Kaális babások ide! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Hát,igen,kicsit ki vagyok rekesztve,na de majd a jövő héten!!!!!!Egész délután enyém a gép,mert Apa délutános lesz. :-)
Igen, de én majd csak messziről figyelek. Dehogy megyek jégre. Nem hiányzi, hogy a popómon landoljak.
találtam egy jó oldalt. www.szuloklapja.hu Érdemes böngészni rajta.
A zöldbab főzit én is szeretem nagyon.
Apósom slambucot csinál nyami nyami.
szitaszivi korizni mentek?? vigyázz magadra.
nekem sajnos megint jelentkezett a vér:-(
de elfog múlni mert el kell múlnia.
Az is fini!
Még nem tudom a hétvégén mit főzök. Gondolom húslevest mindenképp. Hogy ezek mennyi levest meg bírnak enni!
Nekem is mérnem kellene a vérnyomásom, de mindig elfelejtem elkérni az anyóstól. A védőnőnél 135/ valamennyi volt. Azt mondta ha 140 felé megy, akkor kezelni kell. Remélem nem lesz megint olyan gondom, mint Abival.
Ha minden igaz holnap kivisszük a kismumust korcsolyázni. Tavaly nem mert rámenni a jégre, kíváncsi vagyok, hogy most korival mit fog működni, mert azt mondta ő már bátor! :-)
Helló lányok!
Lyana örülök,hogy már csak rózsaszín van,pihengess és jó lesz minden:)
Szivikém ha hazamegyek vérnyomást mérek mindenképpen.Nálam rántott pulykamell lesz rizibizivel.Ezt kértem rendelésnél,de anyumnak tegnap leadtam a krumplis tészta verziót így estére a vacsim az lesz:)
nálunk zöldbab főzelék. Imádom!
Nálatok?
Biztos abba fog maradni a pecsételgetés.
Már nem tudom melyik fórumon olvastam, de azt írta valaki, hogy ha jól emlékszem 2 baba ment el tőle, a harmadikkal 3-4 hónapig pecsételt, majd a zebrán elütötte egy motoros mégis egészséges lett a babája. :-) A gyerekek tényleg akkor jönnek, mikor ők akarnak. :)
szia.
örülök, hogy jobban vagy:-)
ma én is jobban vagyok. ma eddig hála istennek csak rózsaszín folyásom van. remélem mostmár abbahagyja.
mi lesz a mai ebéd lányok???
smarti, ha anyukádnál vagy mindenképp nézd meg a vérnyomásod. Nem szabad ezzel játszani, mert a terhességi toxémia első jele. Nekem Abival ez volt a fő gond. Csakhogy az én dokim elsiklott felette, így nem lett időben kezelve.
bibócska, kened valamivel a pocid? A dm-ben lehet venni kismamáknak olajat a pocira, elég jó, nem húzódik tőle.
Erika, akkor ilyenkor ki vagy rekesztve? :-)
Lyana, hogy érzed magad?
Sziasztok!
Ma már jobban vagyok, igaz, megint bevettem egy taplettát, de alapjáraton tényleg jól érzem magam. Sőt, a citromot úgy eszem, mint a narancsot!
Abikának megrendeltem ma a tortát, amit névnapján az oviba visz. Az összes hercegnő rajta van, úgyhogy remélem meg lesz az öröme. :-)
Szimpikém sajna egy idő után az oltások miatt félni fog a doktornőtől. De ahogy cseperedik el fog múlni. Abinál ez úgy nézett ki, hogy a váróteremben semmi baja sem volt. Amint beléptünk a doknornőhöz elkezdett visítani, de úgy, hogy nem lehetett érteni mit mondanak, majd amint kiléptünk az ajtón már semmi baja sem volt. Aztán ritkulnak az oltások is és szépen megnyugszanak. :-)
Abit ráadásul 1 éves koráig havonta hordtam szemészetre. Amilyen csöpp volt olyan erő volt benne. Fél évesen már hárman kellettünk ahhoz, hogy le tudjuk fogni, mert annyira szabadulni akart. :-)
Köszi Mártikám! :)
Te pedig igyál sok folyadékot, az segít rendezni a vérnyomást is ha azzal van probléma. És neked is jobbulást kívánok! :)
Rám épp úgy nézett tegnap mintha elárultam volna. Pláne hogy szuri előtt még barátságosan mosolygott a doktornőre. :( Tudom hogy az ő érdeke...csak a szívem fájt. :) A rota ellenit megihatta, azt legalább nem kellett szúrni. Kis hősöm. :)
Remélem mára jobban érzed magad. Szerintem sem ártana ha látna orvos. Mindenesetre gyors gyógyulást kívánok! :)
Jó reggelt lányok!!
Szivikém nincs vérnyomásmérőm csak anyuméknak és a nagymaminak.De be kellene szerezni egyet most is olyan nehezen veszem a levegőt,pedig ülök.Enyhe szédülés van,most ettem egy szendvicset amit reggel csináltam magamnak és a kv-t is megittam,de lehet azt nem kellene:(
Erám te kis éjjelibagoly:)Hogy vagy(tok)?Diéta alakul??
Bibócskám leszámítva a szédelgést jól vagyok:)
Szivikém el kellene menned dokihoz,azért azt a 85km-t csak meg kellene egyszer tenni,lehet megéri sőt!! biztos is.Aggódom érte(d)tek úgyhogy légyszi látogasd meg a dokidat mielőbb,jön a hétvége,nehogy akkor legyen rosszabb:(
Puszi mindenkinek,ma csak 1-ig vagyok:D
helló csajszik...
lyana gratulálok a kis pocak lakódhóz és vigyázz is magadra nagyon pihenj amennyit tudsz...
szivikém nagyon vigyázz magadra én úgy tudom egy gyomor rontás 2-3 napnál nem tart tovább szóval az is lehet valami más okozza a bibit de arra nagyon ügyelj hogy ki ne száradj!!!!
lehet hogy jobb lenne dokihoz menni.
erám remélem ti is jól vagytok és ti is smártkiám...
Sziasztok csajszik!
Itt az éjjeli bagoly. :-D
Szivi!Örülök,hogy jobban vagy kicsit!
Sajnálom,hogy nem találkozunk,de sajna,én vagyok a házban egyedül,akinek nincs saját gépe. :-(
Szép álmokat mindenkinek!
Van vérnyomásmérőd? lehet, hogy időközönként meg kellene nézni a vérnyomásod. Ha 140 felé megy, akkor gyógyszert fognak felírni.
Egyébként jól érzed magad? Ez a hányinger már elkerülhetne már minket így 13 hetesen.
Na, megyek én is, nem hiszem, hogy ma még valaki visszanéz.
jó éjt!
Látom megint lemaradtam az esti besélgetésről.Jó éjt csajok!!
Ja!Jut eszembe ma kaptam barátnőmtől egy nagyon komoly kismama nacit:)
Úgy örülök neki,és mindenhol passzol:)
Végre megvan az első kismami nacim.HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Szimpikém szia.
De jó,hogy így repül az idő:)Már 2 hónaposak vagytok:D
Örülök,hogy minden rendben van veletek.Puszillak benneteket.
Helló lányok!
Szivikém úúúúúgy sajnállak.Nekem is mostanság hányingerem van napközban,és a vérnyomásom is xarakodik:(
Tegnap hajat mostam a kádban,óvatosan hátradőltem bevizezni a hajam és óvatosan vissza,de azthittem fekve elájulok a kádban.Már ott tartottam lekiabálok apának,hogy jöjjön fel.Olvastam,hogy ilyenkor a felállásnál is óvatosnak kell lenni,könnyen megszédülhetünk.Na de ennyira??:)
Óóóó, igazi kis vasgyúró!
Emlékszem Abi első oltására, ő meg sem érezte. De mikor már nagyobb volt, üvöltött, felém nyújtotta a kezét és olyan arca volt, hogy anya, ments meg, hát akkor azt hittem én is elbőgöm magam.
Már valamivel jobban vagyok. Jó lenne már túl lenni ezen. :-)
Jó éjt lányok!
Jó növekedést a babáknak!!!!!!!!!!!
Jól, köszönjük szépen. Kis takonykórunk van sajna, de ez még belefér. Kisfiam ma kapta meg a 2 hós oltásokat. Hát majdnem én is vele sírtam. :((
Már több mint 5 kg és egyre okosabb és ügyesebb. A minap felfedezte hogy van keze... :O :D
Most apa altatja. :) Röviden velünk ennyi újság van...
Te jobban érzed magad?
Szimpikém hogy vagytok? Cseperedik a csöppség?
Erika, ettem pirítóst, most egy kicsit jobb. Jó lenne már túl lenni rajta! Ti hogy vagytok?
:-) Igen, én is ebben reménykedem!
Hanyadik lombikod sikerült?
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulációkat!!!
Remélem mindenki jól van!!!
Szitaszivárvány vigyázz magadra!
Most még valahogy hihetetlen az érzés de nagyon jó és nagyon boldog vagyok!!!!
Köszönöm, hogy befogtatok ebbe a fórumba és remélem minnél hamarabb minél többen leszünk.
Sziasztok kismamik! :)
Jobbulást kívánok Szivike!
Lyana neked pedig gratulálok és jó egészséget kívánok az elkövetkezendő hónapokra is! :)
Sziasztok!
Szivi!Jobbulást!
Lyana, nem nagyon aggódnak ezen, hisz normális terhességnél is előfordul a legelején egy kis vérzést. A szervezetnek is hozzá kell szoknia, hogynincs több mensi! Ráadásul az utrotól is lehet, ha csak a hüvelyedben van vér.
smarti, már annyira elegem van ebből. Gyomorrontás meddig tart? Szombaton hozott át a párom déditől káposztás nokedlit. Mostanában nem bírom a káposztás dolgokat és azóta fáj így a gyomrom. Nem mentem el dokihoz, mert úgyis a terhességre fogják fogni, akkor meg minek utazzak 85 km-t a háziorvosomhoz.