Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
mobiltelefon, ipod, vagy hordozható pc játék
Mikor az első ajándékot én neki vettem, már tudtam mi a "gyengéje", így nem volt nehéz elindulni. Vagyis: valamennyire azért ismerned kell őt.:))
mp3 lejátszó ha nincs nekik
A 12 évesnek valamilyen logikai számítógépes játékot, az ismerőseim mindig gépeznek, ez még érdekli őket. A 17 évesnek pedig a kedvenc bandájának cd-jét vagy egyéb hozzájuk füzödő tárgyat,ami még ngy buli az az mp4 lejátszó
a karácsonyos topikokban biztosan találsz használható ötletet
Milyen ajándékot szoktatok venni a barátnőtöknek? (pasik-mármint nem a párotokra gondolok)
Sziasztok!
Én nagyon örülök, mert tegnap sikerült egy nagyon szép fényképkeretet készítenem. Az unokáimat tettem bele, és anyósomnak lesz karácsonyra.
Jahhh...értem mire írtad!!!Leesett...:)))!
Nem karácsony elött akarom neki odaadni hanem karácsonyra szeretnék neki venni valamit!
Nahát, karácsony előtt nem kell ajándékozni...! :)
én is ilyen 1-2 ezres címletben gondolkodtam. tizenpár fő ígyis "sokban" van:D hitelt sose vennék fel karácsonyra. nem a méregdrága ajándékról és a pénzszórásról szól..
Legjobb bnőknek állatos-színes-puha mamusz színhez hozzáillő puha-vastag zoknival (aréna plazaban van egy ilyen bolt) + parfüm, apucinak parfüm plussz fini lekvárok (édesszájú és imádja a narancslekvárt), anyunak triumph háziruhát... eddig ennyi. Páromnak és öcsémnek még nem tudom mit is adjak...
karácsonyr hitelből, meg egy igen negy baromság sztem is.
nálnk remek az ajándékozás, ugyanis nemcsak másoknak, hanem magamnak is ajándékot kell vennem, x y z nevében, plusz sokszor y-nak is nekem kell vennem z nevében, mert ugye én jól vásárlok, meg kreatív vagyok, meg ilyenek.
Végre minden megvan! És már be is csomagoltam! Lesznek olyan ajándékok a fa alatt, amelyeket úgy készítettem de vásároltam is! Csináltam goblein képet, terítőt, angyalkát.
Ilyet adtam neki kb 1hónpja!Én csináltam a keretet,szép lett nagyon,tetszett is neki!:)
Fényképed, vagy közös kép, kinagyítva, vagy szép keretben?
Gravírozott dolgok, pl.kulcstartó.
Valami ötlet még...valaki???
Ez jó ötlet,de én szeretnék neki olyat adni ami megmarad,valamit venni!De nem tudom mit...
Szia, ha szereti a hasát (és melyik pasi nem?) készíts neki mézes sütiket, amikre akár a nevét vagy üzit is írhatsz. Ez attól függ, hogy milyen receptet használsz, elég hamar elkészíthető és igazán neki szóló lehet.
Sziaztok!
Tudnátok nekem segíteni?Én a 23éves barátomnak szeretnék karácsonyi ajándékot venni de nem tudom hogy mi legyen az!Ötletem sincsen!Már kérdeztem tőle is de nem mond semmit...!Most mit csináljak?,mindjárt itt a karácsony!Ötleteiteket előrre is köszönön!
Mi se költünk sokat... még annyit se, amennyit költhetnénk... Ha valakinek szüksége van valamire, azt évközben megveszi, így a karácsonyi ajándék valóban jelképes, de jelzi, hogy odafigyelünk egymásra, mert személyre szabottak, tehát csak nekik... és csak tőlünk... :o)Inkább az egész decemberben egymásra fordított több idő, több közös program jelzi, hogy jön a karácsony. :o)
Nálunk sem nagyobb az összeg.Hitelre mi sem vásárolunk.Sok mindent beszerzünk előre,így
nem annyira megterhelő.
Ti mennyire merültök bele a vásárlásba?
Nálunk nagy a család,kb.2000 Ft-ot terveztem fejenként ajándékokra.Hitelre csak az ünnep miatt
nem vásárolok.Én azt az elvet vallom,lehet az ajándék bármekkora,ha nem szeretettel adják...
Kíváncsi vagyok,nálatok hogy van ez?
Én inkább az otthon elkészített dolgokért vagyok oda, de ha máskor nem , most már iszonyú olcsón lehet mp3/4 lejátszókat kapni
De, ha valaki talál könyvet manapság ennyiért -amit érdemes is megvenni- adhatna ötletet, ~20éves lánynak.
Színházjegy nálunk is.... ettől vagyok a legboldogságosabb. Könyv (kötelező ajándék), sütemény, lapmonitor (mittoménhogyhívják) a gyerekekeknek, malacperseny (ez volt a lányom össz kívánsága), sk. angyalkák (minden megajándékozott kap), ruhfélék, ital.
arokh... mennyit szánsz rájuk? Szeretik a szép fehérneműket... (a lányom az adventi naptárba kapott többet)...illatszercsomag, testápoló, névreszóló törölköző, CD, DVD, CD-tartó...
parfümöt, könyvet, bortartó fadoboz, nivea ajándékcsomag, tálca, fényképezőgép
Még mindig nem tudok két kamaszlánynak (12 és 14 év) ajándék ötletet...SEGÍTSÉG!
További ajánlott fórumok: