Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
:-)) Akkor nagyon bejött mindenkinek! :-DD
Feltételezem, nem kellett stukkert tartanod a fejükhöz, hogy megegyék! :-)
Nekem is meg kellett vele barátkoznom, mert eleinte én sem komáltam. Most már simán lenyomom, nincs gondom vele. :-)
Én is folyamatosan rendelem, mióta kapható!
Szépen beosztom magamnak, napi 1-et, néha 2-t, ha olyanom van. :-)
Érdekes, de egy időben a Súlycsökkentő tea nekem nem igazán ízlett, talán valamelyik gyógynövény miatt.
De mióta italcsomagot rendelek, azóta valahogy megszerettem. Biztosan megszoktam, és most már finom! :-))
Köszi, előre is!
Jól hangzik, biztos finom lehet! :-))
Bátraké a szerencse, de valóban veszélyes.
Egyél mindig kis adagot, és akkor nem lesz gond! De Te ezt már jól tudod! :-)))
Huhhh, akkor jó, már kezdtem aggódni... :-))
Kisebb fajta sáskahad van Nálatok otthon? :-DDD
Néha legszívesebben én is többet ennék egyszerre, nemcsak egyet. :-)
Aztán majd légyszi mesélj, hogy ízlett Neki és milyen tapasztalatai lettek, hogyan változott a cukra stb. Köszi!
Jövő héten tripla mennyiséget rendeltem az ehetihez képest, de még tudom fokozni! ;-)
Jó sűrű a csokis, isteni finom! Nyammmm... :-))
Húú, arra már én is kíváncsi vagyok!
A kolbászos engem is levett a lábamról!!! :-)
Az nálam is játszik... :-))
Igen, és ez abszolút előnyére válik! Ezért is nagy kedvence egyre több ismerősömnek is. A kolléganőim is kértek már belőle, hisz ők is vigyáznak a vonalaikra. :-))
Én is szoktam így variálni, így nem lehet megunni és változatosabbá teszi a már megszokottakat. :-)
Azt vettem észre, hogy vannak hetek, amikor nálam mindig más a favorit. Most ezek vannak soron. :-))
hehe, itt is ez volt, hogy "te, ez tényleg fogyaszt? ne mondd már, tuti átverés, hogy ilyen csokis cucctól fogyni lehet":))
minden elismerésem, hogy ilyen derűvel csinálod ezt végig, az az öt kiló plussz meg ilyenkor nem lényeges, jön-megy, ahogy a könnyű és nehéz időszakok.
én is ezért találtam ki, hogy ne tejjel igyam már a kávét, úgyhogy inkább ilyen shake-et löttyintettem bele, amitől ráadásul jó vaníliás íze is lett:)
de jó ilyen sztorit olvasni:) ezért éri meg azoknak, akik ezt kitalálták:)
Én is beszéltem egy cukorbeteg ismerősömmel már kipróbálta és áradozott jók maradtak az értékei és ő nagyon édesszájú majdnem ,hogy sírt miközben mesélte,hogy neki mennyit jelent most ez,hogy izgalom és rosszullétek nélkül fogyaszthat édességet! :-)
Valóban,és dupla csoki íze van :-). Nekem minden alkalommal van már a táskámban,mert sosem lehet tudni mikor esik jól !!
Szia! Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk,persze ,tedd fel a kérdéseiteket és mi segítünk,válaszolunk. Nyugodtan belevághat terhesen is én is a terhesség végén már diétáztam és nagyon jó volt. Nem szabad drasztikusan csak fokozatosan ,nézze meg az étlapot mi izlene szerintem az ABC fogyókúra jó lenne neki.
Hm, ez nem rossz ötlet a kávéval... Én kicsit túlzásba estem, (ugyanez a duplacsokissal), de az már nekem is sok volt:-)
Szia, első nekifutásra, szerintem vigyen be egy újságot a dokihoz, és beszéljék meg, hogy melyiket javasolja. Vagy dietetikussal az orvos ajánlása alapján. A Gastro dietetikusa, a Wollák Zsuzsa nagyon rendes, általában nem szokta ajánlani terhesség alatt a diétát, így talán a legjobb lenne az orvossal vagy vele egyeztetni a konkrét esetről.
CSigacsoda:-D
(lehet, hogy ezt nem ragozom tovább:-DD)
Nos ezt az ötletet pedig én fogom most elrabolni kedden ,mert akkor jön a madártejes shake,rögtön a kávéval ki fogom próbálni,mert nekem még egy nagy hibám,hogy sok tejjel iszom a kávét és az is savasít sajnos így biztos jobb lesz alig várom.
Én is így vagyok vele. :-)
:-) Holnap kezdem, mondom, mi a tanulság:-)
Nem. Bár ez a hetem dugába dőlt, szerintem 5 kgt híztam, ezért a kövi héten turbózok. (Elhatároztam, hogy végre beadom a válást, és épp csomagolom a férjem cuccát, nehogy itt hagyjon pár dolgot.)Mindenesetre a diétámba nem a legsikeresebb időszak. A mérleg szerintem már kitér a tömegvonzástól, ha a közelébe megyek:-D De jövő hét turbo (szerintem azután is:-))
Na ácsi azért a 3 még egy nem cukorbeteg embernek sem kéne ,hogy lecsússzon nemde bár? Úgyhogy ez teljesen jó,ha az elmondásaid szerinte csak kicsit emeli :-)
Hallottam róla sok jót tea vagy kapszula formásában vetted és a tea hatásáról jókat hallottam én ittam is egy 2évig nekem jó volt,majd írd le a tapasztalataidat róla!
További ajánlott fórumok: