Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

53863. cicaaa65
2016. okt. 11. 05:43

"Amit kiadsz, visszaverődik rád.

Az élet visszhang, ezért szeretetet, békességet, jóakaratot és áldást sugározz a világba, így számtalan áldás fog visszaszállni hozzád.”

Joseph Murphy

53862. 91222e4bbb
2016. okt. 11. 01:34
Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.(Hemingway)
53861. Cilumiluci
2016. okt. 10. 21:50

"A gyerekek jelentik az élet legdrágább ajándékát.."

(Alexandra Salmela)

53860. Cilumiluci
2016. okt. 10. 11:08
“Ahhoz, hogy tisztán lássunk, néha elég megváltoztatnunk a nézőpontunkat”. (Antoine de Saint Exupery)
53859. Cilumiluci
2016. okt. 10. 10:28

"Légy tündöklő Nap a saját égboltodon!”

Tatiosz

53858. Cilumiluci
2016. okt. 10. 09:33

A béke egy mosollyal kezdődik.

(Teréz anya)

53857. Cilumiluci
2016. okt. 10. 08:28

"Az igazi kincsre magadnak kell rátalálnod. Neked kell érezned, hogy benned van, és hinned abban, hogy van elég erőd ahhoz, hogy ki is hozd magadból."

Oravecz Nóra

53856. Cilumiluci
2016. okt. 10. 08:12

"Ha békét lelünk, ha boldogok vagyunk, mosolygunk és kivirágzunk, akár a rózsa, és a családunkban mindenki,

sőt egész társadalmunk csak hasznát látja lelki békénknek."

Thich Nhat Hanh

53855. Cilumiluci
2016. okt. 10. 07:46

"A világ nagy ajándék. Úgy kell elfogadni, ahogy adja magát: teljességében"

Márai Sándor

53854. bd8f0b56fe
2016. okt. 10. 06:53
Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.
53853. cicaaa65
2016. okt. 10. 05:27

"Egy napon megérint az élet; másképp, máskor, más szándékkal, mint valaha is képzelted. Megérint, és köznapod megtelik a csodálatossal."

Márai Sándor

53852. cicaaa65
2016. okt. 10. 05:25

"Embernek lenni!

Csak-embernek, semmi egyébnek,

De annak egésznek, épnek,

Föld-szülte földnek

És Isten-lehelte szépnek!"

Sík Sándor‬

53851. Cilumiluci
2016. okt. 9. 19:40
A szüleim gyermekkoromban sokat költöztek... De én mindig megtaláltam őket. 😎Woody Allen.
53850. Cilumiluci
2016. okt. 9. 19:39
A feleségem a legrosszabb szakács. Nem hiszem, hogy a fasírtnak világítania kellene a sötétben. Woody Allen
53849. Cilumiluci
2016. okt. 9. 19:33

Kisfiú megkérdezte az Anyját: "Miért sírsz?"

"Azért mert asszony vagyok mondta neki."

"Nem értem" - mondja a fiú.

Az anya csak átölelte és mondta nem is fogod soha megérteni.

Később a fiú az apját kérdezte meg: "Miért tűnik úgy hogy Anyu ok nélkül sír?"

"Minden asszony ok nélkül sír" - ennyi volt az egész amit az apja mondhatott.

A kisfiú felnőtt és férfivá vált.

És folyton nem értette miért sírnak az asszonyok.

Végül felhívta az Istent és mikor végre kapcsolatba lépett vele megkérdezte: "Uram miért sírnak olyan könnyen az asszonyok?"

Az Isten így felelt: "Mikor az asszonyt teremtettem különlegesnek kellett lennie.

Teremtettem neki vállat, elég erőset ahhoz, hogy elbírja a világ terhét, de oly gyöngédet hogy nyugalmat biztosítsanak. Adtam neki belső erőt hogy bírja ki a gyermek szülést és elutasítást melyet sokszor kap a gyermekeitől. Adtam neki keménységet amely segít neki folytatni ott ahol már mindenki feladja. Gondoskodni a családjáról betegség és fáradság ellenére panasz nélkül. Adtam neki érzést szeretni gyermekeit minden körülmény közt. Annak ellenére is mikor a gyermeke mélyen megsérti. Adtam neki erőt elfogadni a férjét hibái ellenére. Bordájából formáltam öt hogy őrizze az ő szívét. Adtam neki bölcsességet hogy tudja, hogy a jó férj soha nem sérti meg a feleségét, de olykor próbára teszi az erejét és a döntő képességét, kitartani mellette minden viszonytagságba. És a végén adtam neki a könnyet mely kicsordul és kizárólag csak az övé. Hogy fel tudja használni bármikor mikor szüksége van rá. Hogy mindent el tudjon viselni. Ahhoz a könnyhöz joga van.

Senki nem bír ki szó nélkül annyit mint az asszony. Az asszony szépsége nem a ruhába van melyet hord. Nem az alakjába nem is abban hogyan fésüli a haját. Az asszony szépsége a szemeibe kell hogy legyen mert azok a kapu a szívéhez és a helynek amelyben a szeretet lakik."

53848. cicaaa65
2016. okt. 9. 16:57

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy a fontos szavakat a szívünkbe rejtsük. Mint például azt a szót: "szeretlek". De ne várjuk el cserébe, hogy mi is ugyanezt halljuk. Azért szeressünk, mert szeretnünk kell. Másképp az élet elveszti értelmét, és a nap sem ragyog többé.”

Paulo Coelho

53847. Cilumiluci
2016. okt. 9. 16:50

"Ha nem lehet tied az, amit szeretnél,

Szeresd azt, ami a tied még! "

/Nyiraty Gábor: Vedd észre! /

53846. Cilumiluci
2016. okt. 9. 11:12

" Tanulj meg szerényen tündökölni,mert ez az emberi !"

Hioszi Tatiosz

53845. Cilumiluci
2016. okt. 9. 10:18

A belső látás fontosabb az éles szemnél. Ha saját derűnk vezérel át könnyű léptekkel az életen - nos, ez az igazi boldogság.

(Oprah Winfrey)

53844. cicaaa65
2016. okt. 9. 09:22

"Nem tudhatjuk, milyen mély, milyen tágas a szívünk, míg a nyomorúság rá nem bocsátja felhőit "

Charlotte Bronte

53843. **sue**
2016. okt. 8. 12:17

"Ha az emberre valaki szeretettel néz, az olyan, mint a napfény, amely az alvó magot kihozza a földből."

(Böjte Csaba)

53842. cicaaa65
2016. okt. 8. 05:55

"A csöndet szeretem,

meg a virágot,

virágos szigeten békés családi kör az álmom.

Derű és nyugalom, parányi házban.

Az élet szép. Tenéked magyarázzam?"

Heltai Jenő

2016. okt. 7. 20:32

Az igazi egészség és boldogság útja a megbocsátás. Ha nem ítélkezünk, elengedjük a múltat, és jövőnket megszabadítjuk a félelemtől. Ha így teszünk, meglátjuk, hogy mindenki a tanítónk, és hogy minden pillanat újabb lehetőség a boldogságban, békében, szeretetben való gyarapodásra.

Gerald G. Jampolsky

53840. e4b8a8b24f
2016. okt. 7. 13:48

Olyan lesz az öregségünk,ahogyan élünk.

Lehet,hogy úgy végezzük,mint egy kihalt város,de az is lehet,hogy olyanok leszünk,mint egy hatalmas fa-amely jelentőségteljes marad még akkor is,ha már nem tud megállni a lábán.

Paulo Coelho

53839. Pipi57
2016. okt. 7. 09:51

***Nem jó ötlet valamit utálni!

Ha valamit utálsz, láthatatlanul is összekapcsolódsz vele – így együtt fogtok menetelni. (…)

Az elfogadás nem jelent “feladást” – csak azt, hogy megértjük, hogy mi történik.***

Andrew Matthews

53838. Pipi57
2016. okt. 7. 09:50

"Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van."

(Anthony de Mello)

53837. Pipi57
2016. okt. 7. 09:50
Butaság, hogy harcolj valakiért. Miért kellene harcolni? A szerelem nem arról szól, hogy harcolj és ne add fel, és tarts ki vagy szerezd meg őt mindenáron. Nem! A szerelem az, amikor találkozik két ember, és ők mind a ketten úgy döntenek, hogy együtt akarnak lenni. Harcolni valakiért? Annak mi értelme? És ha megnyered a harcot? Akkor elég lesz neked az, hogy veled van? El tudod fogadni, hogy csak azért van veled, mert te kiharcoltad? Ez nem szerelem, ez önzés, kisajátítás! Az igazi szerelmeseket nem akadályozhatja sem távolság, sem család, sem vallás, sem semmilyen külső tényező abban, hogy együtt legyenek, mert akkor a másik a legfontosabb a világon, fontosabb annál, hogy mit mond róla a családod, a barátaid, a hited, így nincs is semmi, ami akadály lehet. Ha mégis, akkor az csak kifogás. A szerelemben mindenkinek szabad akaratából kell lépni, csak akkor az igazi!
53836. Pipi57
2016. okt. 7. 09:49

***Amit érzel, és ahogyan érzed, meghatározza a kisugárzásodat. (…)

Nem olyan embereket vonzol magadhoz automatikusan, akik illenek hozzád, hanem olyanokat, akiknek arra lehet szüksége, amit sugárzol.***

Ruediger Schache

53835. Pipi57
2016. okt. 7. 09:49

"Jó akarok lenni mindenkihez.

Átlépni önmagamon, átlépni önzésemen!

Kinyílni, szeretni, élni!

Nem hős akarok lenni, hanem jó."

Pilinszky János

53834. cicaaa65
2016. okt. 7. 06:19

"Ha nem vagy telve indulattal,gyűlölettel és haraggal.

A szeretet megtalál bárhol is legyél.

Nyisd ki a szíved,és bízz benne ,ne félj.

Megváltozhat az életed,úgy ahogy nem is képzeled.

A Szeretet nem fogy el sosem.

A Szeretet átvisz az életen.

Mindent elhisz és remél.

A Szeretet mindennél többet ér."

Pintér Béla

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook