Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
ez az megvannak a képek is :) nagyon köszönöm, hát a baldwin stimmelt :)
Édeshármas, pár napja néztem...
ha itt sem találod, akkor nincs is:))(filmography részben)
[link]
Ez az Édeshármas című film lesz, és nem az Alex, hanem a másik Baldwin játszik benne, a Stephen
igen, de azt már más filmek kutatásakor is próbáltam és sajna nem 100% ráadásul az összes film rövid beszámolóját végig olvastam már amiben még fiatalon játszott, de egyik sem az :S
Wikipedián próbáltad? Ott az összes filmje:
[link]
először azt hittem hogy hárman párban vagy valami ilyesmi de arra egy hanyatt homlok más film jön ki
próbáltam keresni rengeteg helyen de nem találom a címét, és Alec baldwin ban vagyok egyedül biztos mint szereplőben, de még nagyon fiatal...
Nos igen.Ha valamit írnál róla,könnyebb lenne :)
Az tuti, hogy Alec Baldwin játszik benne, és már bizony nem mai film. A sztori: három fiatal egyetemista a kollégiumban 2 srác egy csaj...szerelmi bonyodlaom, aztán terhes pánik, de kiderül vakriasztás, a három fiatalt azonban az eset három irányba tereli
Mondd el, hogy miről szól! :)
Egy film címét keresem tud valaki segíteni?
Nekem ez a tartalom alapján a "Fegyverneppernek" tűnik, de nem Dicaprio játszik benne, hanem Nicolas Cage...
Sziasztok
A film cimét nem tudom. Asszem Leonardo Dicaprio játsza a főszerepet benne. Ha jól tudom a hidegháború idején játszódik. Csempészettel foglalkozik, a hajókat, amivel a csempészárut szállitja pillanatok alatt át tudják nevezni, és másik nemzetiségű zászlót raknak ki rájuk. Hadi helikopterekkel, tankokkal is foglalkozik, azokat adja el. Aztán ki akar szállni, de a feleségének tartani akarja az életszinvonalát és folytatja ezt a tevékenységet. Közben egy nyomozó próbálja lebuktatni. A végén a felesége rájön a dolgokra, föladja a rendőrségen, a nyomozó viszont nem sokáig örülhet, mert a férfit végül szabadon engedik...tudja vki a cimét?köszönöm
Vagy ez a csatorna az új, 2004-es feldaolgozást adja le? Tud erről valaki valamit?
Jé, nem is tudtam, hogy jelenleg is megy a sorozat egy magyar csatornán... (KidsCo)
Kár, hogy nekünk ilyen adónk nincsen! :-(
Köszi, ez lesz az valószínűleg! :-)
Megpróbálok rákeresni a film címére, valaki ha tudja, akkor írja meg. :-)
True Calling - Az őrangyal ez volt a sorozat címe én is szerettem és nem volt az olyan régen.
Én emlékszem erre a filmre. Régi film már ez, szerintem 90es évek elején adhatták le itt nálunk. VanGogh képeket hamisitott, onnan tudom, mert ezután a film után lett VanGogh a kedvenc festőm:D
De, hogy annyira ne örülhess, a cimére sajnos már nem emlékszem....:(
Én egy sorozat cimére vagyok kiváncsi. Volt nemrég a tvben a Dollhouse-A felejtés ára. Annak a főszereplője Elizabeth Dushku, ha igy irják...neki volt egy régebbi sorozata, egy másik csatornán adták, amikor a halottak segitséget kértek tőle, és ő újraélte a napokat, mindaddig, mig meg nem akadályozta a segitségkérők halálát. Ennek a sorozatnak nem jut eszembe a cime..valaki esetleg meg tudja mondani?Köszi előre is.
Öt gyerek és az izé
(Edit Nesbit írta a könyvet)
Senki? :-( (Amúgy valami "Homokmanó" rémlik, de tuti nem ez a címe, vagy hát nem hiszem...)
Én egy olyan film(sorozatot?) keresek, amiben gyerekek voltak, és egyszer csak a földből előbukkan egy ilyen szőrös lény (olyasmi, mint Alf), és a gyerekek így időnként felkeresik beszélgetni. Nagyon-nagyon régen volt a tévében, de szeretnék utánakeresni... Köszi, ha valaki emlékszik rá!! :-D
Minden idők legnagyobb képrablása (El Robo más grande jamás contado)
nem tudja valaki hol lehetne megszerezni?
További ajánlott fórumok: