Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Még áprilisban rollereztem utoljára. Azóta eltelt min. 6 hét, mire olyan idő lett, h napozni tudtam.
Sztem ez elég idő.
Ja? Tudjátok mit tapasztaltam?
A rollerezett helyeken sokkal jobban megpirul, sőt megég a bőröm a napon, mint máshol. Napallergiám is lett (azt gondolom,ez az), a rolleres helyeken napozás után tele leszek kicsi hólyagszerű kiütésekkel. Szerencsére 1-1,5 nap alatt elmúlik. Addig viszont eléggé viszket.
szia!
Köszi hogy írtál persze,hogy érdekel:)
sziasztok! most végzem az utolsó rollerezéseket nyár előtt :) aztán 2-3 hónapig pihenés :)
szerintem pigmentfoltokra jó a roller, nekem a homlokomon volt sok, de most már nem látok rajta semmit :)
aki a mellén is csinálta, észrevett javulást már?
Nagyon sajnálom, pedig egy barátnőmnek szépen elmúlt tőle. remélem, a dermaroller segíteni fog, már nem hallottam még arról, hogy erre is jó lenne. :-(
Reménykedjünk! Viszont akkor talán éppen nem nyáron kellene kezdeni, hiszen ez további pigmentációs problémát okozhat.
Sziasztok!
Nagyon régen olvasgatom a fórumot, nagyon bátrak vagytok! :-)) Én először kozmetikussal csináltattam az arcomat, de most felbátorodtam és szeretném magamnak is csinálni.
Azt szeretném kérdezni és kérni, hogy vki pontosan leírná, hogy mit honnan lehet beszerezni? A dermarollert a vateráról rendelitek azt olvastam, de a többi eszközt, ill. hatóanyagokat honnan lehet legegyszerűbben és olcsóbban megvásárolni? Előre is köszönöm a bevásárló listát és forrást!
Sziasztok!
Mivel itt már sokan régóta használják a dermarollert szeretnék feltenni pár kérdést amire eddig nem találtam választ :) Az első az lenne, hogy ha feszesítésre használom akkor az eredmény megmarad? Mármint még csak 22 éves vagyok, szóval nem ránctalanítani akarok, de fogyás miatt petyhüdt lett néhol a bőröm erre használnám. A másik pedig, hogy pontosan mit csinál a roller? Lecseréli a régi kollagénszálakat újra? Mert én úgy képzelem, hogy a régiek már kinyúltak ezek pedig még rövidek, ezért a bőr összetömörül, és az újak ezeknek a mintájára jönnek létre. De lehet, hogy ez hülyeség :D Szóval, ha valaki tudna válaszolni ezekre azt megköszönném :)
Azért nem vérzik annyira a testen végzett rollerezés,mert vastagabb a bőr,mint az arcon.Csak érdekesség képpen:Az arcon is a szemkörnyékén a legvékonyabb a bőr és sajnos a zsirszövet is,azért ráncosodik jobban,ha vki fogy tuti,h onnan is.A szemkörnyékén a legnehezebb pótolni a nedvességet és a zsiros fázist,szóval ezért érdemes időben elkezdeni a szemkörnyék ápolását!
És a hátunkon a legvastagabb a bőr!:)
nekem sem szokott vérezni, legfeljebb pár cseppben, inkább véraláfutásos lesz egy-két nap múlva :) nem hiszem, hogy rosszul csináltál volna bármit is :)
a kezemnél "működik" olyan furcsán, hogy a felkarom egyáltalán nem vérzik, de az alkarom igen. valószínűleg a test különböző részein különböző a reakció is :)
Nagyon fáj! Vannak olyan részek (bajusz, áll, orr és környéke), amit meg sem tudok csinálni rendesen, annyira fáj! Pedig másfél órát rajtam van az emla fóliázva.
Eddig rollereztem, gyakran tépte a bőröm, ősztől pecsételni fogok. Most szüneteltetem az egészet októberig.
Ja?
2/emla
Ne aggódj, a hason nekem is alig vérzik a többi testrészemhez képest, pedig én 2 mm-es tűvel csinálom. Egyszer sikerült nagyon meggyötörnöm, (jól hatott az emla), addig csináltam, míg ömlött a vér. Ezt kb 20 perc alatt értem el és nagyon erősen nyomtam. Annyira, hogy féltem eltörik a roller nyele.
Utána panaszkodtam is, hogy megnyúlt, ráncos lett a bőröm és nehezen gyógyult. Szerencsére azóta teljesen rendbe jött.
Sziasztok!
Én az Ebay.com-ot ajánlanám rendelések szempontjából.Megbizhatónak tartom,általában 2héten belül mindig megérkezik,attól függ,h honnan rendeltek.Nekem eddig mindig bevált!:)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?