Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Én nem gondolom Caca,hogy ez gond lenne ,ebben a hibába mi is bele esünk és amennyit te már leadtál az hatalmad súlytöbblet volt ,ne keseredj el maximum kicsit lassabban fogysz tovább,de egy évben 2-3xnem hinném,hogy ez elkeserítő lenne.
Hidd el én is benasizok néha ,mert már én is leadtam sokat, ez akkor lenne baj ,ha az elején lennénk és nem tudnánk ellenállni neki! :-) Ügyes vagy! Próbáld ki majd az új cukorbetegeknek szóló étrendet is biztos változatos lesz,mindenki eheti :-)
Ó,hányszor előfordult velem is bevallom őszintén voltam néha olyan éhes,hogy kézzel ettem tápióka pudingot stb... elég ciki,de ha nincs az embernél kanál..... Hááát
ezért is jobb a shake ,kis helyen elfér és nincs probléma ja és visszazárható,ha mégsem tudnám az egészet legyűrni :-)
Óóóó, én is rendeltem a Dia-Bestből, bár nem vagyok cukros, de imádom a bodzát:-)
Meg a kakaós csigából is, sőt apun fogjuk tesztelni, mert ő inzulinos cukros. Mondjuk nem egyet rendeltem, mert a Túró rúd példájából tanultam, hogy ezek nálunk valahogy párolognak.
De nagyon kíváncsi vagyok, mert ezek az első olyan termékek, amik diabetikusak ÉS fogyókúrásak is.
Hüh, lányok, találtam valamit.
Szerintem érdekes.:-) Mindig érdekelt, hogy mi a lelki oka a hízásnak, ez egy jó gyakorlat a kiderítéshez:-)
Szerintetek nagy bűn ha azokból eszek hétvégenként?
Ehesebb vagyok mostanában mint az elott igaz két hónapja minden este megyünk egy fel órát kocogni futni jól esik ezt pedig nem gondoltam volna mert én a kenyelmesseg megtestesítője vagyok.
Lehet ez miatt vagyok ehesebb mert tob az energia fehasznalas
Szép estet mindenkinek
Sziasztok lányok!
Jó rég óta nem voltam de nem adtam fel a harcot! Egy pár hete jöttünk haza a nyaralásból és ott sajna felcsuszott két kiló úgyhogy az utolsó méretkezésemkor 88 kiló voltam, de örülök hogy nem mentem 90 fölé mert akkor nagyon elkeseritett volna! Csak emlékeztetőül 130 kg nal kezdtem és most vagyok kb 86.
Semmi gond a diétával sőt most meg jobbak a kajak csak a hétvége el van a gond amikor nem dolgozom akkor be be csúszik egy kis nasi :( de olyankor is szoktam venni azt a Norbi Update Snacket tudjatok azokat a lenmagvas kockákat. Azoknak nem tudok ellenállni
Szóval kitartást mindenkinek és boldog fogyast ;)
Biztosan jó lesz, tutira volt egy női megérzésed, amikor döntöttél, nem?! :-)
És hát tudjuk, hogy a női megérzések nagyon jól tudnak működni. Én majd drukkolok, hogy beváljon a munkahely. :-)
Ez érdekelne engem is, gondolom azért használsz ilyet, mert egészségesebb. Hol lehet beszerezni és milyen árban van?
Én is szívesen kipróbálnám. :-)
Én kávé helyett (amit sohasem iszom) a Fehér teát szoktam inni, de szerintem az új Herbal tea is hasonlóan élénkítő hatással bír!
És már nagyon várom a 46. heti legújabb bodzás Dia-Best teát is. Úgy láttam, azt a cukorbetegek is ihatják, na, de én is!!! :-)))
Ahogy elnézem, egyre több olyan új termékkel jönnek elő a Gastroyal-nál, melyeket cukorbetegek is bátran fogyaszthatnak és így javulhat az életminőségük. Szerintem ez tök jó! :-)
Most nálunk is ugyanígy van, a párom nehezebb, pedig a nyári kilengésem eredményeképpen (meg az ő napi szintű bringázása miatt) nem túl régen egy kicsivel én voltam a súlyosabb nála.
Örülök, hogy végre ismét helyreállt a rend, végülis a férfi legyen a súlyosabb, ne a nő!!! Nem igaz? :-))
Én is hasonlóan látom! Néztétek már a 46. heti étlapot? Ott is több új termék is kapható lesz. Én mindent ki fogok próbálni, nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
És ami még érdekesebb, hogy ezeket már nemcsak a fogyókúrázóknak ajánlják, hanem pl. a cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják. Szerintem ez nagyon nagy dolog, mert ez azt jelenti, hogy valóban egészségesek ezek az ételek...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?