Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Sajat keszites: Kosarka aromaterapias furdosoval, szappanokkal, testapolok, ajakbalzsamok.
Gyilkossag-nyomozas szinhazjegy, ahol a nezok nyomoznak, anyukamnak masszazs egy szalonban.
DVD-t, pezsgőt, édességet, illatgyertyát, tollat, szendvicssütőt, fa bortartó polcot.
készségfejlesztő játékot
Hála istennek már minden be is van csomagolva.
Acsudába! Most látom,h amit priviben akartam írni,az ide került... már két hete, remélem, a fiam nem olvasta...
Hogy lehet töröltetni?
Kittyna!
Igazán szép, hogy sk. ajándékot szeretnél.... de azééé' nem kell ám, hogy minden ajándék praktikus is legyen. :o)
Ha vannak jó fotóid, rakd össze egy lapra, szerkessz köré karácsonyi dízajnt és úgy hívasd elő. Az én gyermekeim tavaly a mamiknak készítettek ilyent.
Mit szeretsz csinálni? Gondolom, ha sk ajándékot szeretnél, akkor szeretsz valamiben kreatívkodni. Az egyik babavarró fórumban karácsonyi angyalkákat készítettünk, ott van leírás, fotó, szabásminta... ha ilyesmi érdekel, akkor elküldöm szívesen a linket. Az idén nálunk is kap a család az ajándékos zacsiba karácsonyi angyalkát.
Hja... és a 15 éves kislányom mézeskalácsot is süt a mamáknak. Az első adagon már túl van, és teljesen gyönyörű lett neki... mh. még szebb mint az enyém. :o( :o))
Sziasztok!
14 éves vagyok és a szüleimnek szeretnék valami egyedi,szép,praktikus, sajátkészítésű, könnyű elkészíthető ajándékot.
Tudtok Nekem segíteni???!!
Esetleg linket adni...előre is köszönöm! :)
U.I. Már nézegettem a neten, de semmi olyan oldal nem jött ki ami leírja lépésenként amit akarnék.
Bár magam sem tudok mire gondolok, na de itt kötöttem ki. Remélem tudtok segíteni!
Köszi!!!
*komolyabb lett volna!
Bocs!
Én is Ben10-es buszt vettem az unokámnak,15 E ft,de ehhez még a figurák kellenek,ami kb:4 E darabja.
Nagyon menő ez a játék,de nagyon drága.
Én a corában vettem akciósan ennyiért.
Hát egy 12 és 17 éyes gyereknek,inkább valami komolyabbat ajándékot vennék,ez az én véleményem!
A könyv mindig jó, ha fiú lehet Talmácsi könyv, vagy, ha focizni szeret Real Madird dvd. Én apunak Chelseas törölközőt vettem. Vagy egy labda... mez. Sok lehetőség van.
Apukának újságelőfizetés, vagy valami sport... Ha nincs társaságban akkor úszás. De lehet sk. csinált likőrök.
25 éves Londonban élő unokanővérnek sk. mit lehet csinálni? És 14-es lánynak? Csakis sk!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?