Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Ez azért engem is érdekelne, mások tapasztalatából is mindig jó tanulni! :-))
Azt hiszem, sokan gondolják így, pedig ennyivel nem lehet megúszni! Folyamatos odafigyelésre van szükség, ezt már én is megtanultam a saját káromon... (persze az elején én i hasonlóan gondoltam). :-))
Ez tök jól hangzik, de hol lehet beszerezni? Bioboltokban vagy van olyan nagyobb üzletlánc, ahol ez megvásárolható?
Sokkal drágább, mint a kakaópor? Általában az egészségesebb termékek mindig drágábban. :-(
Nagyon örülök, hogy ilyen eredménnyel zártál, és hogy azóta is tartod, gratula. :-)
Egy lúgosító kúra sosem árt, mert időnként célszerű a szervezetet méregteleníteni, megtisztítani, hogy továbbra is jól működjön. Hajrá! :-))
A Fehér teáról én is csak ódákat tudnék zengeni. :-)
Az engem is nagyon élénken tart és mivel nem szeretem a kávét, így a frissítésre ez mindig tökéletes. :-)
Hááát, nekem is igyekeznem kell, hogy követni tudjam a folyamatosan megújuló termékskálát, de már ráállt a szemem. :-))
Én is így csinálom, sőt nálam 25 fok körül van a hőmérséklethatár, mert különben még a torkom is megfájdul. :-) De ha jobban belegondolok, szinte mind szobahőmérsékletű lesz, mire elfogy. :-))
Én most már célirányosan figyelem az új termékeket, nehogy lemaradjon valami, mert mindent ki akarok próbálni!
Ha ízlik, akkor heti szinten "próbálgatom". :-))
Múlt héten egy 10 db-os kifli csomagot is rendeltem és vittem belőle anyukámnak is. Így gazdaságosabb is és ha több főnek kell, praktikusabb is. :-)
Én egész jól bírtam, és legalább a súlytartás megvolt a múlt héten, így a lelkiismeretem is rendben van. :-)
Neked hogy ment? :-)
Igen, egyetértek, szerintem is ezzel a szisztémával lehetne folytatni a fogyást, bár talán a változatosságot nehéz fenntartani otthoni főzéssel.
További sok sikert! :-)
Szia Mókusélet!
Te már csak olvasgatsz és nem folytatod tovább? Elérted a célod? Bár Neked nem kellett már sok hozzá, ha jól emlékszem. :-)
Én is várom a bodzás teát, de én ezekből szinte korlátlan mennyiséget meg tudok inni...
Az ember NAGYON kreatív tud lenni, ha nincs nála kanál... Vaagy beront egy Mekibe (neeem néznek hülyén ám)és kér egy kanalat, vagy hajtogat magának a borító fóliából...
Hűűű, ez jó ötlet:-) Én is kipróbálom, hogy estére shakelek:-)
Már holnap tudni fogom a tesztcsalád eredményeit:-) Én tízes csomagot rendeltem, mert öten vagyunk, így lehet, hogy marad keddre...
Igen, ez mondjuk olyan, amit mindenki maga tapasztal ki, hogy hány napig meg milyen terhelés mellett mit tud bevállalni.
Nekem is ,sajnos több is akad olyan is aki születése óta :-(. De időskori is sok van ,nekik is mindenképp eljuttatom a nagy áttörést!
Én pedig az esti vacsit helyettesítem ezzel ,nekem is nagyon jól telíti a gyomrom és este jól tudok aludni tőle!
Nem ,biztos azt mondják nem a háj fűt,hanem az izomzat bár akkor abból is veszít. Vigyázz nehogy csont legyen végül :-)
nekem is van cukorbeteg ismerősöm, akinek már el is küldtem az étlapot, hogy vizsgálja át, mert jó kezdeményezésnek tartom, leegyszerűsíti nekik is a mindennapokat.
ilyen probléma nem léphet fel, hogy ne tudjuk az egész shake-t legyűrni :D
szerintem nem nagy bűn:) nekem is le szokott csúszni mézes-szezámmagos édesség:) de most olyan mákos sütireceptet tanultam, amiben nincs liszt, azt szoktam csinálni, ha rámjön az édességezhetnék:)
najó, ezen most jót derültem, mert most hogy belegondolok, nekem is mindig az az első gombóc :D
persze, belső hangra hallgatva hozom ezeket a döntéseket, abban a biztos tudatban, hogy más út nincs is nekem, erre kell menni:) úgyhogy biztos beválik most is, be szokott válni:)
kíváncsi lennék a fotókra, kéne egy ilyen előtte-közben-utána album:)
naigen, az unalom szó nem ismert erre :)) nem is értem sokszor, hogy hogy marad időm olvasni pl., pedig marad, valahogy sikerül mindig zsonglőrködni az idővel úgy, hogy maradjon mindenre:)
igen igyekszünk itthon egészséges alapanyagokat használni, nagyban megfertőzött minket az apósom, aki természetgyógyász volt:) a karob port én bioboltban veszem,3-400 között van az ára 250 grammnak.
én is nézegetem ezt a dia-best étrendet, amit cukorbetegeknek ajánlanak, de a kakaós csigánál éreztem, hogy én ezt ki kell próbáljam :D van egy csomó olyan finomság benne, amit muszáj megkóstolnom:)
én a turbóval voltam így, hogy 4 napig vidáman dalolva csináltam, de utána kutyául bírtam szenvedni:)) úgyhogy ha ilyet rendelek, akkor már élből nem indulok neki 4 napnál többel
ezen a héten én is minden napra rendeltem csokisat és madártejeset is, felváltva, azt ittam tízóraira, hát pompás volt nasi helyett is meg el is telített és a csokis a legjobb tényleg:))
További ajánlott fórumok: