Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Sziasztok!
Lassan megint esedékes lesz a kérdés...?!
Lehet, hogy elcsépelt, és uncsi ajándék, de én pl rubik-kockát veszek a gyerekeknek.
Talán gondolkozz el rajta. Kézügyesség, logika. sok minden kell hozzá.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tanácsoltok, mivel lepjem meg a kilencéves kislányomat? Babázni utál, a lányos, pónis, Barbie-s dolgokat ki nem állhatja. Focizni, kardozni imád a fiú bátyjaival, de foci és kard már van. Nagyon szeret kézműveskedni, puzzle-t rakni, de ilyenek is vannak. Elolvad a plüssöktől, de már az ágyába sem fér a kislány, mert tele van kicsi, nagy, még nagyobb plüssel. Olyasmit keresek, amivel a kézügyességét kihasználhatná, de nem egyszer kirakható, összevasalós, egyszer felfűzöm dolog lenne, szóval fogalmam sincs, hogy mit keresek. Ha van esetleg valami jó ötletetek szívesen fogadnám, nagy segítség lenne.
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok: Kati
Hát Én kb. egy-két héttel előtte szaladok el gyorsan vásárolni...
Hát igazából nem nagyon szoktam készülni a Karácsonyr mert mióta Anya és Apa elváltak, nem igazán szeretem a Kaácsonyt...
Tavaly is a barátnőmmel töltöttem a Karácsonyt szoval a Karácsony nem az Én ünnepem ...:)
Egyenlőre halvány főzöm sincs, hogy ki mit fog kapni. Én szem. szerint nem szeretnék különösebben semmit...., ám ha mégis meglepnének valami aprósággal, biztosan nagyon boldog lennék.
Az unokáim öröme a biztos ajándékom...:)
fogalmam sincs. anyukámnak megvan az ajándék. nagyobbik fiamnak is megvan már.. többieknek nem tudom :(
én nem tudom mit szeretnék :D
Hogy kinek mit veszek, még nemtudom. 6an vagyunk tesók plussz a szüleim, de mindenkinek mg van már mindene, ami egyébként jó, de ajándék vásárláskor.
A páromnak valszeg egy új lcd tv-t veszek házimozi szettel.
Én szeretnék egy új kocsit, és egy karika gyűrűt.
De amit a legjobban szeretnék hogy az én és a párom apukája is jobban legyenek.
Amiket és akiknek vennem kell ajándékokat,azt le sem tudom írni,olyan sokat kell vásárolnom.
Én minden kis apróságnak tudok örülni,nem az érték számít.
lehet, hogy csak az a baj, hogy már számtalan karácsonyos topic van..
Többek között:
Karácsonyi ajándék ötlet, utolsó pillanatban, annak, akinek mindene meg van?! (Kreatívságok)
Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (Kreatívságok)
Karácsonyi őrület (Csevegős témák)
Mindjárt itt a karácsony. Örülünk? (Csevegős témák)
Mit szeretnél Karácsonyra? (Csevegős témák)
Van valami amivel szertnéd, hogy karácsonykor meglepjenek eltalálva mit szeretnél? (Csevegős témák)
Vásárlás, ajándék, karácsony (Psziché)
..meg az is lehet, hogy az ember már november elején a háta közepére kívánja a Karácsonyt és kedve sincs egy ilyen témájú fórumba írni..;))
Szükből is lehet jókat kihozni.Anno fősulis koromban nekem si volt pár ilyen évem,szal tudom.
Szemöldök az jóó:-)Én most azt kaptam (magamtól):-)
Háát páromat már tudom,ő ruhákat,dvdket,könyveket biztos kap.Én ruha,cipő,ékszer szintén esélyes.. S remélem uj ciciket is:-P
Kislányom ruha,játék,dvd lejátszó, mesék,ágynemű,könyvek.
Hugom könyvek,ruha..
Szüleim ..hát ez nehezebb kérdés.Tulajdonképpen ezt le sem irnám,mert még elolvassák:-P
szia!
magamból indulok ki. ne vegyél semmit!!!
kicsit bővebben, miért muszáj anyagiakban gondolkozni, lepd meg valami otthoni kis egyszerű dologgal, vard a nevét 1 ik zoknijába vagy akármi, azok az igazi ajándékok nem azok amiket meg lehet venni, én személy szerint itt tartok
de ha mindenképpen jót akarsz vegyél neki Rejtő Jenő könyvet :)
Nem tudom,hogy mit vegyek a barátomnak karácsonyra! :(
Nem dohányzik,szinte mindene megvan,amit akar.
Ha van valami jó ötletetek azt megköszönném.:)
Karácsonyi topikból nem kellene újat nyitni, már így is sok van, nem tudom,melyikbe mit írok...
Pl.:
És van külön karácsonyi receptes, meg Mindjárt Karácsony, örülünk? v. valami ilyesmi...
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?