Japán Kristálygomba (beszélgetés)
Sziasztok!
Kristálygombát tudok adni ajándékba! E-mail:babra6@freemail.hu
Zsuzsa vagyok, Budapest XVI. XVII. ker. esetleg
Örs vezér tér környékére el tudom vinni. Ez lemaradt az előbb.
Sziasztok! Most írok először a fórumra. Mi kb.
1 éve isszuk, elég jől szaporodik (tele van
vele a hűtő), ezért szeretném felajánlani
akinek szüksége van gombára, tőlem kérhet.
Ingyen, ajándékba adom, mert sajnálnám kidobni.
Írjatok, a részleteket megbeszéljük. Zsuzsa
Sziasztok!
Budapest VII. kerületből ingyen elvihető japán kristálygomba. A 0630-959-7872-es számon értek el.
DEBRECEN-ben kristálygombát tudok adni!!
akinek kell, írjon privátban!
Sziasztok!
Budapest VII. kerületből ingyen elvihető japán kristálygomba. Korábban már írtam ezt, de a számom változott így a továbbiakban a 0630-623-2535 helyett 0630-959-7872-es mobilon értek el.
Sziasztok! A Vaterán vásároltam egy adag kefírgombát, és annak rendje-módja szerint készítettem el a "táptalaját", de most már így a harmadik adag után gyanítom, hogy nincs valami rendben.
Az elkészült folyadék ugyanis kissé sűrűbb mint amit megszoktam (3 évvel ezelőttig rendszeresen csináltam, tehát ismerem az állagát), és egy kicsit nyálkás is.
Maga a kristálygomba is inkább olyan grízszerű volt, mikor megérkezett a postával, nagyon apró, nem olyan, mint amilyen annak idején nekem volt. (1 nap alatt ideért egyébként).
Ami a gyanúmat leginkább okozza, hogy nem, vagy szemmel érzékelhetően nem szaporodott a gomba, és nem válnak ki belőle nagyobb szemek. Emlékszem a régire, azok között kisebb diónyi is akadt, és átlátszó volt, mint egy hegyikristály, ez opálos, vagy inkább túró-szerű állagú.
Van valakinek tippje? Vagy tudna eladni nekem valaki jó minőségű (tehát nagyszemű, egészséges) gombát? Otp-ből, online tudnék azonnal utalni postaköltséggel együtt, egy közepes borítékban elsőbbségi levélként lehetne küldeni.
Annak idején, mikor nekem sok volt, rengeteget elajándékoztam, és úgy csomagoltam, hogy egy nylonzacskóba tettem, kissé ellapítottam, kiszorítottam a levegő nagy részét, megcsomóztam, ez után kapott még egy nylonzacsit. Így a 250 grammos súlyhatárban elsőbbségivel 290,- Ft. volt a postaköltség. A visszajelzések szerint mindenkihez épségben-egészségben odaért.
Sziasztok!
2 hétre a spájzba tettem a gombáimat és meghaltak!
Valaki ki tudna segíteni egy adaggal Debrecenben?
Tanácsot elfogadok, hogyan lehet őket "pihentetni".
Előre is köszönöm!
mera0206@gmail.com
sziasztok!
Debrecenben valaki tudna nekem adni kristálygombát?
sznicci@gmail.com
előre is köszi!
Sziasztok!
Budapest VII. kerületből ingyen elvihető 3 adag japán kristálygomba, amely szerdáig "használható fel".
Ma 17 óra után, a többi napon 14 óra után vagyok elérhető a lenti számon.
Tel: 30-623-2535
Tatabányán élek, ha van valakinek felesleges kristály gombája a közelemben, vagy esetleg Budapesten, szívesen átvenném. Ittam már kb 1 évig. Nagyon jót tett a gyomorsav túltengés ellen, azóta egyáltalán nem ég a gyomrom, pedig már a légcsövemet is marta a sav és a psoriasisom is elmúlt.
email cím: zsanizsika@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Pécsett vagy környékén van valakinek felesleges kristálygombája?
- Japán kristálygomba cukor helyett működik fruktózzal is?
- Japán kristálygombát gyerekeknek lehet adni?
- Ki tudja hogy Gyulán hol lehet Japán kristálygombát kapni?Kb. milyen áron van?