Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát lányok itt vagyok 10 kg plusszal.
Ma megint kitudja hányadszorra elkezdtem a lefagyasztott ételeket enni. A lelkesedésem egy kicsit megkopva,de a muszáj az nagy úr.
Még nem olvastam vissza, nem tudom ki van még, és ki nem. Majd jövök még!
Bizony nagyon megy nekem 3,5kiló lement úgyhogy nagyon elégedett vagyok!
Nehezen bírtam a végét,de befejeztem holnap már szénhidrátszegény újra!
Nem nekem könnyebb itthon,kicsit a közeg az ami engem zavar mindenki nézi,hogy mi a sz..t eszek és hülyének néznek így nehéz tartani pedig egytől egyik mindenki végezhetne valamit mert van pufferuk az biztos! :-D
Engem más nem érdekel akármit mondanak én nem fogok elhízott lenni!
Köszönöm!Kedves vagy!Most megint nagyon fáj a gyomrom biztos a káposztaleves hamar kiesett de ma már nincs más még itt írogatok aztán alszom gyorsan akkor elmúlik minden rossz.Holnaptól pedig szénhidrátszegény étrend az majd megnyugtat!
3,5kiló a vége!Gyönyörű eredmény szerintem!
:-DDD
Szerintem is a torna kell, hogy segítsen ezen. Nekem is lenne mit alakítanom a combomon, de az oldalra lábemelésektől mindig szenvedek, begörcsöl a csípőm. :-((
A kerékpározás remélem, farag majd le belőle. :-))
Azért majd még kitalálok valamit kiegészítőnek, de jó lenne, ha szenvedés nélkül is eredményt érhetnék el.
Ha tudsz valami tippet adni, hogyan csináljam, szívesen veszem! :-))
Ez tök jó ötlet!!!:-)
Kinézünk egy szimpi parkot, lecsüccs, és dobozolunk, mint Tóték:-)
Jujj, azt ne is mondd!
Sajnos belebotlottam egy jófajta csokis parányhoz hasonló mogyorókrémes nápolyiba a L.dl-ben. Hát arra rá lehet kattanni, ha nem figyel oda az ember! :-)))
Nem is merek oda menni oly gyakran, nehogy elcsábuljak.
Detto. :-)
Univerzum nagy melóban lesz, ha mindet összehozza. De én pozitívan állok a dolgokhoz:-)
őőő, ez az újjászületés nem rossz ötlet:-)
Torna? 4 éve napi szinten bringázok... A hétvégén is 2x40 km. Ha az nem combra megy, akkor semmi.:-) Mondjuk izmosnak izmos... alatta.:-(
Ez jó ötlet, legalább "vigyáz" Rád!
Én időnként felveszem az egyik szűk (hátul cippzáras) ruhámat, mert azon egyből látszik, ha gond van. :-))
Húúú, az biztos jó lesz! Az teljesen átmozgat majd!
Én pedig reménykedem, hogy augusztus elején jó idő lesz, mert akkor körbebiciklizzük majd a Balatont a párommal, elvileg 3-4 nap alatt. Már alig várom és drukkolok, hogy sikerüljön! :-)
Igen, ez nekem is újdonság volt!
És ez az, amit még mindig csak kevesen tudnak azok közül, akik fogyókúráznak. Valahogy még mindig többen hisznek az éhezésben, az önsanyargatásban, megvonásokban! Pedig ha tudnák ők is, amit mi már tudunk, kevesebb elhízott ember lenne!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?