Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

744. erika691230 (válaszként erre: 737. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 5. 14:34

Sziasztok lányok!

Hát,igen,kicsit ki vagyok rekesztve,na de majd a jövő héten!!!!!!Egész délután enyém a gép,mert Apa délutános lesz. :-)

2010. febr. 5. 13:20

Igen, de én majd csak messziről figyelek. Dehogy megyek jégre. Nem hiányzi, hogy a popómon landoljak.

találtam egy jó oldalt. www.szuloklapja.hu Érdemes böngészni rajta.

742. Lyana
2010. febr. 5. 12:59

A zöldbab főzit én is szeretem nagyon.

Apósom slambucot csinál nyami nyami.

szitaszivi korizni mentek?? vigyázz magadra.

nekem sajnos megint jelentkezett a vér:-(

de elfog múlni mert el kell múlnia.

2010. febr. 5. 12:37

Az is fini!

Még nem tudom a hétvégén mit főzök. Gondolom húslevest mindenképp. Hogy ezek mennyi levest meg bírnak enni!

Nekem is mérnem kellene a vérnyomásom, de mindig elfelejtem elkérni az anyóstól. A védőnőnél 135/ valamennyi volt. Azt mondta ha 140 felé megy, akkor kezelni kell. Remélem nem lesz megint olyan gondom, mint Abival.

Ha minden igaz holnap kivisszük a kismumust korcsolyázni. Tavaly nem mert rámenni a jégre, kíváncsi vagyok, hogy most korival mit fog működni, mert azt mondta ő már bátor! :-)

740. smarti8
2010. febr. 5. 12:30

Helló lányok!

Lyana örülök,hogy már csak rózsaszín van,pihengess és jó lesz minden:)

Szivikém ha hazamegyek vérnyomást mérek mindenképpen.Nálam rántott pulykamell lesz rizibizivel.Ezt kértem rendelésnél,de anyumnak tegnap leadtam a krumplis tészta verziót így estére a vacsim az lesz:)

2010. febr. 5. 11:38

nálunk zöldbab főzelék. Imádom!

Nálatok?

Biztos abba fog maradni a pecsételgetés.

Már nem tudom melyik fórumon olvastam, de azt írta valaki, hogy ha jól emlékszem 2 baba ment el tőle, a harmadikkal 3-4 hónapig pecsételt, majd a zebrán elütötte egy motoros mégis egészséges lett a babája. :-) A gyerekek tényleg akkor jönnek, mikor ők akarnak. :)

738. Lyana (válaszként erre: 737. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 5. 11:36

szia.

örülök, hogy jobban vagy:-)

ma én is jobban vagyok. ma eddig hála istennek csak rózsaszín folyásom van. remélem mostmár abbahagyja.

mi lesz a mai ebéd lányok???

2010. febr. 5. 11:24

smarti, ha anyukádnál vagy mindenképp nézd meg a vérnyomásod. Nem szabad ezzel játszani, mert a terhességi toxémia első jele. Nekem Abival ez volt a fő gond. Csakhogy az én dokim elsiklott felette, így nem lett időben kezelve.

bibócska, kened valamivel a pocid? A dm-ben lehet venni kismamáknak olajat a pocira, elég jó, nem húzódik tőle.

Erika, akkor ilyenkor ki vagy rekesztve? :-)

Lyana, hogy érzed magad?

2010. febr. 5. 11:17

Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, igaz, megint bevettem egy taplettát, de alapjáraton tényleg jól érzem magam. Sőt, a citromot úgy eszem, mint a narancsot!

Abikának megrendeltem ma a tortát, amit névnapján az oviba visz. Az összes hercegnő rajta van, úgyhogy remélem meg lesz az öröme. :-)

Szimpikém sajna egy idő után az oltások miatt félni fog a doktornőtől. De ahogy cseperedik el fog múlni. Abinál ez úgy nézett ki, hogy a váróteremben semmi baja sem volt. Amint beléptünk a doknornőhöz elkezdett visítani, de úgy, hogy nem lehetett érteni mit mondanak, majd amint kiléptünk az ajtón már semmi baja sem volt. Aztán ritkulnak az oltások is és szépen megnyugszanak. :-)

Abit ráadásul 1 éves koráig havonta hordtam szemészetre. Amilyen csöpp volt olyan erő volt benne. Fél évesen már hárman kellettünk ahhoz, hogy le tudjuk fogni, mert annyira szabadulni akart. :-)

735. Szimpátia (válaszként erre: 728. - Smarti8)
2010. febr. 5. 10:08

Köszi Mártikám! :)

Te pedig igyál sok folyadékot, az segít rendezni a vérnyomást is ha azzal van probléma. És neked is jobbulást kívánok! :)

734. Szimpátia (válaszként erre: 725. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 5. 10:06

Rám épp úgy nézett tegnap mintha elárultam volna. Pláne hogy szuri előtt még barátságosan mosolygott a doktornőre. :( Tudom hogy az ő érdeke...csak a szívem fájt. :) A rota ellenit megihatta, azt legalább nem kellett szúrni. Kis hősöm. :)

Remélem mára jobban érzed magad. Szerintem sem ártana ha látna orvos. Mindenesetre gyors gyógyulást kívánok! :)

733. smarti8
2010. febr. 5. 09:52

Jó reggelt lányok!!

Szivikém nincs vérnyomásmérőm csak anyuméknak és a nagymaminak.De be kellene szerezni egyet most is olyan nehezen veszem a levegőt,pedig ülök.Enyhe szédülés van,most ettem egy szendvicset amit reggel csináltam magamnak és a kv-t is megittam,de lehet azt nem kellene:(

Erám te kis éjjelibagoly:)Hogy vagy(tok)?Diéta alakul??

Bibócskám leszámítva a szédelgést jól vagyok:)

Szivikém el kellene menned dokihoz,azért azt a 85km-t csak meg kellene egyszer tenni,lehet megéri sőt!! biztos is.Aggódom érte(d)tek úgyhogy légyszi látogasd meg a dokidat mielőbb,jön a hétvége,nehogy akkor legyen rosszabb:(

Puszi mindenkinek,ma csak 1-ig vagyok:D

2010. febr. 5. 09:33

helló csajszik...

lyana gratulálok a kis pocak lakódhóz és vigyázz is magadra nagyon pihenj amennyit tudsz...

szivikém nagyon vigyázz magadra én úgy tudom egy gyomor rontás 2-3 napnál nem tart tovább szóval az is lehet valami más okozza a bibit de arra nagyon ügyelj hogy ki ne száradj!!!!

lehet hogy jobb lenne dokihoz menni.

erám remélem ti is jól vagytok és ti is smártkiám...

2010. febr. 4. 21:54

Sziasztok csajszik!

Itt az éjjeli bagoly. :-D

Szivi!Örülök,hogy jobban vagy kicsit!

Sajnálom,hogy nem találkozunk,de sajna,én vagyok a házban egyedül,akinek nincs saját gépe. :-(

Szép álmokat mindenkinek!

2010. febr. 4. 21:32

Van vérnyomásmérőd? lehet, hogy időközönként meg kellene nézni a vérnyomásod. Ha 140 felé megy, akkor gyógyszert fognak felírni.

Egyébként jól érzed magad? Ez a hányinger már elkerülhetne már minket így 13 hetesen.

Na, megyek én is, nem hiszem, hogy ma még valaki visszanéz.

jó éjt!

729. smarti8
2010. febr. 4. 20:30

Látom megint lemaradtam az esti besélgetésről.Jó éjt csajok!!

Ja!Jut eszembe ma kaptam barátnőmtől egy nagyon komoly kismama nacit:)

Úgy örülök neki,és mindenhol passzol:)

Végre megvan az első kismami nacim.HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

728. smarti8
2010. febr. 4. 20:26

Szimpikém szia.

De jó,hogy így repül az idő:)Már 2 hónaposak vagytok:D

Örülök,hogy minden rendben van veletek.Puszillak benneteket.

727. smarti8
2010. febr. 4. 20:25

Helló lányok!

Szivikém úúúúúgy sajnállak.Nekem is mostanság hányingerem van napközban,és a vérnyomásom is xarakodik:(

Tegnap hajat mostam a kádban,óvatosan hátradőltem bevizezni a hajam és óvatosan vissza,de azthittem fekve elájulok a kádban.Már ott tartottam lekiabálok apának,hogy jöjjön fel.Olvastam,hogy ilyenkor a felállásnál is óvatosnak kell lenni,könnyen megszédülhetünk.Na de ennyira??:)

726. szitaszivárvány (válaszként erre: 724. - Lyana)
2010. febr. 4. 20:10
Jó éjt nektek is!
2010. febr. 4. 20:07

Óóóó, igazi kis vasgyúró!

Emlékszem Abi első oltására, ő meg sem érezte. De mikor már nagyobb volt, üvöltött, felém nyújtotta a kezét és olyan arca volt, hogy anya, ments meg, hát akkor azt hittem én is elbőgöm magam.

Már valamivel jobban vagyok. Jó lenne már túl lenni ezen. :-)

724. Lyana
2010. febr. 4. 20:05

Jó éjt lányok!

Jó növekedést a babáknak!!!!!!!!!!!

723. Szimpátia (válaszként erre: 720. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 4. 19:31

Jól, köszönjük szépen. Kis takonykórunk van sajna, de ez még belefér. Kisfiam ma kapta meg a 2 hós oltásokat. Hát majdnem én is vele sírtam. :((

Már több mint 5 kg és egyre okosabb és ügyesebb. A minap felfedezte hogy van keze... :O :D

Most apa altatja. :) Röviden velünk ennyi újság van...

Te jobban érzed magad?

722. szitaszivárvány (válaszként erre: 721. - Lyana)
2010. febr. 4. 18:44
Nekem is. :-)
721. Lyana (válaszként erre: 719. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 4. 18:21
Nekem ez volt az első lombikom.
2010. febr. 4. 18:08

Szimpikém hogy vagytok? Cseperedik a csöppség?

Erika, ettem pirítóst, most egy kicsit jobb. Jó lenne már túl lenni rajta! Ti hogy vagytok?

719. szitaszivárvány (válaszként erre: 718. - Lyana)
2010. febr. 4. 18:07

:-) Igen, én is ebben reménykedem!

Hanyadik lombikod sikerült?

718. Lyana
2010. febr. 4. 17:56

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat!!!

Remélem mindenki jól van!!!

Szitaszivárvány vigyázz magadra!

Most még valahogy hihetetlen az érzés de nagyon jó és nagyon boldog vagyok!!!!

Köszönöm, hogy befogtatok ebbe a fórumba és remélem minnél hamarabb minél többen leszünk.

2010. febr. 4. 17:43

Sziasztok kismamik! :)

Jobbulást kívánok Szivike!

Lyana neked pedig gratulálok és jó egészséget kívánok az elkövetkezendő hónapokra is! :)

2010. febr. 4. 16:41

Sziasztok!

Szivi!Jobbulást!

2010. febr. 4. 15:48

Lyana, nem nagyon aggódnak ezen, hisz normális terhességnél is előfordul a legelején egy kis vérzést. A szervezetnek is hozzá kell szoknia, hogynincs több mensi! Ráadásul az utrotól is lehet, ha csak a hüvelyedben van vér.

smarti, már annyira elegem van ebből. Gyomorrontás meddig tart? Szombaton hozott át a párom déditől káposztás nokedlit. Mostanában nem bírom a káposztás dolgokat és azóta fáj így a gyomrom. Nem mentem el dokihoz, mert úgyis a terhességre fogják fogni, akkor meg minek utazzak 85 km-t a háziorvosomhoz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook