Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

804. smarti8
2010. febr. 8. 10:02

Köszike megvagyok.Dolgozok,mert viszonylag nem stresszes a meló.16.-án megyek terhesgondozásra,23.-án nőgyógyászhoz és védőnőhöz.De jövőhéten elmegyek hamarabb a magánrendelésre

hogy tudjam végre:kislány vagy kisfiú.

Március 25.-én pont a szülinapomon megyek a 20 hetes genetikára.Szép kis ajándék:)

803. Lyana
2010. febr. 8. 09:56

Én is itthon vagyok már egy hónapja tp-n. Mondjuk én nem akarok visszamenni dolgozni, mert engem 2 nap alatt tönkre tennének ott a stresszel....

Én is depis vagyok egyébként. Olyan lassan telik az idő már alig várom a jövő hét szerdát!!!!!!44

Smarikám és amúgy hogy vagytok??

802. smarti8
2010. febr. 8. 09:55

Egyébként szerintem ebben az időszakban tök mindegy,hogy hol van az ember és mit csinál.Én dolgozom,hogy a figyelmemet lekössem valamivel,vannak körülöttem,nem panaszkodhatok,de mégis depis vagyok,és nem alszom jól:-(

Így szerintem nem azzal van a baj,hogy otthon vagy,egyszerűen a hormonokkal van a gond,és persze ezzel a szar idővel.

801. smarti8
2010. febr. 8. 09:53
Szia Lyana!!
800. smarti8

Szia Szivi!

Annyit olvasok az álmatlanságról de semmi recept nincs rá:-(

Most be van dugulva az orrom,és nem is értem,hogy hogyan kaphattam el a náthát.Tegnap még kutya bajom se volt.Reggelre meg kapart a torkom.

Igazad van ha jobb lenne az idő,a kedv is jobb lenne:-)

Abit pedig nem szabad bántani,mindenkivel előfordul az ilyesmi.Pihengess és ne gondolj arra,hogy mi volt régen,a jelenre koncentrálj!!!

799. Lyana

szia szivikém!

Csak nyugalom!! Minden idegeskedés csak ront a helyzeten. Megértem hogy nehezek ezek a napok! Ha tudok valamiben segíteni vagy csak valakinek kiönteni a lelked akkor szólj én itt vagyok!

Péntek délután óta teljesen megszűnt a pecsételgetés!!!!!!!!! Így is marad!!!!

2010. febr. 8. 09:45

Sziasztok! Hogy vagytok?

smarti, én is szarul alszom mostanában és nem tudom miért. Nagyon ébren alszom + a fél éjszaktá átforgolódom. Ráadásul a hangulatom is ramaty. Most jön ki rajtam az, hogy gyakorlatilag 3-4 hónapja szobafogságban vagyok. Mondhatnám, ha egy kicsivel jobb idő lenne mászkálhatnék, de még ez se megy. Ha többet állok a konyhában, ha kicsit is megerőltetem magam egyből pecsételek vagy vérezgetek. Az előző babát pont ezekben a napokban vesztettem el, így talán pszichésen is nehezebben viselek minden rózsaszínes, vérezgetős napot. Ráadásul már mindenhol feszít.

Tegnap még jól össze is vesztünk a párommal, mert Abi kivágta a wc ajtót, ami nekicsapódott a falnak, ahová viszont egy kézzel faragott kép volt felfüggesztve. Le is verte szépen és 3 darabra esett szét. Az árát inkább le se írom... végülis ez volt, amiért dühöngött. Megértem, de most vágjam agyon a gyereket, mert eltört egy képet?

Na, ennyit a panaszáradatból. :-)

bibócska remélem ma többet leszel velünk!

Erika, hogy vagytok? Délután jössz?

Lyana, már egyáltalán nem pecsételsz?

797. smarti8
2010. febr. 8. 08:25

Szép jó reggelt lányok!

Hogy aludtatok??Én nagyon xarul.Megint kezdődik az orrdugulás,de fújni nem tudom,mert nem nagyon jön belőle semmi.A fejem lüktet,és szokás szerint dolgozom.Hajnaéban már kapart a torkom is,bevettem egy homeopátiás gyógyszert amit a múltkor írt fel a doki.Remélem ettől jobb lesz.

Felétek is esik még a hó?Reggel a rádió azt mondta hogy délután itt kisüt a nap.Hát kíváncsi leszek erre.

796. erika691230 (válaszként erre: 795. - Smarti8)
2010. febr. 7. 20:28

Én is remélem!

Jó éjt!

(most meg én voltam el,megfürödtem.)

795. smarti8
2010. febr. 7. 20:05

Sziasztok!

Erám bocsi,de azthittem nincs senki.De jövőhéttől aktívabb leszel te is remélem,hogy apa délutános:-)

Örülök Szivi,hogy jól szórakoztatok.HOLNAP DUMCSIZUNK CSAJOK TELJES LESZ A CSAPAT.

Jó éjt csajok.

2010. febr. 7. 19:05

Örülök, hogy mindenki jól van. Pihenjetek csak.

Holnap egyedül leszek itthon így remélem, hogy többet tudok majd lenni. :-)

2010. febr. 7. 19:04

Ja,a lovagjával nem találkoztunk, úgyhogy a szempillarebegtetés elmaradt.

Tudjátok min gondolkoztam? 2-3 hét és már érezni fogom hogy rugdos pindurka. Remélem nem lesz mindig olyan aktív, mint az uh-án.

2010. febr. 7. 19:02

Sziasztok!

Voltunk korizni, Abi megismerkedtt fiatal lányokkal és velük szórakozott. Jókat nevettünk, de úgy elfáradtunk, hogy délután mindketten beájultunk. Mitán a kismumus felébredt bevágott 10 db lekváros buktát. Ült az ágyában, előtte a tál nekem meg feltűnt, hogy igen csendben van. Az anyós sütötte, nem olyan nagyok, mint a bolti, de így is szép mennyiség tünt el a gyomrában. Mint aki egy hete nem evett! :-)

Olyan álomkóros vagyok, remélem ma már fogok tudni aludni.

Abinak holnapra fodros-bodros ruhát vasaltam, azt hittem sose végzek vele...felül csipke hátán csipke, alul meg fodor hátán fodor. Dehát neki szépnek kell lennie. :-)

791. erika691230 (válaszként erre: 790. - Smarti8)
2010. febr. 7. 17:55

Szia smarti!

Én itt vagyok. :-)

790. smarti8
2010. febr. 7. 17:52

Szép estét csajok!

Senki nem járt erre?:-(

Gondoltam megnézem kinek,hogy sikerült a délutánja.De ezek szerint jól,mert mindenki csendben van és pihen.További kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek.

789. smarti8
2010. febr. 7. 15:16

Sziasztok!

Mind a 2 kutya a pároméké.Deszken vannak a szüleinél,de mivel elég nagytestűek,heti 2-3 alkalommal ki szoktuk vinni őket a töltésre.

Jujj de jó,hogy jobban vagy Szivi.Nem is mondtad,pedig aztán aggódtam érted rendesen.Holnap lehet menni dolgozni,de semmi kedvem hozzá.Este 7 után ha tehetem nem iszok,és akkor kibírom reggelig.De ha sokáig fent vagyok akkor persze iszok ezerrel és éjszaka nekem sincs nyugalmam:-(

Köszi Lyana neked is.Pihengess,és minden rendben lesz.

Csók csajok neked is Bibócskám.

788. Lyana
2010. febr. 7. 14:06

Sziasztok!

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!!!!!!!!!!!

Beebédeltem, utro fent és most alvás következik vagy legalábbis pihenés.

ti hogy vagytok?

2010. febr. 7. 12:43

Sziasztok!

bibócska, már jól vagyok. A védőnőm azt tanácsolta ne szedjek vasat és hanyagoljam most a terhesvitamint is. Ahogy ezeket abbahagytam a panaszom is megszűnt, úgyhogy valószínű más terhesvitamin után fogok nézni.

Ti jól vagytok?

smarti, az a nagy kutya is a tiétek?

Én nagyon rosszul aludtam. Jobban mondva nem aludtam semmit,pedig nagyon fáradt voltam. Úgy fél 1-től hajnal fél 6-ig csak forgolódtam és pisilni jártam. Aztán Abi reggel 7-kor felébresztett, hogy éhes és amúgy is reggel van, irány korizni. :-)

Most fogunk indulni, mert eddig szakadt a hó. Apa tölti a kamerát is, remélem fel tudom venni. Főleg a cérnavékony hangját akarom megörökíteni.

Ja, kérdeztem tőle tegnap, hogy tetszett-e a lovagja. Azt mondta nagyon és megkért arra, tanítsam meg szempillát rebegtetni úgy, hogy elolvadjanak tőle a fiúk. Na, kezdek félni! :-)

786. smarti8
2010. febr. 7. 10:15

Sajnos csak 1 képet sikerült feltölteni,mert folyton azt írja ki,hogy hiba:-(

Olyan lusta vagyok.Nincs kedvem felkelni.

785. smarti8
2010. febr. 7. 09:50

Sziasztok szép napot lányok!!

Hogy aludtatok??Én jól.8-kor bealudtam,11-kor felkeltem pipilni,aztán felmentem aludni apa még maradt lent ki tudja meddig.

Bibócska gratula az első kismami nacidhozKicsit szomorú vagyok,mert 58kg vagyok ma éppen 13 hetes,és én 10 héttel hamarabb kaptam meg a nacimat.Igaz eddig is volt,de azok nagyok,és barátnőm adott egyet ami nagyon szuper.

Olvastam kicsi naplód,nem lesz semmi baj,ne izgulj:-D

Nem írtad,hogy a barátnőd hány hetes terhes.Szorítok neki is:-D

Szivikém majd elfelejtettem,a corában nyári nacik voltak,de azok is bénák,ezért vettem inkább egy harisnyát ami nagyon jól szuperál,mert nem csúszik le,meleg és ami a legfontosabb:FEKETE:-D

Jók a képek,én is teszek fel a tegnapi kutyázós sétából képeket:)

2010. febr. 7. 07:49

szép vasárnapot csajszik...

megvagyok ám hi-hi...

de most nem nagyon tudok mit írni magunkról mert ugye semmi nem történik na de majd holnap meg kedden amikor is védőnéni meg dokibácsi...

jaj de várom már..

de azért történtek események le is írom nektek a naplómba csak tegnap már lusta voltam délután netezni...

szivikém remélem már jól vagy és nincs semmi hasmenés vagy görcsölés esetleg ehhez hasonló...

smártkám erám millió cupp nektek is..

2010. febr. 6. 22:28

Köszi lányok!

Remélem kettő lesz...

2010. febr. 6. 16:47
Na, fel is tettem 3 képet! :-)
2010. febr. 6. 16:40

hovkris! Olvastam egy tanulmányt arról, hogy Angliában a közeljövőben olyan törv. mód. lesz, hogy csak 1 embriót ültethetnek majd vissza, ha jól emlékszem 35 éves korig, mert ennek nagyobb az esélye, no és ők beleszámolták a két-három embrió miatt történt ikerszülések többletköltségét is.

Nekem 8 tüszőm volt, 7-et leszívtak, 5 megtermékenyült, de az ötödik napra már csak 2 maradt. Ha az az egy nagyon szép, akkor teljesen mindegy, hogy hányat ültetnek vissza, úgyis az lesz a befutó, amelyik a lejobban osztódik, amelyik a legstabilabb.

Nekem a kettőből mindkettő megtapadt, de az egyik bevérzett, majd összeszedte magát, végül 7 hetesen feladta. Felszívódni nem fog, hanem majd szüléskor távozik, addig vérezgetek miatta és egyéb kellemetlen dolgot tud művelni. az elején a félelmet pedig, hogy összenő a másikkal, azt senkinek se kívánom. Ezt csak azért írom le, hogy ne keseredj el! Sokszor a kevés az több! :-)

2010. febr. 6. 16:34
Mi is megjöttünk! A beregben voltunk korizni. Sokan járnak oda, mindjárt teszek is fel képet. Az elős fél óra húzós volt, de az utolsó egy órába már egyedül korizott. Igaz, úgy nézett ki, mintha tűsarkúban tipegne a jégen. :-) Ráadásul odajött egy 8 éves kisfiú is, Abiból meg előtört a nő és a hasamat fogtam a nevetéstől, miközben azon gondolkoztam Úr Isten, mi lesz itt 10 év múlva!?!
779. smarti8
2010. febr. 6. 16:07

Helló lányok!

Hazaértem a kutyasétából.Jó volt egy kis levegőzés csak ne fújta volna a szél a havat bele a képembe:-)

Szivikém remélem sikerült még a xar idő előtt elindulni korizni.Arrafelé hol koriztok??Remélem Abi is élvezte:-D

Erám,hogy smint??

778. erika691230 (válaszként erre: 777. - Horvkris)
2010. febr. 6. 15:07

Szia!

Én ugyan két bébibogyót kaptam vissza,és egy maradt velem,de egy is ugyanúgy megmaradhat,ráadásul,nekem úgy nézett ki először,hogy egy maradt meg, de az osztódott.Így aztán,akár egyből is lehettek ovlna ikreim.

Sok sikert kívánok!

2010. febr. 6. 14:57

Sziasztok!

Bocs, én még nem vagyok babás, biztos nem ide tartozik de ha lehet tőletek szeretnék kérdezni, mert ti már tapasztaltak vagytok.

Volt közületek olyan aki egy embriót kapott vissza és sikerült a baba? Vagy ismertek ilyen esetet?

Most hívtam a Kaálit és azt mondták, hogy egy biztos, a másik meg valószínű.

Tehát lehet, hogy kettőt kapok vissza, de az is lehet, hogy csak egyet.

Köszi és boldog babavárást mindenkinek! :)

2010. febr. 6. 13:35

Még főzöm azt a fránya húslevest. Ha kész vagyok a konyhában, akkor mehetünk. Ide esőt, havasesőt és havat is mondanak. Remélem még előtte el tudunk menni. Jó lenne már egy kis friss levegő, mert meggajdulok bent.

És néztél nacit a corában?

775. smarti8
2010. febr. 6. 13:06

Sziasztok csajok!

Szivikém Abira nem lehet haragudni.Nekem birka a türelmem,és mindíg a végére tesz valami jót:-D

Akkor nem küldöm a havat,de országosan mondja a havat így akarva akaratlanul kapni fogsz belőle:-)

Megjöttünk apával a corából jól Lyana Én a Kaáliba kaptam vagy 8 képet a petezsákról,fent is van a képeim között.Aztán 8 hetesen is,és így tovább:)Most 12 hetesen is kaptam a dokimtól de annyira nem lett jó a kép így most azt már nem tettem fel.De kapálózott a kis kezével,aranyos volt.

Ne izgulj,minden rendben lesz,egyed a sok fehérjét továbbra is.Én asszem a 10.hétig még nagyon kívántam ezeket a dolgokat,aztán elmúlt,,mostanra már azt eszem amit egyébként is,és persze sok vitamint:-)Most kajálok,aztán kimegyünk a kutyákkal sétálni és hógolyózni:-)Szivikém mikor mentek korizni??

Bibócskám nagyon el vagy veszve:-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook