Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

834. erika691230 (válaszként erre: 833. - Bibócska)
2010. febr. 8. 14:06
talán mi is érzékenyebbek vagyunk,most.
2010. febr. 8. 14:01

na akkor nem vagyok egyedül a problémámmal...

én már 5 hónapja vagyok így ezzel és most kezdem nagyon érezni a magány hatásáait...

múlt héten volt egy nagy mélypotom...

most kicsit megint jobb ma is voltam holnap is megyek...aztán megint ki tudja hogy lesz...

na ez van ezt kell szeretni

832. erika691230 (válaszként erre: 831. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 8. 14:00

Hát,én is szeretném külön szobába rakni a picit,mert ugye,Apa 3 műszakba jár,és bár jó az alvókája,muszály kipihentnek lennie.Bár,reménykedem benne,hogy Bogikám is olyan jó kislány lesz,mint Mónim,vagy,hogy Apára üt.Mónimat este 8 körül fürdettem,megettem,és reggel 4.30 körül ébredt,addig egyfolytában aludt.

Én sem nappal,sem éjszaka nem keltettem fel enni.

Mondjuk,ha a kis mostohám is itt alszik,akkor Ő Mónimmal szokott aludni,de közölte,hogy azután a picivel akar egy szobában aludni. :-)

2010. febr. 8. 13:55
A gyerekszobán gondolkodom sokat. Abit nem tettük másik szobába, mert a kruppja miatt nem mertem. De úgy látszik kezdi kinőni. Így úgy döntöttem ha meg lesz a picúr, akkor a másik szobába költöznek mindketten. Egyrészt azért, mert 4-en már sehogy se férnénk el itt, másrész azért, mert a párom naponta 400-500 km vezet és idióta emberekkel vitatkozik, így tényleg szüksége van a pihenésre. Nem szeretném, ha az éjszakai etetések miatt csavarodna fel egy fára. Na, mindegy, fogalmam sincs mit kezdünk a másik szobában lévő bútorokkal, mert egy igazi kis manó birodalmat szeretnék kialakítani. Olyat, ahol öröm játszani és aludni is és akkor talán nem lesz az egész lakásban bébijáték. Már letöltöttem pár képet a netről ami nagyon tetszik, csak még fogalmam sincs hogy valójában hogy fog kinézni és hogy egyáltalán milyen bútorokat lehet kapni... igen, jó lenne kimozdulni és nézelődni egy kicsit. :-)
830. erika691230 (válaszként erre: 829. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 8. 13:49

:-)))))))))

Na,akkor rajta!Én nem mondom el senkinek!!!!

Hát,én sem nagyon tudok mit kezdeni magammal.Ráadásul,ha Apa itthon van,akkor is vagy alszik,vagy nyomja a gépet ezerrel,a lány csak a tévét bámulja,vagy a barátnőivel van.....Sokat morgok,akár egyedül is lakhatnék. :-(

Ezért is jó lennem ár,ha velem lehetne a picurom.Na,de majd eltelik ez a kevés idő.

2010. febr. 8. 13:44
Tudod eddig jól viseltem, bár ha a párom csak azért ment Miskolcra, hogy a papírokat leadja, akkor megragadtam az alkalmat és mentem vele. De pár napja már minden bajom van. Jó, hétvégén voltunk Abival korizni, de az csak 1-1,5 óra a levegőn és nagyon nem vagyok ehhez hozzászokva. A tv-t be se kapcsolom, mert nem köt le, az összes könyvet kiolvastam már ami itthon van és amelyiket újra olvasnám azt nem találom. Tudom, hogy egyszer kölcsönadtam tesómnak, de mivel ő már nem otthon lakik, így esélyem sincs arra, hogy azt mondja igen, ide és ide tettem. Az anyósomékon kívül senkit nem ismerek a városban, így már kezdek teljesen begubózni. Vagy becsavarodni? Esküszöm ha nem lenne ilyen messze a munkahelyem visszamennék dolgozni. Azt hiszem jobb is, hogy ma egyedül vagyok, mert lassan tanulok Abitól és mindjárt földhöz verem a seggem. Ő utána lehiggad. Hátha nekem is jót tenne. :-)
828. erika691230 (válaszként erre: 826. - Szitaszivárvány)
2010. febr. 8. 13:32

Szia Szivi!

Látom,neked sem megy könnyen ez a szobafogságosdi.

Én meg a feszüléseim miatt nem nagyon tudok kimozdulni.:-(

Már alig várom,hogy a kocsit tologathassam. :-D

827. erika691230 (válaszként erre: 813. - Bibócska)
2010. febr. 8. 13:30

Szia bibócska!

Biztos minden rendben van. :-)

2010. febr. 8. 13:13
Szia Erika!
2010. febr. 8. 13:07

Sziasztok csajok!

megjöttem. :-))

2010. febr. 8. 13:00
Egyébként biztos, hogy nő és érdekes, hogy nem hízok sehová, viszont a csípőmet nyomja szét és ez elég fájdalmas tud lenni. Nem hízok csak szélesedek. :-(
2010. febr. 8. 12:59

Pénteken 16 45-re. Már nagyon várom.

De a héten nekem is lenne egy terheléses cukorvizsgálat, csak a szőlőcukrot kihányom, így reggelizős van előírva. Viszont 24 hetesen nem úszom meg.

Még fogászatra kellene mennem, de azt úgy is tudom hogy hamar elintézem.

2010. febr. 8. 12:46

nő a kicsikéd és biztosan ezért feszít...

mikor mész majd megint uh.-ra vagy vizsgálatra??

2010. febr. 8. 12:34
és talán én is azért vagyok most nyugodtabb, mert nem görcsölök. Csak feszít.
2010. febr. 8. 12:33
nem hiszem, hogy gond lesz. Mondom én már azon lepődnék meg, ha nekem normál színe lenne.
2010. febr. 8. 12:30

igen semmi vérzésre utaló jel nincs...

csak a rózsaszín és a halvány barna közötti szín volt a bugyimon...ennyi nem több és eddig csak 1x!!!

2010. febr. 8. 12:26
nem nem találtál benne vércsíkokat, csak úgy az egész rózsaszín volt ugye?
2010. febr. 8. 12:16

köszi szivikém mindenképp megkérdezem ha sikerül elérnem...

mert ugye szerencsére a 10 hét körül volt utoljára egy kis ijedelmem amikor is a haematómám távozott azóta mindig tiszta volt a helyzet odalenn és hát az előzményeket tekintve nagyon parás vagyok minden apró kis eltérésre!!!!

de szerencsére azóta nem tapasztaltam de mégis tudni akarom mi a szitu...

2010. febr. 8. 12:08
azért említsd meg a dokidnak
2010. febr. 8. 12:08

bibócska, belőlem állandóan ilyen jön. Ezen már meg se lepődök. Ha ennél erősebb vagy vércsíkok vannak benne esetleg darabok, akkor szólok, hogy hoppá, már megint. Nálam ráfogják a másik babára, de hogy ténylegesen mi okozza azt nem tudom. :-(

de nálam gyakorlatilag 2,5-3 hónapja tart, így már nem is tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget.

2010. febr. 8. 11:42

ja és köszönöm a bókokat aranyosak vagytok....

:-DDD

2010. febr. 8. 11:41

szeretnék tanácsot vagy véleményt kérni tőletek.

pár napja(2-3)több folyást tapasztalok nem tudom mennyire normális ez...ma pedig mintha a rózsazsin és a halvány barna árnyalata között megfogta a fehérneműmet...ez csak egyszer volt azóta sem tapasztaltam ha wc-re járok.

nem görcsölök már vettem be a biztonság kedvéért magne b6-ot és persze azóta fekszem pihenek.

még a dokimat nem tudtam elérni...

valaki tapasztalt ehhez hasonlót...

ja és szerencsére a picim mozog már ezt is kifigyeltem...de azért jó lenne tudni mi ez???

2010. febr. 8. 11:37

sziasztok kislányok....

smártikám jobbulást kívánok neked vigyázz magadra és ha nem javulsz tessék dokihoz menni magadtól ne nagyon vegyél be semmit..még orcseppet se kivéve ha tengeri sóból van..

szivikém remélem már te is jól vagy és nem megy a pocod sehova :-)

2010. febr. 8. 11:06

Volt olyan, hogy az etetőszékből egy egész tányér spagetti landolt szanaszét a konyhában. A gyerekek imádnak az ételben nyúlkálni és csak 1 másodpercre fordítsd el a fejed már ott is a baj!

Emlékszem, amikor csőröspohárra cseréltük a cumisüveget és még csak 1 ilyen poharunk volt 4 órán át kerestem azt a nyomorult csőröspoharat, mert már cumisüvegből nem volt hajlandó inni, és komolyan az idegösszeroppanás határán voltam, mert ő meg szomjas volt és ott sertepertélt a nyomomban, magyarázott valamit halandzsa nyelven, kérdezgettem hová tette, de csak mutatta a kezével, hogy nincs és közben mondogatta is ííí me, ííí me! Sarkából kifordítottam a házat és nem találtuk. Végül a kukában találtam meg. Kismumus egy nagy kukamanó volt, szerinte ami ott volt az mind kincs és úgy sikerült leszokatnom róla, hogy vettem neki egy macska alakú rózsaszín saját kukát!

A másik mániája a wc volt. Egyszer hagytam együtt az apjával 1,5 órára. Megyek haza, gyorsan végigpásztázom a lakást, a csend is nagy, kérdezem, hogy Abi hol van! Azt mondta nem tudja, az előbb még itt volt. Hát ő szépen a wc kagylóban mosakodott.

2010. febr. 8. 11:00

Nem, a tegnapit néztem, csak ma jutottam el idáig. :-)

Az előző lakásomba én hülye beleszerettem egy világoszsöld kamilla mintás szőnyegbe. Persze meg is vettem a nappaliba. A hálószobába laminált padló volt, de gondoltam ide szőnyeg kell, hogy meleg legyen Abi popójának, ha elkezd csúszni-mászni. Gondolom mondanom se kell, hogy mire 2 éves lett már hetente súroltam a szőnyeget is és a mikroplüss kanapét. Most bőr ülőnk van, könnyű tisztán tartani, de eszméletlen mi koszt tud csinálni egy kisgyerek.

809. smarti8
2010. febr. 8. 10:48

Hát igen.nekünk ráadásul nem bőrülőnk van a nappaliban pedig azt kellett volna venni,csak eddig minden lakásban azt vettünk,és már untuk.

Úgyhogy nekem is meglesz a bajom,de ez most nem számít,mert megkapom azt amire régóta vágytam:-)

Bibócskámnak aranyos a pocija,arra mondod??vagy van fent új képe??

2010. febr. 8. 10:32
Bibócska, hogy te milyen csinos vagy!
2010. febr. 8. 10:26
Egyébként Abira visszatérve azt mondhatom, hogy a férjem jogosan dühös. Szereti a kézzel faragott egyéni bútorokat és ezt most minden nagyképűség nélkül mondom, hogy van olyan komódunk, amiért 3 éve másfél milliót kínáltak, de nem adta. Az étkező is amit a szülinapomra kaptam antik karcmentes darab 6 székkel neten utánanéztem ilyet nem is találtam csak hasonlót és az is több százezret ér. DE NEM GYEREK MELLÉ VALÓ! És minden egyes alkalommal szólnom kell ki ne borítsd a teát, ülj rendesen a széken, le ne edd a bőrt! Basszus, 4,5 éves és még ha minden jól megy jön majd egy picike is, aki minden egyes kaja után büfizni fog, pisilini és kakálni fog és alkalom adtán a tipegőből is ki fog folyni, mert ezt nem lehet elkerülni. És neki mit fog mondani? Belekapaszkodik majd a komódjába is, sőt még a nyála is rá fog folyni! És ezektől kapok agybajt, mint egy katonai táborba ezt ne csináld, azt ne csináld. Lassan már ott tartunk, hogy ülj a sarokban csendben és játsz magadnak, mert semmihez nem lehet nyúlni.
2010. febr. 8. 10:10

Alapvető problémám, hogy agyilag nem tudom magam lekötni és így is lefáradok estére. Sajna nem vagyok az a tipikus ülök a popómon eset, így néha bosszant, hogy a vérezgetés miatt már megint minden várat magára. Ilyenkor még a tűzre se rakhatok, mert az anyósom jön és elintézi. Jó, fel fogok porszívózni, vacsira főzök valamit, a mosogatógép elmosogat helyettem... gondoltam megtanulok olaszul, de még azt se kezdtem el, mert a számítógép amin az anyagok vannak egy ismerősünknél van. Úgy volt, hogy decemberre megcsinálja a gépet, erre kiderült, hogy tüdőrákos és sugárkezelésre jár. Így persze nem is sürgetjük a dolgot. Szóval nyűgös vagyok! Abikámnak is itt a névnapja és egy szép köves fülbevalót szerettem volna venni, de ebben a városban még az sincs. Most hívhatom fel anyát, hogy nézzen már nekem egyet Miskolcon, de persze zsákbamacska lesz, mert így nem én választom ki.

Mikor az első fülbevalóját vásároltam, a nővéremmel 2 egész napig jártuk a várost, mert ami neki tetszett az nekem neki, ami nekem tetszett, az neki nem.

Juj, de utálom ma magam!

805. smarti8
2010. febr. 8. 10:03
Május végéig tervezem a munkát aztán pihenés.De lehet hamarabb eljön az ideje,majd meglátom.Örülök,hogy nem pecsételgetsz,és igazad van,már nem is fogsz:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook