Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Komolyan? Akkor mitől lesz süti? Keksz van benne? (Bár abban is van liszt!)
Kíváncsi lennék a receptjére, elkérhetem, akár priviben, ha itt nem szeretnél nyálcsorgatós party-t tartani?! Köszi! :-))
Ugye-ugye??? :-) És ez még jellemző a normál kajánál is, mégpedig hogy az utolsó falat mindig egy jobb, teljesebb falat kell, hogy legyen, és az nem adom senkinek!!! Az utolsó az mindig az enyém kell legyen! Ez is érdekes, nem?
Nálad is így van? :-)))
Köszi az infót, megnézem én is akkor bioboltban!
Ezt ki kell próbálnom!!! :-)
Ez a része engem is nagyon motivál, de szerintem a főételek is bíztatóak. És ha a cukorbetegek fogyaszthatják, akkor mi meg pláne. :-)
Én is rendelek majd Cukorbeteg menüt. :-)
Hát, már csak nem fagy meg!!! :-O
A férfiak nem annyira fázósak, mint mi. És legalább ő is egészségesen étkezik.
A kakaós csigát én is feltétlenül ajánlom, mert az valami felséges!!!
Engem teljesen levett a lábamról, én biztosan rendszeresen rendelni fogom. Egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy nem cukorral készült, hanem diabetikus! Nagyon fincsiiiii!!! :-))
Így van, nekem is ez a véleményem!
Meg fogom nézni közelebbről a Cukorbeteg menüt is. :-)
Én is épp ezért örülök ezeknek, mert nemcsak cukorbetegeknek ajánlott, hanem fogyókúrázóknak és egészségesen étkezőknek. Én már rendeltem mindegyikből, sőt a kakaós csigából még pótrendelést is adtam le, akkora sikere volt! :-)
Jövő hétre többet kell rendelnem, szerintem a 10 db-os csomagot megpályázom. :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?