Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Katonafeleségek fórum

Katonafeleségek (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
1382. ancika001 (válaszként erre: 1381. - Kámea33)
2011. szept. 11. 18:46
mi egymásnak segítünk, hidd el ebben a félévben becsavarodtam volna a csajok nélkül, mi (ti) itt vagyunk egymásnak és már az is nagy segítség ha valakinek ki tudjuk panaszkodni magunkat és az a valaki megért minket:)
1381. Kámea33
2011. szept. 10. 21:47

Így visszagondolva már nem is olyan sok:S viszont a jó életbe ez a 7hónap de sok!!!!!!!!!!!:D:S

Párom és én ,ma megbeszéltük már ,hogy lesz az ajándékozás karácsonykor:DD egész jól haladunk:)persze Raptorok megint pityeregnek mikor jön haza "apa":'( mindenkiben mi tartjuk a lelket ,csak nekünk ki segít? frissítve a póló illata, a párna és a mókuska:DD parfüm még kitart:D

1380. Rdorka
2011. szept. 10. 14:01

Sziasztok!

Pont ma jutott eszembe ez a szabi-nem szabi dolog. Hogy egy felnőtt fejben le tudja rendezni, hogy mikor jön a másik, persze hiányzik, de tudja kezelni.

Nálunk csóri Zsókám olyan szinte apahiányos már most... valamelyik alvásnál tuti, hogy felsír és őt keresi. Tegnap betoppant anyósom, hoztam ki a minit alvás után és mondom neki, hogy nézd csak, ki van itt? Ő meg felcsillanó szemmel: APA!

Tehát neki biztos, hogy jó lesz a szabi, de arról elképzelésem sincs, ami a visszamenetel után fog rá(nk) várni.

1379. aviubi
2011. szept. 10. 07:13
Ez a szabi rkérdés érdekes. Mert most úgy érzem a karomat odadanám, hogy csak egy kicsit megölelhessem, de agyban tudom, hogy ha itt lenne akkor most nagyon nem akarnám megint elengeni. Tehát szerintem jobb is, hogy nem jönnek haza. Bár ez a 7 hónap nagyon hosszú idő. Néha már elsem tudom képzelni milyen amikor együtt vagyunk.:(
1378. hunyi4
2011. szept. 10. 06:40

Sziasztok!

Nekünk soha nem szokott lenni szabi. Igaz az én férjem 5 hónapra ment Afganisztánba, nem 6. Szóval lehet, hogy ezért. De szerintem jobb is így. Én nehezen viselném, hogy mikor végre hazajött egy-két hét után megint eltűnne. Így legalább ha hazajön, tudom, hogy sokáig itthon lesz. :-)

1377. Rdorka (válaszként erre: 1376. - Kámea33)
2011. szept. 9. 21:02

Koszovói pletykák szerint akik most kimentek, a kiérkezés után mondták meg nekik, hogy egyben kell lenyomniuk a penzumot, pénzhiány miatt nincs szabi.. :-((

Ilyen szempontból lehet, hogy jó lesz a korai szabi, mielőtt még eszébe jut valakinek a balkáni pihiket is lehúzni..

1376. Kámea33 (válaszként erre: 1373. - Syerra)
2011. szept. 9. 16:05
nem akarok hülyeséget írni de ha jól informált vagyok akkor nem lesz már ott szabi:S akik mennek már nekik nem lesz DE EZ NEM BIZTOS!!!!!! egy okost kell megkérdezni
1375. syerra (válaszként erre: 1374. - Rdorka)
2011. szept. 9. 15:27
október vége-november eleje, még nem tudni pontosan. :(
1374. Rdorka (válaszként erre: 1373. - Syerra)
2011. szept. 9. 15:22
Mikor jön haza a párod, Syerra?
1373. syerra (válaszként erre: 1361. - Rdorka)
2011. szept. 9. 15:16

Sziasztok!!! :)

Rdorka!!A gyerektémában,- hogy hogy is lehetne nekik jól elmagyarázni, hogy mi is a helyzet- nem tudok mit mondani, egy darab tengerimalackám van, ő egy uborka társaságában tökéletesen megérti a helyzetet... :D :D

Nálunk már nincs is tervezgetés a szabadságot illetően, mivel ez az egész boszniai misszió kezd rámenni a kapcsolatunkra,mert állandóan ideges.... :(((

így annak örülök a legjobban, hogy hazajön és megbeszélhetjük a dolgokat, tudjuk egymást személyesen is támogatni lelkileg,-nem csak telefonon és skypeon, ahol ugye nem beszélhet a munkáról- és így "könnyebben" fog menni a hátralévő idő...khm...remélem..

Addig próbálom az ő gondolatait is elterelni sok hülyeséget mondani és próbálom vázolni a helyzetet, hogy mi minden fogunk csinálni, ha hazajön..... :D

Ugyanígy volt Afganisztánnál is,akkor Karácsony után volt szabadság, de most jól értelmezem, Afganisztánnál nincs szabadság??? :O

1372. Kámea33 (válaszként erre: 1371. - Rdorka)
2011. szept. 9. 15:07
nekem is az első terhességem volt spontán vetélés 11. hétben, hát köszi azt az érzést:( így vissza gondolva lehet a sors volt hozzánk kegyes mert ugye születése után beteg lenne. Most pedig van két egészséges Raptorom:)
1371. Rdorka
2011. szept. 9. 13:58

Nekünk a legelső babónk lett Angyalka... 12. héten... :-(

A nagycsajom már javulófélben van, most a kicsi tart a vízszerű orrfolyásnál, remélem hétfőre ő is rendeződik nagyjából.

1370. Liababy79 (válaszként erre: 1368. - Aviubi)
2011. szept. 8. 20:16

Ámen!!! Én drukkolok nektek! Egyébként én is egy vetélést követően kaptam a sorstól kismanómat! :)

Bencét esetleg próbáld hamarabb kezdeni keltegetni, a lányom is nehezen ébred, és az vált be, hogy turbékolok neki pár percet összebújva, csak ehhez tíz perccel hamarabb kell kelnünk!

1369. aviubi (válaszként erre: 1367. - Rdorka)
2011. szept. 8. 19:46

Rdorka!

Na akkor ti is jól kezditek a ovit! Nálunk fiúk még jól vannak. Én vettem Béres cseppet tegnap, úgyhogy elkezdjük szedni. Én már jól megfáztam.:( Jó lenne ha a fiúk nem lennének betegek!

Amúgy Bence élvezi az iskolát, meg nagyon ügyes is, csak szerintem nagyon fáradt. ehhez a korán keléshez kell hozzászokni. Amúgy 7 éves..

1368. aviubi (válaszként erre: 1363. - Liababy79)
2011. szept. 8. 19:40

Liababy! Köszi az ötletet. Igen , olvastam már róla. Lehet, hogy kipróbálom, már gondolkoztam rajta anno is. Igazából nekem annyira hihtetelen, hogy miért? de sajnos volt 1 nagyon ronda a méhenkívülim amire majdnem rámentem ( petefészkem is szétrobbant). Utána szerintem én agyban is blokkoltam a dolgot, mert rettegtem, hogy megismétlődik. Talán mostmár gyógyulok. Azaz a lelkem. vagy most inkább másra koncentrálok.:DDD

Én nagyon bizok benne, hogy ha férjem hazajön akkor rögtön kopogtat a gólya!:)

1367. Rdorka
2011. szept. 8. 11:40

Sziasztok!

Na, a szabis események gyorsan jegelésre kerültek nálunk, mert tegnap a nagycsajom folyó orral jött haza az oviból..

Az éjszakát mellettem töltötte, együtt kínlódtunk. Bakker, 3 napot járt oviba!!!

Más baja nincs, csak taknyol, de itthon tartottam, megpróbálom hétfőre feltunningolni, hogy mehessen mindenki dolgozóba.

A kicsi dolgozik, nem volt semmi baj az oviban.

1366. Kámea33
2011. szept. 7. 17:02

Sziasztok Lányok:)

Nálunk minden ok, valaki ezt is elmondhatja. Vigasztalom magam, hogy már a java hátra van:)

1365. Rdorka
2011. szept. 7. 14:02

Sziasztok!

Köszi a vigasztalást, mi is erre jutottunk külön-külön az éjjeli töprengések során...

Még az utána következőnél be lehet próbálkozni egy cserével, hátha tudnánk tolni a dátumon...

Aviubi: Bence hány évesen kezdte a sulit? Az jutott eszembe első olvasatban, hogy mi lenne, ha otthon eljátszanátok a sulis napot? Ő lenne a tanár, Te meg a diák... hátha e segítene...

Jobb ötletem nincs, bocsi, mi még nem tartunk itt...

A csajaim ma7.45-kor landoltak az oviban,a kicsit ebéd után elhoztam...2x evett a levesből, 2x a másodikból és vigasztalta a pityergőket... örült a reggeli menetelnek és a du.-i eljövetelnek is... :-)

1364. Liababy79 (válaszként erre: 1361. - Rdorka)
2011. szept. 7. 13:31

Rdorka: Sajnos ez is benne van a pakliban! Arra kell koncentrálni, és én erre buzdítanám a páromat is hasonló helyzetben, hogy amin nem tudsz változtatni, azon ne rágódj, mert csak az energiádat pazarlod vele, márpedig arra nagyon nagy szüksége van mind a négyőtöknek! Inkább nézzétek a pozitív oldalát! Hamarosan megölelhetitek apát, és újult erővel vághattok neki a misszió másik felének!

Tudom, hogy ez sovány vigasz, de tényleg ez a legjobb, amit tehettek!

1363. Liababy79 (válaszként erre: 1358. - Aviubi)
2011. szept. 7. 13:24

Jó tanács, ha nehezen jön a bébi, nekünk is ezzel sikerült: GYNEX az ENERGY gyártja és forgalmazza MLM rendszerben, de ha rákeresel a neten, találsz olyan céget, aki kipostázza neked utánvéttel is!

Mensi azaz ciklus első napján elkezded, 1x5 egy hétig, 2x5 szintén egy hétig, 3x5 a harmadik héten, aztán egy hét szünet, majd 1x5 három hétig, szünet egy hétig. Ez fitohormonokat tartalmazó cucc, teljesen természetes, és már nagyon sok mindenkinek bevált(köztük nekünk is:).

1362. aviubi (válaszként erre: 1360. - Hunyi4)
2011. szept. 7. 09:07

Hát sajnos nálunk már a lelkesedéssel is gondok vannak!. Ma reggel egész úton próbáltam Bencébe lelket önteni, hogy milyen jó, hogy tanul sok mindent, és mire apa hazajön majd mennyi új dolgot fog tudni neki mutatni. de ő inkább menne vissza az oviba, ahol egész nap játszhat, és nincsenek a szigorú megkötések. Pedig szerintem nagyon sokat játszanak az iskolában is! Már van csillaga, piros pontja, és 2 matricája is. nem értem miért ment el ennyire hamar a kedve.

Ma reggel még a centit is elkezdtük vágni. Így most láthatják, hogyan telik az idő...

Rdorka! Hát sajnos okosat nem tudok mondani. Tényleg elég hülye időpontot sikerült húznia férjednek, de tényleg próbáld meg úgy felfogni, hogy ha Afganisztánba menne még ez sem lenne. Úgy tudom, hogy most már azok sem fognak hazajönni szabira akik idáig hazajöttek. Szóval gondolj arra, hogy nyertetek 1 hetet. A gyerekek pedig valószínűleg jobban fogják ezt a dolgot kezelni, mint ti felnőttek.

1361. Rdorka
2011. szept. 6. 21:33

HHHHHEEEEEEELLLLLLPPPP!

Sziasztok!

Megvolt este a szabadságsorsolás Pristinában: "Természetesen" nem a mi terveinknek megfelelő eredménnyel zárult...

A legfőbb vágyálom persze a karácsony volt, vagy szilveszter, vagy januárban, vagy amennyire csak lehet, a vége felé...

Na, ehhez képest már egy csere eredményeként: 10.22-11.02.

A Zember ki van akadva... nem is tud arra gondolni, hogy milyen jó lesz itthon, hanem csak az jár a fejében, hogy mennyi lesz még utána hátra..

Mondjuk ennyire hamar én sem vártam és én is félek a hátralevőtől...

A csajoknak még az elutazás előtt azt mondtuk, hogy Apa hazajön majd 1x szabira és utána már egy picit megy csak vissza... na, ehhez képest a 2/3-a még hátra lesz...

MIVEL VIGASZTALJAM? Náluk is vannak olyan hangok, hogy rossz időre/pénzhiányra való hivatkozásból bizonytalan az ősz végi-téli hazautazás... Ill. hogy Afganisztánban egyhuzamban nyomják...

Tapasztaltak, több missziót megért "öreg rókalányok", ötleteket kérek!

Tudom, ne rinyáljak, örüljek, hogy nem 7 hónapig nélkülözzük..

Bocsi, nem is az akar lenni, csak... Ti vagytok az egyetlenek, akik értitek a helyzetet, így ide jöttem elsőként...

A csajoknak nem mondunk semmit, mert ugye, mint tudjuk, a honvédségnél csak az a biztos, ami elmúlt...

1360. hunyi4
2011. szept. 6. 21:28

Aviubi, nálunk is a korán keléssel van a probléma. Meg azzal, hogy délutánra, estére hulla fáradt és emiatt nyűgösebb. Én is bekeményítettem. Szigorú anyuka lettem :-). 7-kor fürdés, aztán vacsora, esti mese és 8 órakor alvás.

Rdorka, ez tök jó, hogy ilyen jól megy a beszoktatás. Bár nálam is mind a két gyereknél eleinte semmi baj nem volt, aztán kb. a második héttől rájöttek, hogy ez az oviba járás nem is olyan buli. És akkor jött ki rajtuk a sírás-rívás időszak. De persze nálatok ez nem lesz :-)).

1359. Rdorka
2011. szept. 6. 13:55

Sziasztok!

Nálunk még tart a lelkesedés.. :-)

Ma fél 10-re mentünk Zsozsival, én 3/4 10-kor ott hagytam egy órára... semmi baj nem volt, mindössze csípőre tett kézzel megkérdezte tőlem, hogy hol voltam ilyen sokáig...

Ha tudta volna, hogy 1 óra alatt előkészültem az ebéd túrós csuszához, padlizsánt sütöttem, felmostam, virágokat öntöztem...

A 8 gyerekből egyiknek se volt egy csepp baja sem anya-nélkül... többen már jártak bölcsibe, vagy nagytesó révén ismerik az ovit..

Sz-Cs-P-re már kértem neki is kaját, úgyhogy reggeltől ebéd utánig megy Zsozsi. Nincsenek persze illúzióim, nem lesz ez könnyektől mentes, de egyelőre ügyes...

Dicsérte az óvónő is, hogy abszolút, 110 %-osan tudja, hogy ki hol van (mármint a családból), ő miért van itt, meddig lesz itt, stb... okos, érett gyerek...

Nekem meg lesz 3 délelőttöm, hogy takarításilag utolérjem magam.. ez főleg a konyhára vonatkozik... már übergáz.. így nem mehetek neki a melózós időszaknak, mert akkor megesz minket a kosz...

Tegnap nagyon hiányzott a Zemberem, mint férj-beszélgetőtárs-legjobb barát-szerető... meg is néztem a youtube-os mixet a hazatérő katonákról, jól kibőgtem magam és ment tovább a nap.

Koszovóban ma este sorsolják a szabikat...

1358. aviubi (válaszként erre: 1357. - Hunyi4)
2011. szept. 6. 12:29

:)

Pont ma reggel volt a nagy fordulat! Mentünk a suliba, és Bence megkérdezte, hogy holnap is lesz-e suli. Mondom igen. Most 5 nap suli, és utána 2 nap pihi. Kérdezem, miért unod? igen, mert korán kell kelni. na meg azért azon is ment a balhé, hogy este edzés után még szeretett volna játszani, de nem engedtem, mert már 8 óra volt. Én most szigorúan 8-kor ágyba dugom őket! De a tanulást élvezi, csak ne kéne ennyire korán kelni!

baba projekt! hát mi már jó ideje projektelünk. sajnos a 2 spontán gyerek után most valami nagyon nem stimmel, így ha nem ment volna drágám, akkor már februárban mentünk volna lombikra. Így most majd ha hazajön...Én már annyi mindenen vagyok túl ez ügyben, hogy most lehet, hogy jó is ez a kis kényszerpihi...

1357. hunyi4
2011. szept. 5. 21:59

Sziasztok Lányok!

Nálunk is beindult gőzerővel minden ovi, suli, tánc. És mellette még lakás átalakítás is folyik. Szóval én sem unatkozom, amit nem is bánok, mert így legalább gyorsabban telnek a napok. És nincs időm agyalni sem. Hát azért ez a suli kezdés kemény. Aviubi, ti hogy bírjátok? Az én lányom hulla fáradt már most és mára már a lelkesedése is alább hagyott.

Ez tök jó! Mindenki tesó projektet tervez, ha hazajött a párja. Mi is :-). Na majd kíváncsi leszek kinek mikor jön össze.

1356. aviubi (válaszként erre: 1352. - Liababy79)
2011. szept. 5. 21:19
:)))
1355. aviubi (válaszként erre: 1350. - Rdorka)
2011. szept. 5. 21:18

Gratulálok az ovi kezdéshez! Ez is mekkora mérföldkő az életünkben. Én nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem mind 2 fiúnál kicsit fájt a szívem. addig csak az enyémek voltak, és onnan már más egy kicsit.

Ja! hát én kicsi fiam is ma ment először oviba. Rögtön odajött hozzá a nagy haverja ( aki mellesleg sorstárs, mert az ő apukája tavaly volt Afganisztánba), és már ment is a fiam játszani! Délután amikor mentem érte mondta, is, hogy miattam nem tud játszani a Milánnal. :DDD

Tesó projekt! Mi nagyon szeretnénk kistesót. ha nem lenne a misszió akkor már.. na mindegy. ha hazajön pikk-pakk jön a tesó!:)))

1354. Kámea33 (válaszként erre: 1353. - Liababy79)
2011. szept. 5. 16:34
Remélem karácsonyra haza fogja tolni azt az imádott képes felét mert ha nem akkor megyek érte:DDD Holnap még szerencsére van 1program , szini tanoda is kezdődik:)most nagyon pörögnek az események. Az új munkahelyem is sikerélmény ,amit anyagilag sem bánok.
1353. Liababy79 (válaszként erre: 1351. - Kámea33)
2011. szept. 5. 16:17

Majd csak lesz már apa nálatok is! Mikorra várod haza?

Nálunk is gőzerővel beindult a suli, kedden és csütörtökön már tánc a csajosomnak, és hamarosan kezdődik az úszás a nagy fiamnak, lesz mitől elfáradni estére!

Nálunk nincs napközben sem túl sok üresjárat, ma pl. a terméskő burkolatot rendeltük meg apával, meg a spotot a konyhába. Ma délután még öttől szülőire is mennem kell a suliba, nem unatkozok!

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook