Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Én nem vennék. Sztem a roller hatásmechanizmusa önmagában elég. Nem gondolom, hogy a szérum be fog menni 2mm mélyre.
Én így gondolom, de lehet egy próbát megér.
Ezt is vaterán ,és csak olyat ami ampullás csak azt vegyél.Megnézem én kinél rendeltem és írok privátban egy nevet emailt.Ő nagyon rendes volt gyorsan megkaptam a cuccot.:D
2/emla
Kettő mm-set vegyél a pocidra, én a vaterán szereztem be az enyémeket. Egyéb oldalakon kozmetikus papírt kértek, magánszemélyként nem rendelhettem. Undokság, ugye?
Sziasztok most szeretnék rendelni egy ilyen rollert de nem tudom milyen legyen 1.5 mm vagy inkább 2.0 mm ? A hasamra kellene a striákra meg narancsbőrre.
Sziasztok ! Érdeklődnék, hogy szérumot a dermarollernél szoktatok használni ? (hyaluronsav stb) ha igen, hol lehet ilyeneket beszerezni ? Előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek :)
Olyan meleg van,hogy kiizzadom a súlyfeleslegem :D
Remélem mindenki kipiheni magát és ősszel teljes erőbedobással fórumozunk :D
Fiúk, lányok, szebb az arcom és nem csak a naptól!
Szereztem pecsétet, ősszel azzal kezdek!
Puszi mindenkinek!
Nektek is melegetek van?
Három hete, hogy utoljára, harmadik alkalommal rollereztem a pocakomat- akárhogyan is nézem, mindenképpen simább rajta a bőr, a köldököm formáján is látszik, hogy feszesebb lett. Most szünetet kell tartanom, mert tengerpartra megyek, és nem akarom, hogy bajt okozzon a nap, de alig várom már, hogy visszatérjenek a biztonságos őszi hónapok, és folytathassam a rollerezést. Most már elhiszem, hogy valóban teljesen rende fog jönni!
Szia, attól függ, hogy itthon akarsz-e vásárolni, vagy külföldön. itthon én a beautywelltől vásároltam rollertől kezdve fertőtlenítőig mindent, majd, mikor a roller tönkrement, a következőt már az ebayn vettem. Ott a legtöbben a glabalsales nevű eladót szeretik- ha jól emlékszem a nevére- és többen vásároltunk már az owndoctól is.
Sziasztok!Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy hol tudom megvásárolni a dermaroller itthoni használatra?
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál!:) Örök hála! :)
arra figyelj, hogy kell külön eszközfertőtlenítőt és bőrfertőtlenítőt is venni :) vannak hatóanyagokat, amiket rollerezés közben is lehet használni (sterileket!), beledolgozva a bőrbe. amit utána használsz, arra is ügyelni kell, közvetlenül utána nem tanácsos rögtön hidratálót kenni, inkább valami bőrnyugtató, spéci pakolást, krémet. de szerintem egy-két óra elteltével már lehet a szokásos krémedet használni (én azért egy-két napig csak bőrnyugtató krémet szoktam)
szerintem egyszerűbb rákérdezni, ahogy tetted, mint elolvasni ezt a rengeteg hozzászólást, ráadásul mindenki másképp csinálja... :)
Szia.
Bocsánat! Azt gondoltam, lehet kérdezni!:)
Szia Setgo
Errol szol ez a forum.....Arra kerlek olvass vissza minden le van irva...
Sziasztok!
Véletlenül akadtam a topikra. Érdekelne a rollerezés. Még hála az égnek nem vagyok különösebben ráncos, a homlokomon kezd kialakulni két mini "csík". Illetve az arcom bal oldalán van néhány pigmentfolt. Ezeket szeretném eltüntetni, kezelni.
Természetesen használok kencéket, reggel este.
Az volna a kérdésem, hogy megveszem a rollert, és a fertőtlenítőt, és ennyi? Lerollerezem a fejem, és? Nem kell bekenni az arcom akármivel, valamivel? Simán "megsebzem" sterilen mindent, és ennyi? Utána használhatom a hidratáló krémet, és társait?
szerintem 2 hét alatt el kell múlniuk a külsérelmi nyomoknak :) viszont a nappal óvatosnak kell lenni utána. 1,5 mm-es tűvel csináltam, hatóanyag nélkül. nekem is foltos ott a bőröm, ezért próbáltam, hátha segít :) de mivel a kezemen, az arcomon a pigmentfoltokat eltüntette, elhalványította a roller, ezért gondolom, hogy a lábszáron is hatásos lesz :)
óóó,köszi a választ! :) neked is hasonló problémád van a lábszáraddad? kiváncsi vagyok a végeredményedre! de nem is tudom belekezdjek-e mostanában, ha 2 hét múlva mutogatni kellene(fesztiválszezon beindul). milyen hosszú tűvel csináltad? berollereztél vmi hatóanyagot, vagy csak magában csináltad? szép napot, és gyöngyörű bőrt! :)
szerintem lábszáron nagyon hatásos lehet :) egyszer csináltam, így még eredményt nem mondhatok, de itt lett a legbrutálisabb kinézetű kezelés után. (egy hete csináltam, de még mindig tiszta véraláfutás, nem is látszik a normális bőr. nem ijesztgetés, mert egyáltalán nem fájt :)) valószínűleg itt a legegyenletesebb, legjobban hozzáférhető a kezelendő felület :)
sziasztok! szerintetek olyan lábszárra, ami a szőrbenövés miatt már pöttyökben pigmentálódott, (emiatt csúnya a bőröm) segíthet a rollerezés?köszi a válaszokat előre is!
Én csináltam eddig 3x minimális javulás van,de van és ha ez így javul akkor karácsonyra már látható lesz!:D
Szia Wiki!
Ha a felsőajkad fölött hiperpigmentált akkor az nőgyógyászati problémára utal,érdemes lenne megvizsgáltatnod magad.A homlokod melyik részén van a másik májfoltod,oldalt vagy fentebb,lentebb,egy van csak vagy több?Mert ha csak egy van,akkor az belső szerv okozta probléma ha kettő van és szimetrikus,akkor hormonális.
Mélyhámlasztással, jól kezelhető. Illetbe hasznos még a hidrogén-peroxid, ami eltünteti, halványítja. Fontos tudni, nem egy nap alatt használ, akár hetekig is kenegetni kell. A peroxid szárítja, irritálhatja a bőrt, ilyenkor nem lehet használni tovább. Nőknél gyakran a hormonváltozás is okzhatja, illetve bizonyos belgyógyászati megbetegedéseket is jelezhet.
Sziasztok!
Régen jártam erre, érdemes korábbi hozzászólásainkat átolvasni, ugyanis szinte már "minden" szóbakerült a témával kapcsolatban. Többször kifejtésre került részemről az érzéstelenítés módja, próbáltunk egymásnak hasznos tanácsokat adni ezzel kapcsolatban korábban. A tetoválónak igaza, meg tudom erősíteni, ezzel kapcsolatban írtam korábban tanácsokat, aki szeretné visszaolvashat.
A Lidocaint én is kipróbáltam, csak úgy felkenve. Azon kívül, hogy elszédültem tőle, semmi hatása nem volt, konkrétan a fájdalmat egy cseppet sem csillapította. Szóval akkor ez a magyarázat!
Hja és tetoválónál jártam aki megerősített abba,h a lidocain így natúrba külsőleg kb,mint halottnak a csók. Tetoválók is úgy használják,h először "fellazítják" a bőrt egy satírral és úgy már be tud kerülni a véráramba. No úgy már hat. Szóval aki használna először szépen menjen végig a kezelt felületen és miután ez megtörtént és természetesen nincs lidocain allergiája csak utána jöhet a krém+tekercs.
Bár tényleg nem vagyok ebbe otthon,de úgy gondolom ez azért is lehet,mert jóval frissebb ott a bőr független attól,h 1,2,...6....x hete csináltad-é,mivel ugye a kollagén termelődés 1-2 hónapig is aktívabb,mint egyébként.
Nem foltos sehol, csak az arc, nyak, dekoltázs (ezeket rollereztem rendesen), nagyon megsül, megég a testemhez képest. Meg apró hólyagos. Legjobban a nyakam. Másnap estére elmúlik, ha kibírom vakarás nélkül. A hasam sokkal kevesebbszer rollereztem, ott nem tapasztalom ezeket.
6 hét az szerintem is bőven elég idő. de azért vigyázzál, nehogy a naptól kárba vesszen a rollerezés hatása :) nem lettél foltos?
További ajánlott fórumok: