Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Katonafeleségek fórum

Katonafeleségek (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
1502. Kámea33 (válaszként erre: 1500. - Énvagyok73)
2011. okt. 3. 20:53

akkor ti sem unjátok meg egymást :'(

Jesszusom ,hogy bírod?!

1501. Kámea33 (válaszként erre: 1496. - Syerra)
2011. okt. 3. 20:52
pedig a skype nagyon sok erőt tud adni:(
2011. okt. 3. 20:51

Eddig nem voltam aktív, mert a Drága augusztusban jött haza Koszovóból és úgy néz ki, hogy februárban újra mennie kell.

Most kurvára elkeserítettetek. Már maga a tény, hogy mennie kell.

Ráadásul most nincs is Magyarországon, bár ez nem szolgálati dolog, így meg sem tudok kérdezni!

áááááááááááááááááááááááááááááááááá

1499. Kámea33
2011. okt. 3. 20:51
ááá igen Avi, hab a tortán, hogy ami duplának volt számolva az jövőre nem lesz úgy számolva:S ez is milyen kibacás már velük!!! Valami olyasmi is van, hogy csak a missiós fizetést fogják kapni az itthonit nem arra az időre míg kint vannak.
1498. aviubi
2011. okt. 3. 20:47

Mármint az itthoni fizetés...

A missziós hónap végén érkezik

1497. aviubi (válaszként erre: 1491. - 35486a5042)
2011. okt. 3. 20:47
Nekünk a fizetés mindig a hónap 2. munkanapján érkezik meg a számlára. tehát ez holnap reggel esedékes...
1496. syerra (válaszként erre: 1494. - Kámea33)
2011. okt. 3. 20:44
Nagyon remélem,hogy csak valami félreértésről van szó,de eddig úgy néz ki,hogy nincs net (Bosznia).... :(
1495. aviubi
2011. okt. 3. 20:43

De jó! Napok óta én is ezen agyalok, hogy mi lesz velünk? Idáig sem fizették túl a katonáinkat, de most aztán olyan leszerelési hullám lesz, hogy majd csak lesünk. Aztán majd jönnek a szakmailag nulla egyedek, akik sehova nem kellenek. Állati.:(

Szabadságolás terén én úgy tudom, hogy akik januártól mennek ki azokat már nem hozzák haza szabira. Sőt! állítólag a misszió nem fog dupla időnek számítani a nyugdíjhoz. Az senkit nem érdekel, hogy ilyenkor 1 évig nem része a családnak a katona. Azaz nem jön haza esténként, és majd amikor hazajön meglepődve tapasztalja, hogy mennyit változtak a gyerekei. Ki adja vissza ezeket a hónapokat. na meg persze ők 7 hónapon keresztül nem napi 8 órában nyomják, hanem szünet nélkül 24-ben. De ez senkit nem érdekel.ÁÁÁÁÁÁ Én most nagyon kivagyok akadva!

1494. Kámea33 (válaszként erre: 1492. - Syerra)
2011. okt. 3. 20:40
Januártól a Koszovói szabik is nullák. Afgán szabi is nuku. Lányok én azt mondom örüljünk hogy lyuk van a seggünkön még ebben a helyzetben:S Syerra, mit beszélsz?! nincs internet kapcsolat?!
1493. Kámea33 (válaszként erre: 1491. - 35486a5042)
2011. okt. 3. 20:38

Nekünk az a szerencsénk, hogy itt a családi ház. Páromnak meg ugye az albérlet ami lóg a levegőben. Én ezt fel nem foghatom, hogy lehet így kicseszni egy országgal amit most művelnek:S

Sajna nagyon nem tudok semmit, és a fiúk sem szerintem:(

1492. syerra
2011. okt. 3. 20:25

Sziasztok! :/

Most beszéltünk telefonon... úgy néz ki,hogy a netet kikapcsolták....és a szabadságokat is megszüntetik!Afganisztánnal mi a helyzet szabadságolás terén???? :O

Mi is most beszéltünk erről az egészről,hogy itthon pedig a albérlettámogatásokat akarják és az EÜ kártyával is van valami????

Nálunk is pont az a helyzet,hogy ha barátom leszerelne,mint kezdene magával és a ZMNE diplomájával.....szóba jött küldföld...de most úgy tűnik,hogy a diplomásokat korlátozni akarják, hogy évekig itt maradjunk,mert ha kimegyünk dolgozni,akkor térithetjük vissza az államis féléveket..........mi lesz így ezzel az országgal???!!!

2011. okt. 3. 19:11

jaj, de jó,hogy végre valaki reagált :)

Enyém is ezen gondolkozik, de mit is kezdjünk magunkal? ki akar menni külföldre, de ott is mit csináljunk? Mikor már azt terveztem/tük,hogy végre veszünk családi házat, és jöhetnek a gyerekek. Nem is tudom, néhány hete mondta,hogy szeretné,hogy jövőre már itt gügyögjön nekünk. :)

De így hogy? Most hogy ha leszerel, azt mondta, hogy szerencsét kell próbálni külföldön... de én már nem akartam ennyit dolgozni..már családot akartam :((

És mikor derül ki,hogy mikor lesz ilyen fos helyzer?

1490. Kámea33 (válaszként erre: 1489. - 35486a5042)
2011. okt. 3. 19:05

Drága!

Az én Párom azon agyal, ha tényleg ilyen fos lesz a helyzet akkor leszerel:S

Viszont ez nagyon gáz nekem ,mert tudom ,hogy imádja csinálni.

2011. okt. 3. 16:46
Lányok... mi megy most a katonaságnál.. én nem tudom,hogy csak szóbeszéd-e, vagy tényleg ennyire-de ennyire rossz a helyzet? Az én Férjecském még mindig nem kapott fizut, pedig ilyenkor már rég utalták.. :(
1488. Kámea33
2011. okt. 3. 15:02

Sziasztok:)

Tegnap én is aludtam délután. Most jön az az idő mikor már kívánom egy kicsit a punnyadást. Hétvégén külön jó ez mikor a Raptorokkal bemászunk az ágyba nyakig betakarózva és mesét nézünk:)))

Most Párom szenved. Tegnap beszéltünk és azt mondta pár napja valami nem jó. Mondtam neki "Édes ,jönnél haza". Jönnek a hullámvölgyek hol nála hol nálam. Lesz itt még kiborulás sírás.

1487. Rdorka
2011. okt. 3. 09:41

Sziasztok!

Kámea, olyan jó olvasni a lelkesedésedet és az örömöt, hogy már nem sok van vissza.... :-)))

Tegnap mi kirándultunk, nagyon szép helyen, gyönyörű időben, jó volt nagyon...

Ez a 2 hvg-i nap 2 program kicsit sűrű még a csajoknak, a jövőben csak az egyik napra fogok szervezni valamit, a másik a pihenésé... de most mentségemre legyen mondva, ki kellett használni az utolsó nyárias hvg-t.

Csórikáim így viszont nem aludtak egyik nap se du., úgyhogy ma reggel nehézkes volt az ébredés...

Mi tagadás, én is bírtam volna még pihenni...

1486. Kámea33
2011. okt. 2. 19:49

Szépet:)

Lányok, ez a bál egész jól sikerült.:) Raptoromnak sikere volt a ruciban, saját vállam veregethetem, hogy faca csaj vagyok:DD Most, hogy megint beszélünk skype-on ,és telefonon is Párommal, egész más a kedvem ,hozzáállásom mindenhez. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs már októbert írunk:DDDDDDDD nem sok van már hátra!!!:D

Dorka!!! Nektek is jó napotok volt. Azért egy hekket én is be tudtam volna csűrni az arcomba:) Még szerencse, hogy feltalálták az autómata mosógépet:D én tuti fél életemet a mosás felett tölteném:S :D 1napig nem mosok akkor vége a dalnak. Páromnak mondtam ha itthon lesz kell vegyünk egy olyan gépet ami 7vagy 9kg töltéssel bír:) nagyüzem lesz:) néha úgy érzem egy házvezető sem lenne rossz és egy raptor csősz sem:D

1485. Rdorka (válaszként erre: 1484. - Kámea33)
2011. okt. 1. 21:06

Kámea, Te nem vagy semmi.. a múltkor a vasárnapi családetetés, most meg ez...

Én ma Dunakeszin voltam a csajokkal, idényzáró hekkezést tartottunk.. A Horányi révnél rollereztek a csajok, volt kavicsozás, levélben fetrengés is... 3 óra volt, mire eljöttünk... itthon meg dolgozik a mosószolga rendületlenül..

Holnap kisgyerekesekkel megyünk kirándulni, úgyhogy holnapra megfőztem... nem unatkozok én se, bakker...

Ezekről az elvonásokról a Balkánon is van lebegtetés... most hiúsult meg egy főkutya látogatása,mert nem volt pénz a reptéri illeték kifizetésére...

De hogy mire fognak hazajönni, mi lesz az itthoni beosztással? Csupa-csupa kérdőjel...

1484. Kámea33
2011. okt. 1. 16:41

Sziasztok Lányok:)

Pörögnek az események. Ma gyorsba összevágtam egy fél malacot ami 20kg volt így:DDDDD szüreti bál van ,és most találtam ki, hogy megyünk. Persze futás nagyihoz kékfestős szoknyát kérni:)Blúzt varrom a lányomnak ,kötény:DDDD áááá nem unatkozok ma:D

1483. aviubi
2011. okt. 1. 09:00

Sziasztok!

Na felhívtam 1 ismerőst. Aki elmondta, hogy tényleg volt róla szó, hogy a missziósoknál megszüntetik az itthoni fizetések kifizetését, de végül nem merték megtenni, így megkapjuk. De sajnos nagyon sok mindent fognak tőlük elvenni januártól...:(

1482. Liababy79
2011. okt. 1. 00:29
Jogilag ez teljesen abszurd, véleményem szerint pletyka, de hogy megnyugodj, tényleg kérdezz rá a humánosoknál, ezért(is) vannak!
1481. ancika001 (válaszként erre: 1479. - Aviubi)
2011. szept. 30. 20:25

szegénykém ne idegesítsd magad kérdezd meg a humán szolgáltatót ők biztos tudják...

ha még is igaz ez a legnagyobb szemétség amit megtehetnek, de próbálj megnyugodni legalább addig amíg biztosat nem tudsz, kitartás

1480. Rdorka (válaszként erre: 1479. - Aviubi)
2011. szept. 29. 20:58

Aviubi, miért ne fizetnének? Szerintem kérdezz rá a helyi pénzügyön, vagy a családokat segítő humán... osztályon...

Alaptalan pletykákon ne túráztassák már magukat feleslegesen...

1479. aviubi
2011. szept. 29. 20:32

Sziasztok!

Lenne 1 nagy kérdésem. Ti hallottatok róla, hogy a missziósoknak nem akarja a Honvédség kifizetni a novemberi itthoni fizetését? Képzeljétek szerencsétlenek most ezen idegelik magukat. Férjem teljesen kivan, hogy akkor most mi itthon miből élünk. ÁÁÁÁÁ, komolyan kezdek nagyon kilenni ettől az egésztől. de ha ezt megteszik basszus akkor én tuti a

abban a hónapban nem fizetek be 1 számlát sem, hanem átirányítom nekik!:( Most sírni tudnék az idegtől. Most tényleg nincs elég bajunk????:(

1478. Kámea33
2011. szept. 28. 18:32

Dorka, örülök, hogy lement a teher:) Az kicsi Raptorodnak sem jó ha beteg:S

Én ,hogy tegnap 1órát beszéltünk skype-on és még utána 15-20 percet telefonon totál megnyugodtam:D nem kell ide muszájdzsekis néni:DDD

Lia, hát nem cserélnék veled egy percre sem az tuti100!!!

1477. Liababy79
2011. szept. 28. 15:55
Jelentkezem...zajlik gőzerővel a felújítás, por, kosz, rumli mindenütt, nem igazán van energiám netezni :S Amúgy megvagyunk, csak jó lenne már túl lenni ezen!
1476. Rdorka
2011. szept. 28. 13:26

Sziasztok!

Zsozsi megkapta a zöld utat a holnapi ovi felé. Megdicsért minket a dokinő, hogy ahhoz képest, hogy múlt pénteken antibigyó receptet adott, hogy ha hvg-re belázasodik, akkor ki tudjam váltani... szóval ahhoz képest ez nagyon szépen kikúráltam...

Hát ja, én is így érzem.. nem is csoda, ha ki vagyok purcanva...

Tervezem estére a katona-hazavárós- megríkatós video megtekintését, már érzem, hogy megkönnyebbülés lenne egy jó kis bőgés.

Most nem hagytam lefeküdni a csajokat, este korai fekvés nekem is, aztán csak egyenesbe jövök...

HAHÓÓÓÓÓ, TÖBBIEK!

1475. Rdorka (válaszként erre: 1474. - Kámea33)
2011. szept. 27. 15:41

Ez nagyon jó duma!!! Elhiszem, hogy a papa átvette.. :-))

Zsozsikám a a dolgozóra MUNKÁZÓt mond...

Tegnap voltam tornászni, pusztulok meg az izomláztól... de jó, mert legalább érzem, hogy van izmon... Igaz, néhol egy zsíros állat kapaszkodik rajta, de akkor is... :-)

Nemsokára megyünk megint sóbarlangba.. holnap kiderül, megyünk-e a héten a kiscsajommal munkázóba... Nekem már nagyon kellene, sok lenne a tennivaló.

1474. Kámea33
2011. szept. 26. 19:38

jajjj volt még egy aranyköpése a gyerekemnek :) Apukám levédve használja a munkahelyén:DD

Oviban valami vita volt és egy jó nevelt gyerek beszólt ,hogy "a qrva anukádat" khm :S

A gyerekem ezt így mondta vissza. Papa képzeld milyen butát beszéltek az oviban " azt a kujvasztóját" hát igen ez nem minősül csúnya beszédnek ezek után mert érthetetlen:DDDD

1473. Kámea33
2011. szept. 26. 19:04

Szépet:)

Olyan jól sikerült az ebédem, hogy Nagypapám betegre ette magát:) Nagynéném meg azt mondta. Mama minden elismerésem neked ,de tudnod kell az én húgom most rajtad is túltett:DD Alig mozogtak, nem nevettem ááá dehogy:D

Drágámat holnap már láthatom:) kicsit szivárvány így a borús napok után. Úgy érzem megint erőre kaptam, és sima ügy tovább.

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook