Kaális babások ide! (beszélgetés)
Én debrecenbe jártam, ott nem adtak képet, viszont a fényképezőmmel lefotóztam a monitort, így volt képünk. Az első uh-án még csak petezsákot fogsz látni. Nálunk már enyhe pulzálás is volt. Azt hiszem 6. vagy 7. héten voltunk uh-án.
Ne idegeskedj, minden rendben lesz!
Nálunk örült módon havazik:-( A nagy szél pedig hordja a havat............
17-én megyek uh-ra. Remélem minden rendben lesz a babák jó helyen tapadtak meg és szépen fejlődnek. Azt hiszem a szívhang még várat magára.
Ti mikor voltatok az első uh-n és mit láttatok?? Képet kaptatok?
Ne küld erre a havat, mert így is legalább 50 cm itt a hó. az utakat meg nem takarítják. Ha most babakocsit tolnék, sose jutnék el a boltba.
Igen, 300 l! Imádom a hüllőket. Mellette volt még egy 60 l-es is, abban gőtéket tartottam. Nekem kígyó-béka jöhet, viszont a pókoktól félek. :-)
Én csak 3-in 1-et ittam, de mióta babát várok nem bírom meginni. Pedig lehet, hogy most a fejemnek jót tenne. Mondjuk Abi tegnap módszeresen felbosszantott, de úgy, hogy azt hittem agyoncsapom! Fürdés után meg felöltözött és átment nagyiékhoz aludni. Az ajtóból visszaszaladt és megpuszilta a pocakom! Nem lehet rá haragudni... legalábbis nem sokáig. :-)
De ha ma is ilyen bosszantó lesz, akkor kitalálok valamit büntit.
Sziasztok!
Szivikém most akkor küldjem arra a havat vagy ne?Minek örülnél a legjobban??Nekem megint fáj a fejem.vagy inkább az egyik szemem:(
Mindejárt megyünk reggelizni apával,bár már megvolt a reggeli szokásos szombati vita:(
Mindegy.Hazajövök lefekszem pihenni,és közben ha lesz valaki,trécselni:-D
nagyon aranyosak lehettek a teknősök.300liter nem kevés.Az enyém nincs akkora de tavasszal ki akarom cserélni az akváriumot.Szétmegy a fejem.Lehet a kávé hiányzik amit ilyenkor már rég meg szoktam inni.Megyek is,majd jövök.
Sziasztok!
Én nem korizom, de Abinak vettünk rózsaszín korcsolyát, így azt mindenképp ki kellene próbálnia. Szerintem erre is jön majd a hó, mert ritka rossz kedvem van és zsong a fejem.
És végül milyen színű lett a hajad?
Nekem 3 ékszerteknősöm volt, de már nagyon nagyok. Olyan 30 cm-es volt a páncéljuk. Nyers hallal etettem őket, így mikor Abival terhes lettem elajándékoztam, mert nem tudtam egyedül takarítani a 300 l-es akváriumot. Jó, nem kellett minden nap, mert szárazföld is volt nekik, meg vízszűrő is, de azért 2-3 havonta leengedni a vizet, átmosni, átfőzni a kavicsokat nem volt leányálom. Ráadásul 2 lány volt és 1 fiú, így tojásokat is raktak, de nem a homokba, hanem a vízbe és rendszerint fel is törték, azt pedig gyorsan ki kellett takarítani, mert beleposhadt a vízbe. + így, hogy nyers hallal etettem szalmanella fertőzést is elkaphattam volna. Most tokke gekkot szeretnék. Valamelyik nap ajánlottak gabona siklót, de úgy gondolom, hogy pici mellett nem nagyon kellene egerekkel etetnem. :-)
Lyana, örülök, hogy már nem vérezgetsz! Mikor kell majd uh-ra menned?
Erika, nem irigyellek! És érzel valami változást?
Bibócska, igen csendeske vagy mostanában!
Jó reggelt!
Nálunk is szakad a hó és még a szél is nagyon fúj.
Nekem tegnap délután óta megszűnt a vérzés. Hála az istennek!
Apa elment fáért. Ma anyóséknál ebéd.
Smarti óvatosan menj nehogy eless a nagy hóban.
Szivikém a jég közelébe se menj!
Képzeljétek ma reggel megvolt az első nagy hányingerem:-))
Most tettem fel az utro-t úgyhogy most nekem két óra fekvés.
Jó reggelt lányok!
Először is itt szakad a hó és még hófúvás is fog társulni hozzá azt mondják.Szokás szerint enyhe fejfájásra ébredtem,már bevettem egy panadolt.
Szivikém ékszerteknősöm van,vízben tartom(akvárium)Volt egy barátja de azt az előző kutyám megette:(Féltékeny volt rá.Így már évek óta egyedül van szegény.Mondtam apának,hogy vegyen nekem mellé egy másikat hogy ne unatkozzon.Néha mikor fürdök kiengedem a fürdőszobában hagy sétáljon egy picit:DMikor deszken laktunk anyóséknál meséltem olyan hideg volt náluk,hogy a víz teteje az akváriumban behártyásodott.Após telefonált hogy elpusztult,én bele voltam betegedve.Végül él,csak a kagyló alá bebújt mert fázott és nem mozdult.Azóta itthon van újra velünk és minden szép és jó:D
Tegnap a fodrászt is megjártam.Jó lett a hajam.Volt ott 1 csaj a fekete hajából akart szőkét.Hát nem volt egyszerű,de nem is lett szőke.Persze nemm a fodrászom csinálta.Mit fogtok ma csinálni??Szivi ti koriztok??Mi corába megyünk ha apa elvitt reggelizni.Aztán pakolgatok itthon,majd ebéd anyuéknál..Lustálkodni akarok egy picit:D
Erám,ügyes vagy csak így tovább.Bár gondolom nem lehet jó számolgatni a szénhidrátot:(
És mond csak,így jól tudsz lakni?Remélem igen.Vigyázz magatokra,már nincs sok hátra.Puszi csajok,kellemes hétvégét.
Bibócskám veletek is minden rendben??Mindjárt benézek a naplódba:)
Bocsi,de szokás szerint csak most tudok jönni.
Tulajdonképpen,bármit ehetek,ha nem lépem túl a megengedett szénhidrát tartalmat.
Ez 3 óránként így néz ki:25g-25g-50g-20g-30g.
Húst bármennyit,abban nincs szénhidrát,levest is,ha nincs benne tészta,vagy minimális tésztával.virslit,párizsit akármennyit....pl egy kocka sajt 2g,egy zsemle 30g,10dkg alma 7g,10dkg narancs 8g,10dkg kivi 11gszénhidrát,tehát,keményen számolok.
Ma palacsintát ettem,egy db 18g szénhidrát,így ebédre ettem 3db-ot.
Hát,nem egyszerű,de megoldom. :-D
oké, trécseld ki magad, kikapcsolódsz egy kicsit. :-)
teknősbékátok van? Szárazföldi vagy vizi?
Pucolok egy mangót:D
Hátha tetszeni fog:D
Szőkésbarna akarok lenni.Eddig barna voltam,és folyamatosan melíroztattam mire szőke lettem.Akkor meguntam és befestettem a hajam barnára.na de az olyan egyhangú,ígyelkezdtem megint melíroztatni.De a fodrászom szerint valami más kellene.Na majd ma kiderül.
Én is így olvastam,hogy a 2.trimeszter a legjobb.Már elkezdtem,de valahogy nekem a 12.hétig tartó tünetek még csak most jelentkeznek,mert eddig nem volt sok bajom.
Én ma benyomtam egy citromot. Lehet eszem még egyet. Most valahogy nagyon kívánom. Sőt, a keserű ízekre vagyok rákattanva.
Lassan több lesz már az energiád. A 2. trimeszter a legjobb. :-)
És milyen színű lesz a hajad?
Nekem is festenem kellene már. Transzfer előtt festettem, már elég nagy a lenövésem, de eddig nem akartam. Még jó hogy nem feketéről szőkére festem, így nem olyan feltűnő. :-)
Viszont van pár ősz hajszálam. Mondjuk ezen nem is csodálkozom, nem telt még el olyan hét, amikor ne lett volna valamilyen galibám a pici miatt. :-)
Egyszer akarok venni,de akkor tutira mennék vele.
Úgy ennék valami finomat,te nem??Valami gyümölcsöset.
7re kell mennem fodrászhoz,mert a múltkor közölte velem a fodrászom,hogy seszínű a hajam fessük be,mert hamarosan sok kép készül majd rólam:)
Fáradt vagyok hozzá,de elmegyek,aztán egy ideig felé se megyek:)
Pedig szárítani szoktam járni.Már ehhez sincs energiám.Vagy csak most gondolom így mert fáradt vagyok nem tudom.
Az jó:)
Remélem ezek álmaim egyike sem fog valóra válni:(
Apát meglepném egy kiscipővel csak tudnám,hogy kéket vagy rózsaszínt kell venni?:)
Nagyon várom a pillanatot.
Abi 43 cm volt és neki is pálcika lábai és kezei voltak. :-)
Tegnap és is azt álmodtam, hogy megszültem, de álmomban nem tudtam megállapítani, hogy fiú-e vagy lány. Viszont nehezen tudtam szoptatni. :-(
Mielőtt Abit megszültem volt egy olyan álmom, hogy egy kórházi wc-ben szülöm meg és újságpapírba csomagoltam, hogy ne fázzon. Hát halljátok majdnem bejött. Épp wc-re indultam, mikor megkérdezte a szülésznő, hogy pisi, vagy kaka, mondtam, hogy utóbbi, erre megvizsgált, kirohant telefonálni az orvosomnak, hogy tolófájásaim vannak, úgyhogy wc-re már nem mehettem. kaka helyett gyerek jött! :-)
Nincs semmi érzésem,pedig nagyon lányt akarok,nem értem miért.2 napja azt álmodtam,hogy megszületett,alig volt 30cm és pálcika kezei meg lábai voltak.Szegény nagyon csúnya volt.Kezdődnek a rémálmaim:((
Nekem nem nyilallt egyszerűen nem tudtam kiegyenesedni,mintha becsípődött volna vagy bent feszült volna mindenem.
Igen, nagyon szeretném már tudni. Jövőhét pénteken megyek a dokimhoz, apa abban reménykedik, hogy akkor már látni fogják, de szerintem még nem. :-) Abinál nem tudták megmondani, mert mindig szégyenlős volt. :-)
Neked nincs semilyen érzésed?
Szia smarti! Megmérted a vérnyomásod?
Nekem is szokott nyilalgatni lefelé.
Helló lányocskák:)
Itthon vagyok de olyan fáradt vagyok,hogy majd elalszok.De ha szundítok egy picit tuti este nem fogok aludni.Apa moziba akar menni,de képzeljétek a munkahelyemen mikor felálltam a székemből jobb oldalon lent gy elkezdett szúrni egész a hüvelyemben éreztem,mintha beszorult volna a levegő.Lefeküdtem de nem ért semmit.Majd elmentem a wc-re és jobb lett.Megebédeltem és még jobb lett.Értitek ezt?Persze a dokim hiába hívtam nem vette fel.Még jó,hogy egy magánklinika épületében vagyunk,ha bármi van a kollégák szaladnak:)
Szia smarti!
Hát,igen,én 9 után férek ide,na meg most kicsit,mert Apa fát vág,de ha sötétedni kezd,akkor biztos jön ide.
Diéta megy,mert muszály.