Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Borbáth Ottília
?
2011.01.31. hétfő
Bea újabb rossz döntést hoz az esküvő kapcsán, így Margit végzetes döntésre szánja el magát. Előd elkésik az illegálisan szerzett vesével, így már folyik a műtét, amely közben kisebb komplikáció lép fel. A magához térő Pongrácz doktor rögtön Betty után kérdezősködik. Közben Bodolaiék elajándékozzák a sí-utat, Szilvia és Szlávik pedig egyre inkább egymásra találnak…
2011.02.01. kedd
Pétert semmi sem foglalkoztatja Bettyn kívül. Barbara ettől persze egyre feszültebb, ráadásul Előd is elismerést követel, hiszen ő betartotta a szavát, és megszerezte a szervet. Közben Konrád a vesedonorba műti vissza a kivett szervet, Fanni közreműködésével. Szilvia pedig egyre szerelmesebb, ezért Kristóf gyanút fog, de István semmit sem sejt…
2011.02.02. szerda
Szilvia és Szlávik titokban találkoznak, ám Müller és Kristóf is a szerelmesek nyomába ered. Margit húzása jól sikerül, s ezúttal Bea lepődik meg a legújabb esküvői fejleményen. Közben Betty és Péter egy kórterembe kerülnek, így egyre jobban elmélyül apa és lánya kapcsolata, Barbara nagy bánatára. Elvira meggondolatlanul Fanninak esik, aki kihasználja a Konráddal való jó viszonyát…
2011.02.03. csütörtök
Fanni bekeményít, és felfüggeszti a vele vitatkozó nővéreket. Margit pedig lassító-sztrájkkal térítené jó útra a főnővért. Bodolaiék síléceket vesznek, kisebb-nagyobb sikerrel. Közben Szilvia és Szlávik lebukik Kristóf és Müller előtt, majd a felbőszült fiút a nyomozó nyugtatja. Kristóf legszívesebben elmondaná az apjának, hogy mi történt, de Müller figyelmezteti a kollégáját…
2011.02.04. péntek
Istvánnak feltűnik a fia rosszkedve, ám Kristóf nem árulja el az édesanyja titkát. A fiú ekkor arra kéri Szilviát, hogy szakítson Szlávikkal. Viktor jelenti a nővérek sztrájkját Konrádnak, aki kiosztja Fannit. Közben Péter egyre csak Bettyért aggódik, s megkéri a lányt, hogy költözzön oda hozzájuk, hiszen családtag…
2011.02.07. hétfő
Előd azt kéri Bodolaiéktól, hogy újítsák fel a lakást. Böbe a legrosszabbra gondol, de Bandi elhatározza, hogy nem enged a főbérlőjének, és nem dolgozik ingyen. Elvira és Fanni között továbbra is nagy a feszültség. Közben Barbara számára kiderül, hogy Péter megkérte Bettyt, hogy költözzön hozzájuk. Szilvia pedig, bár Kristófnak tagadja, továbbra is találkozgat Szlávikkal. A kapcsolatot persze Müller sem nézi jó szemmel…
2011.02.08. kedd
Barbara és Előd találkozása újabb vitát szül. Várnagy ráadásul szembesül Bodolaiék hadműveletével, azaz a hatalmas felfordulással, a kosszal, és az egerekkel. Szilvia és Szlávik kínos helyzetbe kerülnek a titkos kapcsolatuk miatt. Közben a kórházban még mindig Fanni és Konrád románcáról pletykálnak a nővérek. Szigeti pedig jelenti a főorvosnak, hogy a veszélyes kórral fertőzött kísérleti egerek eltűntek…
2011.02.09. szerda
Szilvia hiába próbál szakítani Szlávikkal, a vonzalom győz az észérveken túl, ám a páros csúnyán lebukik. Közben Barbara megtudja Alexától, hogy Bettyt előbb hazaengedik, mint az édesapját, így ketten lesznek otthon. Előd próbál egyezségre jutni az albérlőjével, míg Szigeti szerint az egereket ellopták. Közben Emil megérkezik Bodolaiékhoz több tucatnyi egérfogóval…
2011.02.10. csütörtök
Böbe megmagyarázhatatlan tünetekkel kórházba kerül, Bandit pedig megharapja az egyik egér. Az apró sérülés gyanút kelt Szigetiben, de nem jelenti Konrádnak, hogy valószínűleg Bodolaiéknál volt a két kísérleti állat. Közben Előd elviszi minden cuccát Pongráczéktól. Később pedig Szilvia és Margit is meglepő álmot lát…
2011.02.11. péntek
Margit nagyon kiborul az álma miatt, majd Szilviát kérdezgeti a házasságáról. Kristóf pedig még mindig érzékenyen reagál Szlávik miatt. Böbe és Bandi karanténba kerülnek, majd az egérfogó Emil is. Közben Barbara hazaviszi Bettyt, s feszült a hangulat a két Pongrácz lány között. Előddel ez alatt kikezd Zsanett…
2011.01.17. hétfő – 1346. rész
Péter a lányainak közös reggelit szervez az Előd felett aratott diadala után, ám Barbara és Betty nem lelkesek a családi programtól. Szabi és Gergő újra vitázni kezdenek, majd összeverekednek egymással. Szilvia nem bír a fiával, aki még mindig a múltja miatt van kiborulva az édesanyjára. Közben Józsi gyanúja egyre csak erősödik, mert a leukémiás beteg visszatér a kórházba…
2011.01.18. kedd – 1347. rész
Konrád otthonában meghal a leukémiás beteg, s a főorvos mielőbb tisztázni szeretné magát, ezért boncolást rendel el. Közben Lili megtalálta a tökéletes esküvői helyszínt, amiért azonban csak Bea lelkesedik. Péter a kórházi teendői miatt nem tud ott lenni a lánya válásánál. Barbaráé marad a kisbolt, de Előd nem hagyja annyiban a dolgot. A kórházban vészhelyzet áll elő, s Péter kénytelen újra szabályt sérteni…
2011.01.19. szerda – 1348. rész
Füredi menti meg Barbarát a tomboló Elődtől. Közben Péter engedély nélküli beavatkozásáról Konrád tudomást szerez a lelkes besúgójától, majd felfüggeszti a kollégáját. Pongrácz azonban rosszabb hírekkel is szembesül. Bea egyedül dönt a méregdrága esküvői helyszínről és hazudik is Rolandnak. Szabi eközben a fogszabályzója miatt iskolába sem akar menni…
2011.01.20. csütörtök – 1349. rész
Péter megkéri Alexát, hogy senkinek se beszéljen a problémájáról. Pongrácz pedig egyedül csak Füredinek árulja el, hogy új vesére lenne szüksége. Közben Margit és Roland is kiosztja Beát a kastély miatt. A csalódott lány persze Orsinak panaszkodik. Fanni egyre gyanúsabb a nővéreknek, azonban a kórházban Péter újabb tervei borzolják a kedélyeket…
2011.01.21. péntek – 1350. rész
Betty nem támogatja Pétert a törekvéseiben. Bea és Orsi közben összevesznek Kristóf udvarlása miatt, Orsi így átverve érzi magát. Józsi tovább nyomoz és sikerrel jár. Az eredményről Alexának is beszámol, aki számon kéri Konrádot. Eközben Füredi rábeszéli Pétert, hogy mondja el a lányainak az igazságot. A rossz hír hallatán pedig Betty titokban orvosi vizsgálatot kér, hogy alkalmas-e vese-donornak…
2011.01.24. hétfő – 1351. rész
Konrád újabb feladattal bízza meg Fannit, Alexa számon kérő ordítozása után. Józsinak pedig egyre gyanúsabb a főnővér. Orsi és Kristóf egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Közben Barbara kiakad a féltestvérére, amiért az nem állt Péter mellett. Haragjának persze hangot is ad, ám Betty elárulja, hogy Szigeti doktorral megvizsgáltatta magát, hogy alkalmas-e vese donornak, s ezzel megmentse a beteg Pétert…
2011.01.25. kedd – 1352. rész
Böbe és Bandi is jelentkeznek a kórház felhívására és vért adnak. Közben Józsi és Elvira lebuktatni készülnek a Konrádnak jelentő Fannit. Betty elbizonytalanodik, mert kockázatosnak tartja a beavatkozást, ezért azt hazudja Barbarának, hogy nem alkalmas donornak, ám befut a mentő az eszméletlen Péterrel…
2011.01.26. szerda – 1353. rész
Elvira legszívesebben nekiesne Fanninak, ám Józsi lecsillapítja, és közös számon kérést szervez a nővérekkel. Közben Halászéknál csak látszólag nagy a családi béke, Gergő ugyanis Várnagy segítségével próbál eljutni Agárdihoz. Előd azonban nem segít a fiúnak, inkább beavatja Istvánt, hogy mire készül a fia. Barbara és Betty Péterért aggódnak, s a műtét után kiderül, hogy csakis egy új vese segíthet. Betty rászánja magát végre a beavatkozásra, ám ez úgy tűnik, mégsem elég…
2011.01.27. csütörtök – 1354. rész
Gergő egy prostituálttól igyekszik választ kapni a kérdéseire, ám közbe lép Szlávik. A fiú a rendőrrel beszéli meg a családi gondjait, ami felbőszíti Istvánt. Fannit az egész kórház rossz szemmel nézi, csak Konrád közeledik felé. Közben Péter Konrád, Barbara pedig Előd segítségét kéri, hogy szerezzen vesét, ha kell, akár illegális úton. A szálak ekkor aztán összeérnek, és Várnagy a főorvos segítségével igyekszik becserkészni a megfelelő donort…
2011.01.28. péntek – 1355. rész
István ellen nem indul eljárás Szlávik közbenjárása miatt, de az éjszakát az őrsön kell töltenie. Közben Gyöngyi hatalmas nyereményt jósol Böbének, s a számításai be is jönnek, ám a Bodolai család öröme nem felhőtlen. Előd terve működik, a vesedonort sikerül is becserkészni, ám az idő egyre fogy, Péter állapota pedig romlik…
Szerintem nagyon jó választás volt az új Elődnek szerződtetett színész, jó hogy nem írták ki Várnagy karakterét.
Tetszett Előd és Péter szócsatája (link), bírtam ahogy osztották egymást, míg végül a doki "legyőzte" Elődöt akinek ettől sem lett kisebb arca. :)
Kíváncsi lettem a színésznőre, úgyhogy visszanéztem a tanárnős jeleneteket...
Hát...attól furcsa az arca, hogy nagyon közelülő szemei vannak, talán... Nem tudom.
Juca, szerintem sem hasonlítotok :P
Egyébként meg a színészek is emberek, ...vannak szebbek, csúnyábbak, hétköznapiabbak...szóval ugyanolyanok külsőre mint bárki más ;)És ez nem számít, mert nyilván nem ettől színészek... ;)
Nekem szimpatikus a csajszi de ha én színész lennék lehet nem vállalnék el mindent. Inkább lelépnék.
(nem a sorira gondolok)
Szerintem inkább átlagos
ha elmenne mellettem az utcán meg nem mondanám róla hogy színész
Igen
Először nem jöttem rá, de olyan ismerős volt. Aztán hirtelen ugrott be, hogy ő az, és a végén ott volt a neve is.
Előtte csak képen láttam
Jééé
Tamás atya azaz Dénes menyasszonya megjelent a soriba:)
Miért nem jön vissza Tamás atya?? :(