Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jóban Rosszban sorozat rajongók fórum

Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)

7044. Juca78
2011. máj. 14. 12:47

04 23

Margit és Szigeti barátsága egyre mélyül, ami újabb vitát szít a doktornő és Kardos között. Konrád pedig Rolandot osztja ki Barbara alkalmazása miatt, ám rájön, javukra válhat a Pongrácz lány közelsége. Közben Szabi festményét leleplezik a Macsekban...

04.24

Kardos számon kéri Müllert, amiért még mindig nem találták meg Lilit. Kiderül, a lány édesanyjára gyanakodnak. Közben Józsi egyre csak Veronkát szekírozza külseje miatt. Péterék lebuktató akciója úgy tűnik, kudarcba fullad. Rolandnak annyira tetszik Szabi festménye, hogy megbízást ad a fiúnak...

04. 25

Péter saját vagyonát áldozza Konrád lebuktatására, Annamari azonban nehezen boldogul. Gergőt újra behálózzák Agárdiék, miközben Margit újra Szigetinek mondja el bánatát. Kardos a kirúgott Szlávikot bízza meg a nyomozással, amit Müller nem néz jó szemmel...

04. 26.

Fanni féltékenyen balhét rendez, miközben Annamari kénytelen újra bevetni magát Konrádnál. Közben Szilvia megtudja, Szlávik már nincs a rendőrségnél. Halásznét megviselik a hírek. Józsi kitartásával célt ér, Vera hajlandó változtatni megszokott külsején...

2011. máj. 14. 12:37
Na, ezt én nem is figyeltem, bár éjjel néztem vissza a netről, és úgy, hogy már ragadtak le a szemeim...
7042. Yulcsy
2011. máj. 14. 08:24

Engem csak az idegesített tegnap,meg tegnapelőtt,hogy Fehér Rolandon egy -egy jelenet után más színű ing volt...Jó kis baki!!!

Pl:elindulnak Barbival kocsit venni,kék csíkos ing,odaérnek,sötétkék ing,visszaérnek a kórházba újra csíkos ing....Erre figyelhettek volna :))

7041. Roza78
2011. máj. 13. 19:44
Jo volt a tegnapi reszben: a doki fèlholtan a mutoasztalon felismeri Margitot aki orvosi maszkban van, epp csak a szeme latszik ki es mindossze egyszer latta, akkor is kb fel percre.
7040. dadbbc4cf8 (válaszként erre: 7036. - Juca78)
2011. máj. 12. 07:44

...hát nem az esetem,mivel fiatal vagyok,nem igazán jönnek be az idősebb pasik...max 35ig:)

Ízlések és pofonok...

nincs is jó pasi a sorozatban...majd lesz Tatya reloaded:)

2011. máj. 11. 17:15

Nekem mindig is nagyon tetszett Nándi...:))

El lehet olvadni tőle, olyan szép...

7038. Roza78 (válaszként erre: 7037. - Juca78)
2011. máj. 11. 13:39
Elodnek "fontos uzleti ugye" van Del-Amerikaban es oda utazott.
7037. Juca78
2011. máj. 11. 11:43

Néha lemaradtam pár percről és most hogy visszanézek pár részt a neten nem találom, hogy kiderült-e:

Hova tűnt Előd? Lelépett?

7036. Juca78
2011. máj. 11. 08:07

Aztaaa Nándi de jól néz ki.

Sünike igazad van, tényleg jó pasi.

(kár hogy negatív a figura) :(

2011. máj. 10. 13:57

Ki tudja... most, hogy mondod..., képesek úgy befejezni a nyári időszakot...

És míg a Barátok közt egy hónapra szokott szünetelni, a JR két hónapig nincs...:((

7034. Juca78
2011. máj. 10. 12:55

Szerintem május vége de inkább jun eleje ami a legvalószínűbb hogy visszajön a mi drága Tamás atyánk

Remélem nem a szünet előtti utolsó részban fog feltűnni

7033. Juca78 (válaszként erre: 7030. - 36a26f5226)
2011. máj. 10. 12:53

neeem

Zsófiról mondja a riporter hogy holnaptól forgatni fog

2011. máj. 10. 09:54
ma, majd meglátjuk, hogy mikor is...:))
2011. máj. 10. 09:53
Na: holnaptól ismét forgat a Csillagvirág klinikán, ráadásul újra a középpontba kerül, mivel ismét feltűnik Tamás atya...
2011. máj. 10. 09:52
A riport végén mondják, hogy Zsófi ismét a középpontba kerül, mert holnaptól ismét feltűnik Tamás atya...
2011. máj. 10. 09:48
2011. máj. 10. 09:45
nem a forgatás szerint szokták a nézőknek beharangozni, hanem aszerint, hogy mi mikor látjuk...
7027. Juca78 (válaszként erre: 7025. - 36a26f5226)
2011. máj. 10. 08:19
Nem hiszem hogy a napokban tér vissza mert az előzetesben még nincs benn, és mivel a riport még friss, a forgatás pedig pár héttel előrébb tart.
7026. Roza78 (válaszként erre: 7025. - 36a26f5226)
2011. máj. 9. 20:24
Igen en is pont ezt akartam irni, de mar olvastam korabban is , hogy visszajon es nem is akarmilyen belepoje lesz.
2011. máj. 9. 19:37

Igen, már pár hete be is mutatták a utódját... Orsi tanulni akar, és nem akarja megvárni, amíg megunják a karakterét, és úgy nem tud, ha 24-ből 25 órát kell forgatni...

Ezért kérte a kilépését, de mivel a karakter megmarad, csak színész csere lesz...

viszont most árulták el az Aktívban, hogy a napokban visszatér Tamás-atya...

7024. Roza78
2011. máj. 9. 14:08
Nemreg olvastam , hogy az Orsit alakito lany kilep a sorozatbol es egy masik lesz helyette.
2011. máj. 7. 10:29
Háááát, mindenre gondoltam, csak tojásra nem, amikor megláttam, hogy a lombikban sárga löttyöt rázogat a parancsnok.
2011. ápr. 30. 10:40

2011.05.02.hétfő

Szabi füstmérgezéssel kerül kórházba, Bandi nem tágít mellőle. Orsi Emiltől tudja meg a rossz hírt. Margit próbál informálódni Nándiról, de hiába, Péter semmire nem emlékezik. Közben Szilvia és István között teljes az összhang, az idilli képet Gergő megdöbbentő bejelentése teszi tönkre…

2011.05.03. kedd

Szilvia és István között feszültséget szül Gergő magán nyomozása és ez előkerült levél. Orsi meglátogatja Szabit, de szüleire továbbra sem kíváncsi. Közben a gyárban Margit után nyomoznak, aki továbbra sem adja fel tervét, hogy segítsen a bajba jutott asszonyokon…

2011.05.04. szerda

Kardos kérésére Margit a rendőrökhöz fordul a gyár ügyében, de ezúttal sem kap segítséget. Szlávik részegsége állandóvá válik, ami több bonyodalmat okoz. Közben Péter kínos szituációba keveredik Alexa miatt, míg Viktor egyre kedvesebb Veronkával…

2011.05.05. csütörtök

Szlávik részegen balhézik a Macsekban, könyörög Szilviának. Roland nagy bejelentést tesz Bea érettségi vacsoráján, ami nem arat osztatlan sikert. Közben Alexa és Péter Konrád leleplezésén dolgozik. Orsival öccse és Kristóf is próbál beszélni, hogy jobb belátásra bírják a lányt…

2011.05.06. péntek

Alexa nehezen boldogul Konráddal. Szlávik hajthatatlan, a helyzetet Müller menti meg, aki meglepő lépésre szánja el magát. Böbe és Bandi pakolni kezdi Orsi holmiját, lezárná kapcsolatukat, amikor a lány betoppan hozzájuk. A Pongrácz villába is rég látott „vendégek” érkeznek…

2011.05.09. hétfő

Margit és Kardos közt egyre mélyül a szakadék a doktornő magánakciója miatt. Közben Alexa és Péter romantikus estéjét a hazatérő Pongrácz lányok zavarják meg. Szlávik továbbra sem tud szabadulni az alkoholtól, ami egyre nagyobb bonyodalmakat szül. Bodolaiéknál pedig sor kerül a hetek óta húzódó nagy beszélgetésre Orsi és Bandi között…

2011.05.10. kedd

Péter és Füredi vitája a végletekig fajul. Pongráczzal Alexa sem kedves, de talán még van visszaút. Bodolaiéknál újra szent a béke. Margit továbbra sem adja fel tervét, titokban visszamegy a gyárba. Szigeti kénytelen Kardosnak bevallani, mi történt…

2011.05.11. szerda

Bea a közelgő érettségi és Roland viselkedése miatt is hisztizik. Alexa próbál hatni Füredire, de nem jár sok sikerrel. Közben Müller nem engedi terepre Szlávikot, aki az őrsön talál magának új barátokat. A friss ismeretség nem hoz túl sok jót a nyomozó életébe…

2011.05.12. csütörtök

Müller kilátástalannak látja barátja helyzetét. Barbara új kihívásokat keres és Roland nem várt ajánlattal áll elő. Bea nem nézi jó szemmel az egykori szerelmesek barátkozását. Közben a gyár orvosát életveszélyes állapotban hozzák be a kórházba…

2011.05.13. péntek

Margit makacs, a fenyegetések ellenére is a gyárhoz akar menni. Szigeti ezúttal elkíséri, mégsem sikerül minden zökkenőmentesen. Roland hatalmas sztárparty-n mutatja be új aszisztensét. Józsi megtalálja a megfelelő alanyt Konrád csőbe húzására. Közben Szlávik viselkedése az ezredesnél is kiveri a biztosítékot…

2011. ápr. 29. 15:15

Nnnnaaaa, ez nem semmi!!

És van itt egy fénykép is a jóképű Nándiról...

2011. ápr. 29. 15:13

[link]

Visszatér a Jóban Rosszban rosszfiúja

* Nők Lapja Cafe

* 2011. 04. 29.

A Jóban Rosszban egyik alapító tagja tér vissza a stábhoz. A Vidovszky Nándit alakító Sághy Tamás két év után állt ismét a TV2 napi sorozatának kamerája elé. A színész gond nélkül rázódott vissza az ismét piszkos ügyekbe keveredő Nándi szerepébe.

Két éve hatalmas drámák közepette távozott Csillagkútról Klári és Nándi, amikor kiderült, az asszony nem szerelmétől, Pongrácz Pétertől esett teherbe, hanem szeretőjétől. A pár a születendő babával külföldre költözött.

„Két év telt el Jóban Rosszban forgatás nélkül, nagyon jó volt visszatérni a stábhoz. Mindenki szeretettel fogadott, könnyen visszarázódtam Nándi szerepébe – árulta el Sághy Tamás. – Volt egy-két új kolléga is, de minden ugyanolyan zökkenőmentesen ment, mint régen. Nagyon örülök, hogy újra kamera elé állhattam, bár igaz, ami igaz, nem unatkoztam az elmúlt hónapokban” – tette hozzá a Vidovszky Nándit megformáló színész, aki országszerte több darabban is látható.

A korábban, a Csillagvirág Klinika gazdasági igazgatójaként is piszkos ügyekbe keveredő Nándi titokban érkezik vissza Csillagkútra. Margit nyomozása közben derít fényt arra, hogy a városból viharosan távozó Nándinak köze van a mosóport hamisító gyárhoz.

7019. 06bfdda89d (válaszként erre: 7018. - Monika0104)
2011. ápr. 23. 11:50
:D De jó duma...:DDD
7018. monika0104 (válaszként erre: 7017. - 1366d1807f)
2011. ápr. 23. 10:15
én úgy láttam , hogy Józsi elkezdte vissza pörgetni a felvételt amikor hívták telefonon és letette a kamerát és Szabi akkor vitte el tehát a lényeges rész tetejére vette rá a saját felvételét , és kitudja, hogy Vera mikortól vette fel a dolgot , mert szerintem a meglepetéstől először csak kamillázgatott a szekrénybe.
7017. 1366d1807f (válaszként erre: 7016. - Monika0104)
2011. ápr. 23. 10:01
Én azt nem értem, hogy miért nem lehetett semmit sem látni, mert a Szabi gyerek csak kb. 2-3 percet vett fel. De a szex nem 2-3 percig tartott??? Akkor hol van a többi felvétel?
7016. monika0104 (válaszként erre: 7014. - Dadbbc4cf8)
2011. ápr. 23. 09:40
húúú az nagy égés volt én tudtam, hogy ez lesz mikor a Szabi gyerek elkérte a videót , hogy valahogy lefogja törölni .Nagyon durva volt.
7015. 06bfdda89d (válaszként erre: 7014. - Dadbbc4cf8)
2011. ápr. 23. 08:41
Ez durva.De engem ez a fordulat baromira idegesít...Most ezt minek kellett?És amit nem értek,hogy ő szem és fültanú volt.Ő miért nem lehet tanú akár felvétel nélkül is?Nem?Miért csak az a tanú,aki a doki ellen van?Ilyet...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook