Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
:-))
Ismerős... Csak egy kicsit. Te, ez télleg diabetikus? Mari, gyere ide, kóstold meg... :-D
Egyetlen hibája, hogy ha benne van, akkor mindenképp megiszom... Mert ooooolyan finom:-)
Nagyon hajtja belőlem is a vizet ,de nekem ez jó,mert hajlamos vagyok a sok ácsorásos munkám mellett raktározni és így most ez nincs!
Nagyon örülök,hogy segíthettem,nekem is jól bejött így,szerintem az emésztésnek is jobb és nem megterhelő viszont nagyon laktató és jó alvást biztosít!
naná, hogy jobb, én is örülök neki, mint majom a farkának, hogy amellett, hogy néha becsúszik egy-egy pizzázás is, mégsem híztam semmit sem. ha ezeket elhagynám, tán még sikerülne is leadni a maradékot :) bár most kitaláltam, hogy nekem akkor is 38-as méretem lesz, ha a 42-est meg tudtam csinálni 54-ről, akkor ez is menni fog:)
húúú, ez micsoda ötlet, lenyúlom:) most összefutott a nyál a számban a gondolatra, hogy meleg kakaóscsigaaaa :)
ez tény, hogy a legjobb, ha van ilyen shake mindig a táskában, mert amikor csak öt perc van és épp éhenhalás küszöbén van az ember lánya, akkor azért a legjobban ezzel lehet elverni az éhséget.:)
a csigáról jut eszembe, hogy pénteken napközben lenyúlták a csigáimat a kollégáim:) egyszer csak kiabálnak be a konyhából, hogy kié a csiga és hogy annyira megkívánták, merthogy mennyire csokisnak néz ki:D úgyhogy a pénteki csiga adagomnak búcsút intettem:)
szia, szerintem ő a terhesség miatt ne kezdjen bele a turbóba pl semmiképpen, inkább a zsírégető ételeket, a formabontó étrendet javasolnám neki leginkább. abban van minden, szénhidrát és fehérje is elég és az adagok sem kicsik, ne éhezzen azért szerintem.
és nem vagytok éhesek este a shake-től, kicsit sem? bár, lehet, hogy ez is csak elhatározás kérdése, mert amikor rá volt állva az agyam, akkor én sem éheztem, de mostanában leenném a vakolatot is, ha csak shake vacsim van:)
a mate teáról még csak jót hallottam, hogy segíti az emésztést és tök jól lehet tőle aludni is. most már csak ki kéne próbálnom nekem is, ha már:)
a törpe-vízmű érzés nálam is befigyel, mindig reggel iszom és félóránként pisilni járok tőle:)) de azért lelkesen iszom, mert finom és nem is baj az, ha kicsit átmos:)
ez olyan, mint mikor a depresszió elleni gyógyszerre ráírják, hogy depressziót okoz.. ez a szörpös sztori tényleg vérlázító:(
Biztosan annak köszönhető, hogy egyáltalán nem érezni, hogy diabetikus, pont olyan (vagy még jobb), mint a hagyományos! Ez egy csodacsiga!!! :-))
Igen, ez szerintem is nagy dolog. Óriási könnyebbség ez a cukorbetegeknek, mivel édességre ők is vágynak és nem ehetnek meg akármit.
Én is fogyasztottam már reggelire is, amikor sietnem kellett, úgyhogy praktikus is, nemcsak finom! :-))
Szerintem is finom lett! Én is rendeltem már belőle többet is, anyukámat is megleptem vele, ő is boldogan megitta. :-)
Én egy pár másodpercre mindig beteszem a mikróba, így még puhább lesz és jobban esik ezeken a hideg, nyálkás, szürke napokon. :-)
Igen, ezt én is nagyon szeretem. Ezek nélkül nehezebben bírnánk ki. Kell az a kis élvezet a mindennapokon! És ezekkel mégsem vágjuk haza magunkat! :-)
Ki fogom próbálni, köszi az infót! :-)
Az jó ötlet, én néha csak a buszon érek rá átböngészni az étlapot, ezért beteszem a táskába és utazás közben nézem át. :-)
Én is így szoktam járni mostanában, mert vannak olyan napjaim, amikor szépen betartom a szabályokat és csak azt eszem, amit kapok, de aztán jön egy-két "rosszalkodós" napom is, így a végeredmény a súlytartás.
Na, de az is jobb, mint a hízás, nem igaz?!?! :-))
Én is rendeltem a jövő hétre a Cukorbeteg menüből, és milyen érdekes, hogy az én napomon is lesz kakaós csiga!
Ezt jól összehoztuk!!! Ezért a kakaós csiga a felelős, kizárólag!!!!!!! :-))
Sziasztok!
Kerdesem lenne, ugyanis semmit nem tudok a gastroyal zsiregeto klubbos etelekrol, egy baratnom szeretne onnan rendelni, kismama kb. 8 hetes terhes...elegge duci, az orvosa szolt h. Diataznia kellene...szerintetek???? En az updatet ismerem, de nekem annyira nem izlettek az eteleik, meg szerintem tele nyomjak edesito szerekkel...en ezert a gastroyalt ajanlottam, illetve h. Utanna nezek:)... Segiteteeek!!! Koszii!!!
én minden nap le tudnék nyomni két duplacsokis shake-et:)) meg mondjuk még két madártejeset mellé :D a madártejes shake-et egyébként én ittam úgy, hogy azt raktam a kávémba tej helyett, bazi finom lett tőle:)
Na, erre kíváncsi vagyok, majd mondd el, milyen, mert nekem is bizdergálja a fantáziám:-)
Ha csak egyet eszik, akkor abszolút rendben marad a cukra. ha hármat (:-)), már emeli kicsit, de közel sem annyira, mintha három simát tolna be. Szóval abszolút bejött, pontosabbat nem tudok, mert anyu naplózza az értékeit.
Őőőő... kedd reggelire jutott Egy... hm, szerinted?:-D
Én is erre állok most rá. Az új shakek nagyon bejönnek, azt nem hagynám ki egyik nap sem, azon kívül meg marad a jól megszokott rendszer:-)
Cserébe nem ragad:-) ezért én igen hálás vagyok...:-)
További ajánlott fórumok: