Karácsonyi ajándékötletek és készülődés (beszélgetés)
Nem a pénz számít, hanem az egyedi ötlet.
Zene, film minden van, újságot nem olvas, hobbija nincs. Ruha, illatszer kizárva. Lakásba minden van, autóba minden van már...
Tud valaki tippet adni?
Középkorú. fiatalos férfinekajándék karácsonyra. Mindene meg van, jó anyagi körülmények között, mindent megvesz magának, amire szüksége van.
Tud valaki segíteni?!
igazából vágyik rá, de nem hiszem, hogy számít is rá, mert mondtam neki, hogy sajnos nem tudok neki az idén nagy ajándékot venni...
de tudod ez olyan dolog, hogy titkon, a szíve mélyén biztosan reménykedik, bízik benne, hogy talán most, talán mégis megkapja...de majd választok neki mást, egy A/3-as könyöklőt is szeretne már régóta a számítógépasztalára, meg nem ártana neki egy szebb póló, és egy szép pénztárca... ezzel tulajdonképpen meg is lenne a karácsonyi ajándéka... de mégis a szívem mélyén fáj, hogy nem azt fogom adni, amire igazán vágyik...
szégyen, de még mindig nem tudom, mit vegyek a páromnak karácsonyra :( aminek örülne, az 20.000,-ft-ba kerülne :( nekem 6.000,-Ft-om van az ajándékára....
szomorú vagyok :(
Nekem három óra is elég volt... Az első tepsi elégett, nem is értem, doha nem égettem el sütit, mostanában pedig már nem ez az első eset... Mi lehet velem? De legalább a többi tepsi szép lett :)
Szerdai szigorlaton nemsokára túlleszel :) Mondjuk én könnyen beszélek, pénteken volt az utolsó vizsgám kari előtt :)
Szeretnek elore mindenkinek kellemes Karacsonyt kivanni!En is keszulok az unnepre ;) Mar regen elcsomagoltam az ajandekok is megvannak...csak jonne mar el az ido!!
Hetfon reggel repulunk haza!!....
6 órán keresztül csak mézeskalácsot sütöttem...először jó móka volt..de mire végeztem, már bőven elegem lett belőle... :)))
És kész vannak az ajándéktasakok filcből, szalaggal, színes pelenkaöltéssel...kis cukik lettek :)
Ma már minden fénydíszt felrakott apa a ház köré a fákra, ablakokra. Szép az utca is nagyon. Kezd megjönni a hangulatom...bár szerdán szigorlat...ez azért sokat ront a képen :(
Társasjáték? Könyv? Valami szép plüssjáték?
Gipsz kiöntő, vagy más korához illő csináld magad játék, ha szeret barkácsolni.
Szeret zenét hallgatni? CD, vagy kazeta, esetleg egy rádió, vagy MP3lejátszó..
Ha van otthon video, vagy dvd lejátszó, akkor ahhoz kazetta, lemez. Ha van számítógép, akkor egy új játék?
Esetleg valami csini ruha?
Ha már nagylánynak érzi magát, akkor lehet valami kozmetikumot is venni. Pl szájfény, csillámpor, átlátszó körömlakk, dezodor, extra finom szappan, hajbavaló csatok, hajgumi, kendő, fésű.
Ha van valami hobbija, akkor valami ahhoz szükséges dolog.
Mennyire játékos a lányod?
Az enyémek 10 és 12, de ők már nem akarnak játékokat. A nagy ruhákat kap, cd-t, dvd-t. A kicsi egy Ipodot. (a nagynak már van és folyamatossan ezen megy a vita)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?