Katonafeleségek (beszélgetés)
Sziasztok Lányok:)
Nálunk is végre rend van, időbeosztás:) Gyerekek reggel leadva puszi, puszi majd jön anya:DDDD Ma már tánc van a hercegnőnek, amiben feltehetően elfárad. Holnaptól az angol is indul,és a magántanár leckére,németre. Már csak "Apa" hiányzik:'(
Sziasztok!
Na, Aviubi, családgyarapítós projekttel indítotok? De jóóóóóó.
Én úgy vagyok vele, hogy szívem szerint vállalnánk még gyereket, de minden észérv ellene szól... :-(
Megvolt Zsókacsajommal az első ovis élmény... ma még együtt voltunk 2 órácskát, holnap már egy picit ott hagyom. Tetszett neki, a nagycsajom meg úgy ment, mintha pénteken lett volna utoljára ovi.
De jó neked!:)))
Biztos nagy lesz az öröm!
Sziasztok! Elkezdödött az iskola, és ovi. Most belevetem magam az elmeredt takarításba, és a milliónyi ügy intézésébe.
Furi, de nagyon lehangoló a csendes lakás. Hiányoznak a kis rosszaságaim. De lesz dolgom bőven.:)Ilyenkor sajnálom nagyon , hogy nincs munkám. annyira jó lenne emberek között lenni.
Liababy! Alig várom, hogy nekem is legyen hasonló ébresztőórám!:) ha Apa hazajön ez lesz az első projektünk!!!:)
Ez az örökös aggódás koszovói missziónál nincs szerencsére...
Persze azért ott sem fenékig tejfel, de ez már titkos info nyilván...
Húúú, nagyon nem tetszik nekem ez az órára ébredünk dolog. Ez fog a legjobban hiányozni a dolgos hétköznapokban.
Hmm...hát én is toporzékoltam jó párszor, míg kint volt. Ma először beszélgettünk arról, kinek mi volt a legnehezebb a misszió alatt. Bennem az fogalmazódott meg, hogy a mindennapos aggódás viselt meg a legjobban, az, hogy minden este remegő gyomorral lestem a netet, hogy él -e, jól van -e...tényleg ettől készültem ki.
Nálunk gőzerővel megkezdődött a tanév és párhuzamosan a felújításra való előkészületek. Hulla vagyok...
Aviubi, hozzánk pont anyumék jönnek, úgyhogy nem tudunk talizni..
VISZONT, PESTIEK: Ez a SzeptEmber Fest progi nagyon király volt..
Rengeteg gyerekprogram, népi játékok, ugrálóvár.. az volt kiírva, hogy 10 perc 800 Ft, de én ezt nem láttam, amikor rákérdeztem a csajnál, azt mondta, hogy 800 Ft / gyerek és korlátlan ideig benn lehetnek... több szintes, nagyon tuti kis ugrálóvár volt 4 csúszdával, több fel- rámászási lehetőséggel... na, summa summarum, a csajok 1 órát voltak benn...
Ott is kajáltunk, rengeteg mindent kipróbáltak, 3 óra körüljöttünk el... nem sokat aludtak, mert letudtuk az ovi előtti bevásárlást is, úgyhogy ma hamar tervezek takarodót fújni.. én is hulla vagyok egyébként... ja, ma már órára keltünk... muszáj...
Szép hétvégét!:)
Én lekötöm magam, ma pakolok be az új munkahelyemre. Még nem is dolgoztam ott de már sikerélményem van:D Új arcok ,tui100 repülni fog az idő. Napokban kicsit próbáltam brühögni páromnak de nem nagyon hatódik meg:) Azt mondja erős vagyok mit játszom az eszem:DDD Ezért imádom!!!!:DD
Sziasztok, rég írtam,üdv az újaknak:)
Ismerős érzés, mi is már visszaszámolunk, már jó lesz ha vége lesz...
Kitartást nektek is lányok!
Sziasztok!
Na, elkezdődött az iskola. nagy fiam nagyon lelkes. tegnap amikor hoztam haza, azt mondta: " anya a legjobb iskolát választottad ki nekem" Végre valamiért megdicsért!
Rdorka! Ez a medvepark engem is izgat. Jó lenne egyszer elmenni!
Mi ma a Városligetbe megyünk ki, mert ott látunk tegnap, hogy készülődik mára valami. gyanús, hogy valami Tűzoltósági program. na az nagyon tetszene a fiúknak. na meg délután edzés.
Pestiek! nincs kedvetek 2 hét múlva kijönni a Vágtára? Jönnek Kámeáék is!
Sziasztok!
Elvittem ma a csajokat Veresegyházra, a Medveparkba. Jól éreztük magunkat, gyorsan eltelt a délelőtt. Holnap meg bemegyünk a Népligetbe a SzeptEmber Festre... így gyorsabban telik az idő... hétfőtől szoktatom az oviba a kicsit, kihasználjuk még ezt a nyugis hvg-t.
lányok én sem léptem le :) a szabihoz annyit szólnák hozzá, hogy tartom: jobb ha nincs szabi mert az emberkínzás hozzászólásom:)
amire megszoktuk, hogy nincs addigra eljött a szabi de még meg se melegedett itthon, már mehetett is vissza és utána sokkal rosszabb volt elengedni, a gyerekek is jobban hisztiztek, jobb lett volna egyben végighúzni...
kitartás lányok hamar eljön a vége erősek vagytok meg tudjátok csinálni :)
Dorka:)
Nálam a lányom is ragadozó:)minap a húgom is mondta,hogy a lányát kifilézi ha gyorsan nem megy már oviba:DDD Látom mindenhol van élet:D lényeg a lényeg, hogy egészség van:)
Igen én is így gondolom Kámea, bár nekem csak fél örömöm van. Csak a nagyobbik megy iskolába, a kicsi beteg lett, így ő csak jövő héttől kezdi az ovit. Úgy látszik már most sztrájkol az ovi ellen :-).
Aviubi, igen szerencsére anyukám sokat segít. Szóval nem vagyok tök egyedül, még ha sokszor úgy is érzem. De szerintem ezt az érzést ismeritek.
még 1 nap és ovi suli:) van Isten!!!:DD csend ,nyugalom = ovi, suli:)
Lányok ti is így gondoljátok?:DDD
Sziasztok!
A mai napom már egy fokkal jobbnak tűnik, tegnap nagyon magam alatt voltam és ez érződött a gyerekekhez való hozzáállásomon is.. :-(
Anyóson jött ma, a csajokkal jól elvan. Délelőtt fodrásznál voltunk, du. meg szülőire megyek az oviba.
Holnap meg a dolgozómban + porszívót nézni...
Igen, mi is most kezdjük az iskolát. Én még nem nagyon tudok készülődni, mert csak a füzet lista van meg. a füzeteket megvettem, de a tankönyveket nem tudom mikor kapjuk meg. Holnap reggel megyünk befizetni az ebédet. na majd akkor gondolom nyakamba szakad a feladat!:)
Nálunk mind 2 gyerek egy merő takony, úgyhogy ma már edzésre sem mentünk, hogy csütörtökig gyógyuljanak.
Akkor most ti is jól elvagytok. Van segítséged?
Jól van lányok, megnyugodtam, hogy ez nem csak velem van így. Nálunk is minden akkor megy tönkre, vagy akkor kéne férfi munkát végezni, ha a férjem távol van. De én már egész jól tudok mikrót szerelni meg szekrényt összecsavarozni. :-))
Aviubi, ha jól emlékszem Ti is most kezditek az első osztályt? Te hogy bírod ezt a készülődést? Én már teljesen kész vagyok tőle. Ráadásul (persze mért is ne?) a kisebbik lányom ma belázasodott. Így neki ugrott a csütörtöki ovi kezdés. Helyette megyünk holnap a doktor bácsihoz.
Sziasztok!
Na, mai örömhír: kipurcant a porszívónk... igaz, már a halálán volt, de akkor is... :-(
Elkértem kölcsön a szomszédasszonyét, mert szőnyeg felénél állt le egyszer csak, hát azt úgy kellett visszafogni. :-)
Erősek vagyunk! kibírjuk. de azért olyan jó egy kicsit nyavalyogni!:DDD
Lányok! én már szóltam férjemnek, hogy készüljön fel, hogy mire hazajön a lakás teljesen leamortizálódik! Mióta elment kipurcant a redőny, a fürdőszoba lámpa kapcsoló. Ma a hütő is fura dolgot csinált( mondjuk reménykedek, hogy csak a fiúk nem zárták be az ajtót).. Szóval lesz dolga szegénynek!