Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Én most összeválogatom a kajákat, elsősorban az ízlésem és kedvem szerint és közben tesztelem a nyári sütiket is, amik most újak!
Eddig az első kettőn vagyok túl (be kell azt osztani), és nagyon finomak és az én szám íze szerint készültek! :-)))
Na, csak nem??? Több hajóban evezel? :-)
Kérdezhetném úgy is, hogy több vasat tartasz a tűzben??? :-)))
Jól csinálod! Hajrá!!! :-))
Szia zsbe!
Ezzel abszolút egyetértek, mert az én szüleim is szeretik és értik a humort, a nevetés fontos az életükben, és biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárult pl. ahhoz, hogy anyukám már túlélt több nagyon súlyos betegséget (pl. rosszindulatú daganat, tüdőembólia). Nálunk a nevetés egyfajta gyógyszerként is szolgál! :-))
Szia Linike!
Őszintén megmondom, hogy NEM! Nehezebben birkózom meg vele, mint korábban, de én még mindig jóízűen el tudom fogyasztani ezeket az egészségtelen kajákat!
Persze, csak hébe-hóba! Rendszeresen nem, csak nosztalgiából! :-)
Én savanyú uborkának hívom őket! :-))
El sem tudnám képzelni az életem humor, nevetés nélkül!!!
Az akkor már a vég! :-))
Szia Lola124!
Ezt még nem hallottam, de érdekes!
Köszi az infót, ki fogom próbálni! :-)
Én is dettó így vagyok ezzel! Humor nélkül nem megy!
Ja, és persze ne legyen "folyton kesergő" fajta sem, mert az engem is lehúz, az pedig nagyon nem hiányzik!!!
Ugye-ugye??? Jól emlékeztem, hogy Te is ilyen cipőben jártál! :-))
Stagnálás, aztán ismét nagyobb fogyás. :-))
Szia forrester!
Nekem anyukám mindig azt szokta mondani, hogy csak a gyerekek öregszenek, mi nem, rajtuk viszont látszik, hogy milyen gyorsan telik az idő! :-))
Szia Jucus!
Mérted már magad?
Mi az eredmény? Nekem is jószerivel csak súlytartás van kilátásban, és akkor még jó vagyok! :-)
Nem vagyok most épp a top-on, ha az akaraterőt nézzük, de majd összekapom magam ismét! :-) Muszáj lesz!!!!!!! :-)))
Na lányok, most már muszáj összekapnom magam... 2 hete eleresztettem kicsit, és szerintem a héten vissza is jött kb 1 kg...
Szóval holnap folyadék-és gyümölcsnap, és utána bikinidiéta. Aztán Abc. Valaki, csatlakozni?
:-)örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel (sem:-))
És hát iszonyú hálás vagyok az itteni közösségnek.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?