Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
tudtam, hogy nem fogja állni a szavát a csaj és átverte a dokit.
De Vera milyen arcot vágott mikor kilépett a szekrényből:))
a legjobb az lett volna, ha mindezt felveszi magnóra :)
mert ha bíróság elé áll, eltörlik egy perc alatt, megtudják, hogy szerelmes belé, akkor nem ér semmit az egész vallomás :)
Há!:D De a hülye bige...:DDD Közölte,hogy a doki mérge még külön jó is volt neki,meg hogy az orvoslás helyett ezzel kellene foglalkoznia...Hát!Nem 100-as az a nő...:DDD Így szerezni pasit,azt a fehérmájú mindenségit,há!:DDD Én ettől padlót fogtam,komolyan...:DDD
De hallod...hogy a kis rezidens csaj meg akkor végig hallott mindent?Na,talán majd ez menti meg a dokit,mert a csajszi bosszút fogadott...(még neki áll feljebb a liba,ha!Ilyet...)
szerontem ebből él :)
képzeld ha csak havonta egy pasit zsarol meg, aki nem akar bíróság elé menni, fizet inkább,mint a köles :)
majd meglátod, itt is kibújik a szög a zsákból:)
Jajj néztem!
De hallod az a büdös rib*nc se semmi...Hogy nő erőszakoljon meg pasit...Ha-ha...:DDD
most szakítottak a rendőrrel
Margit meg nyomozósdit játszik az új dokival :)
Jesszus...Ok.Köszi!:)
Na majd még Szilvikével mi lesz...Huhúúú...:DDD
röviden:
megszült, de sok vért veszített és a babának is szüksége lett volna rá, csak éppen nem volt elég a kórházban, az előző balesetek miatt, így Bodolaiéknak választani kellett, Orsi, vagy Emilke:(
Időközben 1 másik fórumon kiderítették:
Csenky Nikoletta
Nem tudjátok véletlenül ki játssza Kristóf újdonsült barátnőjét?
Olyan ismerős de nem tudok rájönni:(
Túl fiatal hogy püspök legyen...
Elég géz lenne ha püspökként térne vissza az lenne a sori történetében az egyik legnagyobb baklövés
Magas rangú beteget lehet nem kell szó szerint venni
Lehet csak megkérte a dokit, hogy ne zavarja senki és kamuzzanak valamit a beavatott kollégák.
De abban reménykedem nem Tatya beteg.
2011.04.26. kedd
Szilvia könyörög Istvánnak, hogy ne váljanak el, ám a sértett férj hajthatatlan. Szlávik az italba menekül és részegen érkezik be a rendőrőrsre. Közben Böbe haza várja húsvétozni Orsit. Margit és Kardos között is egyre nő a feszültség a rejtélyes beteg miatt, aki még újabb meglepetéseket tartogat…
2011.04.27. szerda
Margit hiába próbál segítséget kérni a rendőrségtől, maga kezd nyomozásba, amiről Szigeti sem tud. A titkos akció bonyodalmakat szül. Közben Szilvia Böbének önti ki a szívét, de Füredi is mellé áll, hátha István hajlandó a békülésre. A kórházba magas rangú beteg érkezik és Viktor zaklatási ügye is tisztázódik…
2011.04.28. csütürtök
István eddig soha nem látott oldalát mutatja mag, hatalmas veszekedésbe torkollik a romantikus vacsora. Úgy tűnik, semmi sem mentheti meg a Halász családot. Böbe teljesen magába fordult és minden idejét a kisboltban tölti. Szabi menti ki édesanyját, mégis nagy baj történik. Közben Gyöngyi és Elvira mindent megtesz, hogy megtudja, kit rejt a kórház VIP kórterme…
2011.04.29. péntek
Szilvia elhagyja Csillagkutat, Istvánba Füredi próbál lelket önteni részeg éjszakája után. Közben Orsi kontrollra érkezik a kórházba, ahol összefut Bandival. A békülés elmarad és újabb tragédia sújtja Bodolaiékat. Kardos hiába tiltja meg Margitnak a magánakciókat, Szigetivel együtt újra a gyárhoz mennek. Margiték nem várt titokra is fényt derítenek…
Ja és mi lesz szegény Orsival mikor megmondják neki.
Én nem tudom lehet velem van a baj de azt a lányt nem igaz hogy nem tudnák szépre megcsinálni.
Egyre csúnyább főleg ezzel az ocsmány hajjal.
Bocsi