Jó lenne, ha nekem is vastagabb bőröm lenne az arcomon. Úgy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"Nem kell mindig jóljárni."
(Popper Péter szerint ez a boldogság titka.)
Nem értem, mit akarsz ezzel mondani.
Ha "áruló"-t akartál írni, akkor is csak sajtem, mire gondolsz.
Mára már eléggé eltolódott a határ a "szemes" és a "szemtelen" jelentése között, s így lett értelme használni a "lúzer"-t is. Abban az értelemben, ahogy szokták: becsületes UGYAN, de nem elég talpraesett.
Szerintem ez egy nagyon csúnya szó!
Valahol itt is meg kell találni az arany középutat.
Ki kell állni magunkért, az általunk fontosnak ítélt dolgokért vagy fontos személyekért, de nem gátlástalanul átgázolni másokon.
Néha muszáj "könyökölni"....pl. én is szoktam...koncerteken igyekszünk általunk jónak tartott helyet keresni, de nem úgy, hogy ellökdösünk másokat, hanem inkább odamegyünk hamarabb...viszont a koncert közepén betörtető, mindenkit ellökdöső emberek elé bizony kiteszem a kezem/könyököm, elé lépek, hogy babám...innen nincs tovább :-))
Gyerekeknek is azt tanítottam, hogy magukért álljanak ki, az igazukért, de másokat nem bántva és ellökve.
Én is inkább becsületes vonalat preferálom. Még ha nem is éri meg. A lelki béke néha fontosabb.
Az erkolcsosseg lecen kiallni neha looserseg.
Hosszu tavon nem gondolom.
majd lesz mas alkalom, es akkor is tukorbe tudok nezni.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?
- Mi lenne a legjobb megoldás nekem és a gyerekemnek?
- Melyik az a szám, amitől most jó kedved lenne? :) Nekem:
- Ilyen Stohl-féle pasi akkor se kellene nekem, ha ő lenne az...
- Esténként égő érzést tapasztalok az arcomon. Olyan mintha lázas lennék, pedig nem. Szerintetek mitől lehet?