Január 1-től fogyi! Ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenhez idő kell,ez tény.Ami az életmód váltást illeti már jó úton vagy hiszen amint tudod minden agyban döl el és Nállad már eldölt :-)
sziasztok!
Tornáznom nem sikeredett valahogy borzasztó fáradt vagyok.Ez a bölcsi beszoktatás teljesen lemerít.Ülök a folyosón és nem csinálok semmit.Borzasztó.Meg persze tegnap du. dolgoznom is kellett.Valami rendszert kell teremtenem az életembe mert ez az új helyzet elég kacifántos.Remélem ha már rendesen beszoktunk a bölcsibe, elindul a munka és a férjecském is visszaáll dolgozni kialakithatok egy rendes diétás életet magamnak.
itt vagyok
mizujs veled???
köszi én is jól vagyok
én szoba biciklizni szeretnék ma.
Hali
látom megint csak én vagyok.
Tegnap neki ugrottam mint a vakond a kerti csapnak,de hát én is úgy jártam mint ő.
Nem neki kell szaladni hanem logikusan gondolkodva kell elindulni.
Szóval tegnap egyig igen csak jól ment a diétám.
Utána inkább nem részletezem hogy miket ettem össze.
Így ma egy másik stratégiával vágok neki a dolgoknak hátha sikerül.
Ha elkezdeni sikerül utána már menni fog.
drukkoljatok nekem.
A kajára figyelek oda. Nem eszek szénhidrátot, és rengeteg gyümit fogyasztok el.
És napi szinten trénerezek. És most próbálom rávenni magam egy kis hasizmozásra is.
Már a karácsonyig -15 kg fórumon dumáltunk. De néztem, hogy az a fórum haldoklik eléggé, így kerestem, hova menekültetek el. DDD
Én töretlenül fogyózok. Eddig 21,5 kg ment le, és még 18 kg amit le akarok küzdeni magamról.
Ma mérlegeltem karácsony óta, és féltem, hogy a sok nasi, fini kaják miatt híztam, de nem. Sőt fogytam 1,5 kg. Iagz a napi edzéseket nem hnyagoltam el, de ugye a beviel is jóval nagyobb volt, mint az ünnepek alatt. És itt sajna a jóvalon van a hangsúly.
Sziasztok!
Itt is csatlakozhatok hozzátok?
Jó reggelt a hölgyeknek.
Én a reggelt egy kis biciklizéssel töltöttem.
Manót azzal vittem oviba.Olyan jó volt tekerni egyet.Nagyon hideg se volt.
De majd délelőtt még vár a rám a szoba bicikli is.
Mától nagyüzembe megy a diéta.
Vettem abonettet is azzal tömöm most magam.
Aki szokta fogyasztani az mennyit eszik meg egyszerre?
Regén puffasztott riszt ettem.
Igaz most is fogok mert van itthon de abból kettőnél többet egy evésre nem szoktam.De ebből nem tom mennyit kéne.
Sziasztok!
Fogyókúrám tolva tolva és tolva.Valahogy most a nagy kattanás nincs meg.Igaz most volt más gondom is ,de megpróbálom én is hétfőn elkezdeni.