Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Őszinte részvétem Brigi....
Vígasz ölelés részemről is!
Sziasztok!
Igen,Izám,tojást eszek.Engedélyezek magamnak kis csemege ubit,retket,zöldhagymát.Ezeknek a ch.ja nem magas :-)
No jó a csemegeubi nem volt betervezve,de piacoztunk a gyerekekkel és ilyenkor mindig veszünk és hazafele nasizzuk.Adtam Robikának is.Olyan édi volt ahogy cuppogtatta!
nálam hallod-e öörület háza van. A lányomat iszonyat megkinozza a fogzás. 4 rágófoga jön, 2 már kicsit kint van belölük, de harap meg minden, konkretan veri a fejét meg magát a földbe. És közben fözök meg takaritok meg altatom meg kenem az inyet. DE legszivesebben néha a kardomba dölnék.
Ebédeltem, az jó volt:)
Szia
igen megint :)))))))) sőt már ettünk is belöle, nyami lett nagyon :)
hát sokat nem, de 1-2 csekkre elég :)
Szép napot csajok!
Iza te megint sütsz ? Kis ügyes :) Sok pénzt kerestél ? Nekem is kellene...éppen megyek cskkeket fizetni :(
Olga jó tojásnapozást , én is egy pár napig fehérjét eszek van bőven belőle...
Ildikó ügyes vagy te is...
Viki nálad mi ujság?
Én meg tőletek merítek erőt,már szeretnék 6-al kezdődni , na de majd eljön az én időm is :)
Olgi tojásnap? csak azt fogsz enni? :)
én meg sütöttem egyet :)hihihi
kakaós-meggyes piskóta lett ♥
Sziasztok!
Ildikó,mindanyiunknál előfordul"elegem van mindenből" időszak.Mostanába én se voltam űgyes,na de majd most együtt hegyeket döngetünk!
Vikim,mérlegelés elmaradt,mert szomjas voltam ittam vizet.Holnap reggel megírom barátom-e a mérlegem vagy sem.Reméllem igen :-)
Mára tojásnapot tervezek.Nagy a választék húsvétról:piros,zöld,narancssárga tojásban dúskálhatok. :-D
jó reggelt!
Tessék kihasználni a jó időt mert jövő hétre esőset mond!
Sziasztok !
Én ma kerteztem sövényt vágtam fűvet vágtam, esti séta apa elé a buszmegállóba :)
így a mai torna pipálva.
És ma ettem a sütimből nagyon fini volt :)
És jó éjszakát mindenkinek!
na hello,en nem is tudom,ma sokat ettem sztem,de torna meg séta az meg volt. Mindjart megnezem mennyit ettem kb...
Ok Iza majd skype. Holnap;)!
Szia!Szorgos hangya!
Köszi a jelet is!
Látod megy ez nekem ha odateszem az eszemet,pedig még volt itthon utolsó két szelet bejgli :-)
Olga ügyi voltál :)
Viki te is :)
hogy mit dodoztam? majd skype :)
szép estét
huuu fáradt vagyok ám :)
mindenki jól van?
déltől este 8- ig a lakás közelébe se voltunk :) ezt a csúcs szuper időt :)