Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia,
én még néha olvaslak Titeket :-) ...és mindenkinek kitartást kivánok.
Láttátok már a 46. heti étlapon a legújabb teát? Cukorbetegek is fogyaszthatják, kíváncsi leszek az ízére, illatára!
Én nagyon örülök, hogy szinte hétről-hétre jön valami új, valami egészen más, mint eddig! :-))
Én még 2 napot bevállaltam erre a hétre a Villámgyorsból, de az ünnepek alatt én is shake-eztem (is). :-)
Fincsi volt, nálam is a csokis a befutó!!! :-)))
:-) Akkor többen is ugyanabban a cipőben járunk... :-)
Na jó, de azért törekszünk rá, hogy lassabban igyuk meg!!! :-))
Ez azért is lehet, mert sokaknak elméletben minden sokkal könnyebb... bezzeg a megvalósítása!
Szóban minden olyan szépen hangzik, de amikor cselekedni kellene, inába száll a bátorsága! :-)
Sziasztok! Én egy hete abbahagytam a Gastroyalos kaják rendelését. Megmondom őszintén, hogy már nem bírtam tovább anyagilag finanszírozni, a másik meg az, hogy már nagyon meguntam, hiszen március 7-től azt ettem. Most a szétválasztós kajálás szerint próbálok meg fogyózni. Ki tudja, milyen sikerrel, kétszer már megcsináltam, egész jó eredménnyel, csak sajna vissza is jött.
Nektek kívánok sok fogyást és szép vasárnap délutánt!
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy fórumozó, de gondoltam, megosztom veletek, amit kitapasztaltam Súlycsökkentő tea-ügyben (két hónapja eszem a Best of-ot, eddig 8 kiló mínusz - igaz, volt közben két szülinapi kilengés is...): a tea összetevőit elolvasva, rájöttem, hogy sokkal olcsóbban megúszom, ha én készítem a teát. Két liter árát kb. 160 forintból hozom ki (80 Ft/liter). Minden reggel 2 liter teát főzök, és el is fogy estére. Hozzávalók a két literhez:
25 g friss gyömbér (kb. egy diónyi) (45,60 Ft) (Őrölt gyömbérből 2 g kell ekkora adaghoz, de macerásabb a leszűrése.)
0,3 g sztívia (kb. egy csapott mokkáskanálnyi) (19,50 Ft)
2,4 g borsmentalevél (kb. egy evőkanálnyi) (15,50 Ft)
4 g citromfű (kb. két evőkanálnyi) (17,20 Ft)
4 g csalánlevél (kb. két evőkanálnyi) (12,80 Ft)
4 g gyermekláncfűlevél (kb. két evőkanálnyi) (15,80 Ft)
1 db kisebb citrom (8-10 dkg) (kb. 32 Ft)
A gyömbérhez kell egy kis előkészítés, de 10 napra előre gyorsan meg lehet csinálni. Az a darab friss gyömbér, amit vettem, 32,8 dkg volt, és épp 25 dkg lett a hámozás után. Ezt 2-3 mm-es darabokra felaprítottam, és 2,5 dkg-os adagokra osztottam (azok a kicsi nylontasakok, amikben a Best-of étrendhez adták az algakapszulát, pont megfelel a célra), 4 adagot a hűtőbe tettem (négy napot bőven kibír ott romlás nélkül), hatot pedig a biztonság kedvéért a mélyhűtőbe. Sztíviát (Stevioside por 95%) 6500 Ft/100 g-ért kaptam. Szerencsére van olyan mérlegem, ami 0,1 gramm pontossággal mér, így könnyen ki tudom mérni az adagokat, de nyugodtan lehet kanállal is adagolni.
Elkészítés:
Egy 2,5 literes fazékba beleteszem a gyömbért és a sztíviaport, ráöntök két liter vizet, felforralom, és lassú tűzön 20 percig forralom. Egy 2 literes teáskannába beleteszem a gyógyteákat, rászűröm a gyömbéres forró vizet (a főtt gyömbért el lehet rágcsálni, vagy sütiben felhasználni még), majd lefedve állni hagyom 10 percig, leszűröm, és amikor már iható hőmérsékletűre hűlt, beleteszem az egész vékony szeletekre vágott citromot (héjastól), ami egész nap benne is maradhat. (Néha a gyömbért is visszateszem bele.)
:-))
Mert ugye a végső válasz 42.
Nekem az méretnek is megfelelne.:-))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?