Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Emlegettük a reklámokat, azt észrevettétek hogy Szikszai Rémusz (Előd) a normaflore reklámba benne van?
Ő mondja hogy:
- A hasam sem volt rendben...
Jajj láttátok a romantikus előzetest? A régi vidik közt feltűntek Tatyáék is.
Rem müxik bocsi hogy homályos de apró képből tudtam csak nagyítani
Azért az érdekes a kezdőképen Betty és Tatya van, közben a vidibe nincsenek is benne. Bettyt mutatják csak, mikor megtámadták.
ÁÁÁ kiakasztó miket csinálnak a forgik 1x jól be kéne olvasni nekik. Mondjuk kiakasztó levelekkel.
Majd meglátjuk...
(vagy nem, de ez ne legyen igaz)
Nem a régiekkel, hanem azzal a képpel ami az előzetes videó kezdő képe ( lilás háttér.. )
Szerintem ez kész átverés show :(
Lehet a képpel manipulálni, mert sokan nézték miattuk a sorit....
Így meg reménykedve visszakucorodnak a tv elé, hátha...
Én nem hiszem, hogy visszajön Tatya, így továbbra sem nézem :S
Épp ebben a pillanatban írt a szemfüles ismerősöm
ugyanaz a kép
bocsi hogy össze-vissza írok
Igen de a kezdő képen Bettyék vannak.
És a plakátok??
Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Beetetés vagy tényleg visszajön Tatya?
szerintem csak úgy vágták össze az egészet,megnéztem,de csak annyi jött le,hogy beleraktak mindenből ami eddig volt egy kicsit...
meg kell hogy legyen a hatása,ha már duplán fog menni:)
emígy én mostanában nem is nagyon nézem,inkább a másik csatorna:)
igen
a plakátot egy ismerősöm említette
oldalt a vidik közt lila háttérrel
itt főleg régi bejátszások vannak de a végén pl a földrengés is
Ti láttátok az előzetesbe április 4től dupla epizódokat reklámoznak, sőt Tatya és Betty vannak a képen (olyan kép amit még nem láttam)
Sőt Pesten nagy Tatyás-Bettys plakátokkal reklámozzák a sorit.
Ki tud erről valamit?
2011.03.11. péntek
Beának Kardos ad tanácsokat Rolanddal kapcsolatban. Közben Konrád mesterkedése visszacsap, ugyanis pozitív cikk jelenik meg Péterről. Előd rózsákkal borítja be a kisboltot. A virágok ugyan meghatják Barbarát, ám a békülés Zsanett miatt meghiúsul. Gergő Szlávikot is átveri, hogy célt érjen. A nyomozó nem, de Gergő megtalálja Agárdit…
2011.03.16. szerda
Zsanett keresztülhúzza Előd számításait, aki hiába is magyarázkodik Barbarának. Bea és Roland kapcsolata jobban alakul, a szerelmesek végre kibékülnek, ám a közelgő esküvő vitát szül. Közben Gergő Agárdival próbál egyezségre jutni, Konrád pedig egyre idegesebb a földrengés utáni káosz miatt…
2011.03.17. csütörtök
Szlávikot a kollégája és Gergő is félrevezeti Agárdival kapcsolatban. Szilviának pedig feltűnik, hogy a fia titkol valamit. Gergőt később Magdika menti ki. Betty kínos szituációba hozza Barbarát, Péter előtt. Előd pedig Zsanett segítségét kéri, hogy visszaszerezze a volt felesége bizalmát. Közben az egyik nővér rosszulléte jó lehetőséget ad Konrádnak arra, hogy csőbe húzza Pétert…
2011.03.18. péntek
Konrád mesteri tervéhez minden készen áll, de Elvira keresztülhúzhatja a főorvos számításait. Zsanett később beveti magát a kisboltban. Bandi kitartóan látogatja a betegágyhoz kötött barátját, akinek különös meglepetéssel kedveskedik. Közben Lili kikönyörgi magának, hogy központi szerepe legyen Beáék esküvőjén. Gergő pedig továbbra sem tudja meg, hogy ki az igazi apja, de Agárdi a fiú nyomában van…
2011.03.21. hétfő
Barbara egyre inkább kívülállónak érzi magát a saját családjában. Közben Bandi hazaviszi Emilt a kórházból, hogy családi körben gyógyuljon, ám érkezésének nem mindenki örül. Zsanett hiába jár Előd kedvében, Várnagy még mindig az ex-felesége visszahódításával próbálkozik. Gergő tagadja az Agárdival való üzletelését. A Macsekban esküvői főpróba zajlik, miközben a kórházban Fanni kénytelen asszisztálni Péter végzetes műtétjénél…
2011.03.22. kedd
Fanni jelent Konrádnak a műtétről és igyekszik közben magát menteni. Szabiék is szeretnének többet tudni Gergő és Agárdi üzletéről. Ez alatt mindenki Beáék esküvőjére készül. A főorvos alkoholt és bombázókat szerez Rolandnak, míg Orsi a lánybúcsúra igyekszik formába hozni magát. A buli azonban nem sikerül tökéletesre, a kismama ugyanis elájul…
2011.03.23. szerda
Józsi és Roland is másnaposan ébred a kórházban a legénybúcsú után. Bea pedig aggódik a leendő férje miatt, aki nem válaszol a telefonhívásokra. Közben Előd Barbara segítségére siet, aki igyekszik közelebb kerülni az apjához. Bea később nem várt meglepetéssel szolgál Rolandnak az igazán latinosra sikerült menyegzőn…
2011.03.24. csütörtök
Beáék a nászajándékok tucatjaival vannak elfoglalva, míg Péter a betegéhez rohan a kórházba. Konrád is utána megy és a komplikáció miatt számon kéri a beosztottját. Közben Barbara rájön, hogy a telefonját a kisboltban hagyta. A lány ekkor még bent találja Elődöt, aki Zsanettet bújtatja a pult mögött. Gergő pedig újabb zsákmányra tesz szert…
2011.03.25. péntek
Alexa és Péter rájönnek, hogy Konrád áll a balul sikerült műtét hátterében, amihez Fanni segédkezett. Amikor azonban a főnővér rájön, hogy lebuktak, a főorvos segítségét kéri. Közben Betty újabb félreérthető szituációban találja Barbarát és Elődöt. A két lány között így egyre nagyobb a feszültség. Míg Magdika kimagyarázhatatlan bizonyítékot talál Gergő táskájában…
ja igen :)
ma láttam egy cikket a Barnabásról és abban volt egy családi fotó.
Hát, az lehet...
és a forgik sem hagynák:)