Kaális babások ide! (beszélgetés)
helló lányok!
hogy vagytok??
Sajna azzal nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni. kb. 1 hét alatt átmegy rajtad és kész.
Abi homeos bogyóját szedtem én is, de semmit nem használt.
Szerintetek mi van akkor, ha terhesvitamin helyett valamilyen multivitaminra váltok?
Köszi szivi és bibóm,megfogadom.Bár most a torkom nem fáj arra meg még van gyógyszerem,valami homeopátiás a neve:homeogene 9.
Inkább a takonypócomra kellene valamit kitalálni.Folyik az orrom ezerrel és el kis van dugulva rendesen.
Meg is van. strpsils-ből 2 fajtát nem szedhetsz, ez a strepsils plus és a strepfen.
Szedheted a méz és citromosat, a vitamin c, mentol és eucaliptus, Mint, és a cukormentes változatokat is.
csak arra figyelj hogy sok folyadékot is igyál ha ilyen magas dózisban akarod szedni a c-vitamint.
mert lerakódik a vesédre és homokot vagy követ is okozhat ezért kell sok folyadékot inni...
Nekem a 12 hetes uh-án azt mondták, hogy kb. 18 hetesen mondják majd meg. De a párom abban bízik, hogy pénteken látni lehet majd. szerintem ezt abból gondolja, hogy az előző baba szövettani eredményén ott van, hogy fiúabortum. Tehát szakavatott szem elvileg már most is látja. Én meg megvagyok győződve, hogy fiú lesz, úgyhogy uh ide vagy oda. Szerintem ha mást mond azt nem fogom elhinni. :-)
Várj csak, a múltkor a védőnőtől kaptam pár papírt, mindjárt megnézem mit szedhetsz a torkodra.
gondolom nem árt...
és szedjed a c-vitamint.
Köszi Bibóm:-)
Sok teát fogok inni,és gőzölnöm is kellene kamillával.vagy nem??
Bibócskám most nekem is több a folyásom,így tisztasági betéttel mászkálok,pedig body,kismami harisnya,zokni,kismaminaci minden van rajtam.Egyre szarabbul vagyok:(
Az orrom teljesen be van dugulva a számon veszem a levegőt,és már nehezen megy az is:(Elfáradtam.Olyan mintha nem kapnék levegőt.Holnap szerintem nem jövök egy pár napig dolgozni,az egyik főnököm szerdán síelni megy,így én is pihenőre fogom.
Bibócskám tengeri valamire gondoltam én is az orrommal kapcsolatban.majd a gyógyszertárban segítenek:)
és mi lesz még később???
ha most nem unatkozol mi lesz majd ha jön a tinédzser kor??
és mi lesz a drága férjével???
hűtlenkedünk hűtlenkedünk???
:-)))))
:-DDDDDDDDDD
Igazi nő!Sok bajod lesz még vele! :-)
:-)
Mindig megmosolyogtatnak ezek a történetek.
Tündéri nőszemély lehet. :-)
biztos, hogy a napfény hiánya és a hideg is teszi, mert nyáron csak kimegyünk a kertbe, vagy kiülök a teraszra pocit süttetni, most meg!...
Az embernek élni sincs kedve és mellette haszontalannak is érzem magam. A takarítást és a főzést munka mellett is megcsináljuk és úgy érzem értelmetlenül telnek a napjaim. Így mostanában sikeresen felhúzom magam napközben, mire Abi hazajön, már kész vagyok agyilag. :-)
Ja, nem is meséltem, tegnap a fürdőkádban én voltam a nadságos anyaszobor és a szépségfarmomon üdült Abi, miközben aranyszikrázóvá varázsoltam a haját és kasmírpuhává a bőrét. Beszarok, hogy ennyi idősen ilyeneken jár az esze.