nem is gondoltam kedves Ágibaba,hogy tudnád!filmekben én vagyok a Mester!:D
Fogalmam sincs! Nincs is ilyen!!Csak álmodtad!:-))
SEGÍTSÉG!gondolom a leírás elég abszúrd lesz,na meg az,hogy ebből valaki kitalálja,de egy próbát megér!Szóval a szokásos,egy család beköltözik egy házba!valami boszorkányé volt régen,és azt elégették, és ott kísért meg gyilkolászik.Úgy kezdődik(erre tisztán emlékszem),hogy két srác bemászik az ablakon,és megöli a boszorkány szelleme őket,és az egyiknek a fejét a mikróba teszi!meg van a házban lift is,és ott is van valami akció!ezt a filmet keresem már rég óta,mert nem mai darab!valaki?tipp?
Sziasztok! Még jó pár évvel ezelőtt láttam egy filmet, amit azóta is szeretnék megszerezni, de nem emlékszem a címére. Sajnos a filmről sem sokat tudok. Francia művéstzfilm volt. A film egy autóbalesettel kezdödött, de ez lényegében a film vége is volt. Két szerelmes fiatalról volt szó, valamiért nem találkozhattak, és a végén nagy hévvel elindultak egymás felé, de összeütköztek. Ezzel lett vége a filmnek. Talán valami szigeten játszodott, vagy legalábbis nem egy gazdag nagy városban. Látta valaki?
További ajánlott fórumok: