Isten szeretete - beszélgessünk róla és a bibliáról (beszélgetés)
janos 3resz 16 os vers:mert ugy szerette isten e vilagot, hogy az o egyszulottFiat adta,hogy valaki hiszen o benne,el ne vesszen,hanem orok elete legyen.
figyelj,kedves murila,tegy egy probat:keress egy olyan gyulekezetet ahol a teljes evangeliumot hirdetik[hit,punkosdi vagy baptista]szanj ra idot es halgasd a predikaciokat ne csak 1-2 alkalommal hanem tobbszor,hid el megvaltozik a velemenyed jo iranyba es nem lesznek meddo beszelgeteseink.isten aldja az eleted.
Honnan tudod, hogy mindez igaz? Nem tudhatod, csak hiszed. Régen azt hitték, hogy a föld lapos. Annyira hitték, hogy aki mást mondott, megégették. Szóval ennyit a megváltásról, meg a többiről.. Kb. ennyire hiteles a forrás is.
Örök élet??? Még senki nem bizonyította ezt sem :D Vissza sem jött még senki, hogy elmondja, hogy él... Ja, hogy Jézus.. hát azt is csak úgy mondták. Olyan urbanlegend féle.
"...Örök életet adott..." Hm... Jó nagy ferdítés az egész... :)
O az isten fia,akit isten elkuldott,hogy mevaltsa az embereket az o vere aran a satan fogsagabol.azert szeretem mert megvaltott a bun fogsagabol es orok eletet adott. ezert melto arra hogy szeressem ot.
Hmmm, erre te adj választ.. Hogyan lehet szeretni olyan valakit, aki a születésed előtt legalább 2000 évvel meghalt, és te nem is láttad, kapcsolatban sem voltál vele? ;)
szerinted,hogyan lehetszeretni egy olyan valakit,aki a szuletesed elott,legalabb 30 evvel meghalt es te nem is lattad kapcsolatban sem voltal vele.
Szépen megkerülted a választ :)
valojaban nekem nincs miert haragudjak hitlere,elitelem a cselekedeteit,nem ertek vele egyet, de nincs miert gyuloljem.
Mondd ki:
Szeretem Hitlert,és megbocsájtok neki mindenért ,amit elkövetett.
Ha ezt kijelented,akkor igazi hívő vagy .és nem kekeckedem tovább.
jezus krisztus mondja:szeressetek ellensegeiteket,aldjatok azokat,a kik titeket gyulolnek es imadkozatok azokert, a kik haborgatnak es kergetnek titeket. mate 5:44 vers
Melyik része nem tiszta ,kérdezz bátran:))
igen nagyon jol mondja. a valasz masodik reszet nem ertem de ez biztos az en gyengesegem .beke
Az ige lehet hogy ezt mondja,de vajon jól mondja?
Könnyű szívünkbe fogadni Jézust,És máris Isten fiaivá válunk,de nem szükséges mindehhez ,ugyanezt tennünk hitlerrel,vagy a szomszédasszonyunkkal akinek a tyúkja a mi udvarunkra szarik?
Dehogy nem.
Az ige ezt is kimondja.
Vagy nem?:)
segitek, azt mondja az ige:akik befogadtak ot hatalmat ad azoknak,hogy isten fiaiva legyenek.[akik befogadtak jezus krisztust a szivukbe]
"Istenek vagytok ,ti mindannyian"-mondá Jézus :))))
(Lehet ,hogy nem pontosan idéztem:)
bocsi,helyesbitek,azt mond megnekem hogyan lettel isten gyermeke persze bibliai alapon
Na jó ,az egyszerűség kedvéért használtam ezt a számot,Sajnos nem tudom megsaccolni sem,hogy Istennek hány billió milliárd gyermeke született már :)))
Te is az vagy,én is ,és mindenki más is az,bibliai alapon:))))
enged meg ,hogyegy igevel valaszoljak:a szeretet,nem cselekszik ektelenul,nem keresi a maga hasznat,nem gerjed haragra,nem rojja fel a gonoszt.
Bocs, hogy beleszólok, de kissé elfogultnak tűnsz... :)))
Igazad van! Elnézésedet kérem. Háromszor néztem meg a hozzászólást, mégis úgy láttam, hogy te írtad. Azt tudom, hogy vaksi vagyok, de eddig nem érzékeltem, hogy ennyire figyelmetlen is. Még egyszer elnézést.
megtudnad magyarazni esetleg, hogyan lettel isten masodik gyermeke.ha bibliai alapokon van elfogadom.
sajnalom kedvesem, de a 452-es hozzaszolas az anyucie en pedig csicso neni vagyok,jobban oda kell figyelni,beke.
Ne haragudj, de nem tény.
De ez nem az a topic. Talán nem ártana ezzel a témával is nyitni egyet.
Sajnos ez egy teny ! A tengerszint veszjosloan emelkedik es a vegkifejlödest senki nem tudja ! ?
"hogy otvan jegbefagyva vagy sem en ezzel nem foglalkozom."
Tényleg? Nézd már vissza a saját 452-es hozzászólásodat! Ha valaki ennyire a keresztény erkölcsiséget helyezi előtérbe, az sem árt, ha vállalja a felelősséget a saját kijelentéseiért. Ha meg nem, ne csodálkozzon azon, ha hiteltelenné válik.
Téged mindjárt megköveznek :D
További ajánlott fórumok: